Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Bogense Hotel

Forrygende ophold på Nordfyn inkl. en udsøgt 4-retters middag med vinmenu. Pris for 2 personer.

Bogense Hotel

Forrygende ophold på Nordfyn inkl. en udsøgt 4-retters middag med vinmenu. Pris for 2 personer.

I over 700 år har Bogense ligget ved den nordvestfynske kyst - lige dér, hvor Lillebælt og Kattegat mødes. I knapt 200 af dem har Bogense Hotel haft sin placering på det, der i dag er byens idylliske hovedgade.

 

Der er masser af historie på Bogense Hotel, og de ældste dele af hotellet er helt tilbage fra 1822. Hotellet har naturligvis udviklet sig med tiden, men rummer stadig en stemning af de gode, gamle dage, som man efterhånden sjældent støder på.

 

Her venter der jer et ophold med god mad tæt på vandet, tæt på byens marina og tæt på alt det, der er at se i Bogense.

 

Særligt for dette ophold:

  • 4-retters middag med vin inkluderet
  • Bo tæt på både by og vand
  • Mulighed for at opleve smuk natur, slotte, herregårde og meget mere i området

   

  Opholdet inkluderer:

  • 1 overnatning i hyggeligt dobbeltværelse med eget bad og toilet
  • Kaffe og kage - serveres kl. 15.00-16.30
  • Udsøgt 4-retters middag efter kokkens valg
  • Vinmenu til middagen
  • Morgenbuffet

  Sweetdealpris 1.249 kr. Normalpris 2.498 kr. Spar 50 %

   

  Prisen er for 2 personer.

   

  Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med den 1. juni 2025.

   

  Vær opmærksom på, at der forekommer tillæg og er begrænset plads på fredage og lørdage.

   

  Tilkøb og tillæg

  Aftales og afregnes direkte med Bogense Hotel.

  • Fredags-, lørdags- og helligdagstillæg: 150 kr. pr. person
  • Sæsontillæg juni, juli og august: 150 kr. pr. person
  • Ekstra overnatning inkl. morgenmad og 2-retters middag: 895 kr. pr. værelse
  • Medbring hund: 200 kr. pr. ophold
  • Opgradering til større værelse: 200 kr. pr. nat
  • Ved eventuelle kostændringer - uden gluten, vegansk m.m. - skal Bogense Hotel kontaktes senest 3 dage før ankomst. Der forekommer et tillæg ved ændringer

   

  Tjek ind: Fra kl. 15.00.

  Tjek ud: Senest kl. 10.30.

   

  Bogense Hotel

  Glæd jer til at opleve et indtagende købstadshotel, der har sin helt egen charme og stemning - og har I været på Bogense Hotel før, vil I støde på velkendte ansigter, når I nu vender tilbage. Hotellet er nemlig stadig ejet af Inge Marie og Torkild Kaspersen, der siden 1972 har været værtspar.

   

  Hotellets køkken byder på det bedste fra både det danske og det internationale køkken, hvilket I kommer til at mærke på egen krop, når I får serveret den 4-retters menu, der er inkluderet i opholdet. Hvis vejret viser sig fra sin gode side, er det også muligt at sidde uden for hotellet og nyde en kop kaffe og betragte bylivet, der passerer forbi på byens hovedgade.

   

  Sådan skal I bo

  Under jeres ophold får I base på et af hotellets 50 lyse værelser, der er indrettet, så I ikke kommer til at savne noget, mens I bor i Bogense.

   

  Ægte fynsk charme

  I Bogense trækkes man ganske naturligt ned mod vandet, hvor I både finder Fyns største marina, byens fantastiske strand og en udsigt, der alt efter vejr gør det muligt at se til blandt andet den nærliggende Æbelø og til Jylland. Vil I have mere udsigt, så slå vejen forbi byens vandtårn, der på udvalgte dage er åbent og giver mulighed for at opleve en helt unik udsigt over både vandet og det fynske fastland.

   

  På jeres vej til vandet vil I støde på en lille mand, som man normalt tænker er helt unik for Bruxelles, men som også står i Bogense. I snart 100 år har Manneken Pis nemlig ladet vandet på en lille plads ikke langt fra Bogense Hotel - og han er blot en af de mange små, charmerende detaljer, I vil opdage, når I går rundt i byen. Se eksempelvis om I kan finde der, hvor Bogense Bybæk passerer hovedgaden, og følg bækken rundt, når I skal opleve den stemningsfulde by.

   

  Uanset, hvilken vej I tager til Bogense, vil I møde et flot fynsk landskab, der, i takt med årstiderne, skifter udtryk. Marker og skov ligger langs vejen og gør det sidste stykke af turen til en hyggelig køretur på landet. Der er faktisk hele 72 kilometer Margueritrute på Nordfyn.

   

  Uden for Bogense vil I også kunne finde både slotte og herregårde, mens I kan opleve hele områdets historie med et besøg på Nordfyns Museum, der har til huse i Bogenses gamle stationsbygning.

   

  Anmeldelser

  På Tripadvisor giver gæsterne gerne Bogense Hotel nogle pæne ord med på vejen. Se par et par af de seneste anmeldelser her:

   

  "Hygge besøg

  Havde købt en deal til hotellet vi blev ikke skuffet, hyggeligt gammelt hotel der duftede af mad da vi kom fik vores værelse så var der kaffe og kage, tog en tur rundt i området inden middagen, 4 retter skøn mad med god vin som var med i prisen, søde tjenere kan besøg kan anbefales"

  Anmeldt september 2023.

   

  "Dealophold

  Kroophold. Ankomst med kaffe og kage. Velkomstdrink og 4 rettes menu. Cremet gulerodssuppe, varmrøget lakserilette, helstegt kalvefilet med svampesauce og rabarbertrifli. 1/2 flaske hvid, 1 flaske rød og 1 glas dessert. Virkelig lækker middag og gode vine. Sødt og opmærksomt personale.
  Vi have tilkøbt opgradering af værelse for 100,- boede på stort værelse med dobbeltseng og eget badeværelse. Rent og pænt, gode senge.
  Vi havde et dejligt og hyggeligt ophold, med tid til gåtur rundt i byen og på havnen"

  Anmeldt september 2023.

   

   

  Bogense-Hotel.jpg

  Ophold på Bogense Hotel

  Her finder du os

  Sweetdeal
  Gammel Kongevej 60,16
  1850 Frederiksberg C

  Tlf: +45 82 82 00 04
  kundeservice@sweetdeal.dk
  CVR nr: 40066284

  Om Sweetdeal

  Tilbudsmail