Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

2 timer i trampolinpark i Maximum

I Maximum Aalborgs kæmpe trampolinpark Jump’n’Fun kan du hoppe løs med vennerne i den sjoveste leg til HALV pris.

2 timer i trampolinpark i Maximum

I Maximum Aalborgs kæmpe trampolinpark Jump’n’Fun kan du hoppe løs med vennerne i den sjoveste leg til HALV pris.

Hop om bord i den sjoveste leg i Maximums kæmpe trampolinpark Jump’n’Fun. Her er der plads til sjov for alle – lige meget om du kan slå saltomortaler, eller om du blot har lyst til at hoppe på trampolin fra den ene ende af trampolinparken til den anden. Og med dette tilbud koster det kun 99 kroner for hele 2 timers sjov!

 

På de sjove baner kan I dyste mod hinanden i, hvem der kommer først. Herefter kan I fortsætte dysten på wipe-outen og se, hvem der kan hoppe over stangen flest gange. Er du mere til lidt luft under vingerne – så er Sky Ninja banen lige noget for dig – men så skal du også være glad for højder.

 

En ting er helt sikkert – der er så sjovt i Jump’n’Fun, at 2 timers hop flyver afsted, og har du brug for at tanke op herefter, så kan der nydes lækker mad eller kolde drikkevarer i deres caféområde.

 

Hoppes vi ved i Jump’n’Fun?

 

Du får:

  • 2 timers entre for 1 person til Jump’n’Fun hos Maximum i Aalborg

Sweetdealpris 99 kr. Normalpris 199 kr. Spar 50 %

 

Bemærk: Gebyret på 7 kr. er pr. ordre og ikke pr. værdibevis. Du må købe alle de værdibeviser, du ønsker i samme ordre. 

 

Om Bowl'n'Fun & Maximum

Bowl’n’Fun & Maximum er den største kæde af bowling- og forlystelsescentre i Danmark og er kendt som en underholdende mødested for folk i alle aldre. Med denne Sweetdeal til Maximum får du både rørt lattermusklerne og udfordret konkurrenceånden.

 

Centrene er fyldt med forlystelser, der får adrenalinet til at pumpe og latteren til at rulle. Uanset om det er en hverdagsaften med familien eller en særlig begivenhed som fødselsdag, konfirmation eller firma arrangement, vil du få en sjov og mindeværdig oplevelse.

 

Der er også en restaurant, The Grill, hvor kokkene tilbyder Big Time Brunchbuffet eller Big Time Grillbuffet , som passer til enhver smag.

 

 

Kan indløses i følgende center:

Maximum Aalborg
Fiskene 10
9200 Aalborg
Tlf: 88 77 49 00
E-mail: bookaalborg@maximum.dk

 

Generel information

  • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det. Hvis du har lavet dit køb gennem din Sweetdeal profil, kan du også finde dine beviser der. Ellers kan du kontakte Sweetdeal's Kundeservice, som kan gensende dine beviser.  
  • Samarbejdspartneren er Bowl'n'Fun ApS. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning
  • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. Sweetdeal anbefaler derfor, at du booker umiddelbart efter dit køb
  • Ved køb finder købelovens mangels regler anvendelse
  • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende dealen bedes rettet til: Bowl'n'Fun ApS (www.bowlnfun.dk)

Maximum trampolinpark

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail