Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Hotel Breitenburg

Luksuriøst spaophold med 2 overnatninger i suite, middag og meget mere i naturskønne omgivelser. Pris pr. person.

Hotel Breitenburg

Luksuriøst spaophold med 2 overnatninger i suite, middag og meget mere i naturskønne omgivelser. Pris pr. person.

Hotel Breitenburg slog dørene op for første gang den 1. november 2021, hvor de gamle og nu gennemrenoverede staldbygninger tilhørende slottet Breitenburg genopstod som luksushotel.

 

Hotellet ligger smukt placeret halvanden times kørsel syd for den dansk-tyske grænse, og her får I en opholdsoplevelse, der forener det kulinariske med det naturskønne, og det luksuriøse med det komfortable i en bygning, der forener det historiske med det nye.

 

Selve hotellet fremstår tæt på majestætisk set udefra, hvor staldbygningernes form og detaljerigdom er bevaret. Indvendigt er alt fuldstændig nyrenoveret, så I kan træde ind på et topmoderne hotel, der både byder på et storslået spaområde og en stilfuld restaurant.

 

Særligt for dette ophold:

 • Topmoderne hotel i smukke omgivelser
 • Adgang til overdådigt spaområde med infinitypool, forskellige typer sauna og store afslapningsområder
 • Bo i en lækker Maisonette Suite, der er 40 m² stor og fordelt på to etager

 

Opholdet inkluderer:

 • 2 overnatninger i en Maisonette Suite
 • Front cooking-oplevelse med aftenbuffet på andendagen
 • Udsøgt morgenmad inkl. bobler
 • Adgang til spa (infinitypool, forskellige saunaer og store, rummelige afslapningsrum) - inkl. adgang på ankomst- og afrejsedagen fra kl. 07.00 - 22.00
 • Adgang til fitness
 • Gratis wi-fi
 • Voucher, der giver 10% rabat i udvalgte butikker hos Designer Outlet i Neumünster
 • 20 % rabat på helkrops- og delkropsmassage fra den 15. juni til den 31. august 2024 (forudbestil gerne i god tid før ankomst)

Sweetdealpris 1.698 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med den 30. september 2024.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

På ankomstdagen er jeres værelse klar fra kl. 15.00, men spaområdet er allerede åbent fra kl. 7.00, så I kan starte jeres ferie dejligt og afslappet. På afrejsedagen skal I tjekke ud senest kl. 11.00, men I er velkomne til at benytte spaområdet helt indtil kl. 22.00.

 

Hotel Breitenburg

Allerede ved ankomsten vil I kunne fornemme, hvor storslåede hotellets omgivelser er. Hotel Breitenburg ligger nemlig omgivet af sin egen 27-hullers golfbane, der både giver luft og vidder til de naturskønne omgivelser.

 

Hotellets restaurant, Restaurant Johann, har fået sit navn fra Johann Rantzau , der grundlagde Breitenburg slot i det 16. århundrede. Her kan I glæde jer til mad lavet fra bunden og med fokus på lokale og sæsonbetonede råvarer. En kulinarisk oplevelse af de gode - både når I går til bords til den helt særlige front cooking-oplevelse, og når I står op til friskbagt brød, juice og de mange andre lækkerier, som morgenbordet på Hotel Breitenburg byder på.

 

Under opholdet er det muligt for jer at benytte hotellets overdådige spaområde. Spaen byder bl.a. på infinitypool, forskellige typer sauna og store afslapningsområder. Det er naturligvis også muligt at tilkøbe forskellige behandlinger, så jeres velvære kan komme helt i top.

 

 

Sådan skal I bo

Velankommet og venligt tjekket ind, bliver i ført til jeres værelse, hvor I mødes af en indretning, der er præget af varme toner og træ, hvilket giver en rolig og behagelig atmosfære, I hurtigt vil føle jer hjemme i.

 

Maisonette-suiterne er ca. 40 m² store og er fordelt på to etager. På den nederste etage finder I en rummelig stue og et luksuriøst badeværelse med regnbruser og separat toilet. En behagelig 1,80 m bred boxmadras med fladskærms-tv venter på øverste etage. Værelserne ligger på første sal, har fransk altan og udsigt over den rolige gårdhave og den tilstødende golfbane.

 

Godt at vide

Kommer I i el-bil, er der el-ladestandere ved hotellet.

 

Golf

I har mulighed for at tilkøbe golf på de første 9-18 huller hos Golfklubben Schloss Breitenburg. Her har golfbanearkitekten Gerd Olaf Osterkamp sammen med Breido Graf og Elke Gräfin zu Rantzau lavet en bane, der integrerer to landskabstyper, som er typiske for Slesvig-Holsten, nemlig gest og marsk. Uanset om I spiller på A- eller B-banen, vil hullerne mindst to gange føre jer over en flydebro, der krydser Breitenburg-kanalen, og som forbinder den højere gest med den lavere marsk.

 

Området omkring Hotel Breitenburg

Omgivelserne ved Hotel Breitenburg indbyder i den grad til gåture. Tæt på hotellet finder I både Breitenburger Kanal, Breitenburger Slot og floden Stör. Hvis I kører rundt i området, vil I også kunne opleve de mange små kanaler, der løber til og fra Stör, og som er med til at tegne området. Hotel Breitenburg er også det perfekte udgangspunkt, hvis I vil opleve storbyen Hamborg.

 

I kan også sætte kurs mod McArthurGlen Designer Outlet i Neumünster, som ligger ca. 40 kilometer fra hotellet, og som tilbyder alt fra tøj og accessories til sko, sportstøj og ting til hjemmet. Glæd jer for eksempel til at gå på jagt mellem mærker som Armani, Gucci, Pandora, Nike og Puma - alt sammen med rabatter på 30-70%.

 

 

Hotel-Breitenburg.jpg

Ophold på Hotel Breitenburg

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail