Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Nordsee-Hotel Hinrichsen

NYHED: 2 overnatninger inkl. kanalrundfart, gratis parkering og voucher til 1 fl. vin i Fleggaard. Pris pr. person.

Nordsee-Hotel Hinrichsen

NYHED: 2 overnatninger inkl. kanalrundfart, gratis parkering og voucher til 1 fl. vin i Fleggaard. Pris pr. person.

Se frem til et par dage på Nordsee-Hotel Hinrichsen, og glæd jer til at opleve den fredfyldte stemning i Husum, der byder på maritim charme tæt på Nordsøen og Vadehavet - under en times kørsel fra grænsen.

 

I finder det fine hotel i Husums hyggelige centrum, og her kan I glæde jer til et ophold på et lyst og velindrettet værelse med tv og eget badeværelse. Hver morgen står I op til hotellets gode morgenmad, der er den perfekte start på dagen.

 

Turen er en kør-selv-tur, så I har god mulighed for at besøge grænsen enten på turen derned eller hjem og benytte jeres inkluderede voucher til Fleggaard.

 

Særligt for dette ophold:

  • Inklusiv kanalrundfart i Friedrichsstadt
  • Hotellet ligger centralt i Husum tæt på mange seværdigheder
  • Bo i havnebyen Husum, hvor der er rig mulighed for både shopping og besøg i en af de mange restauranter og caféer

 

Opholdet inkluderer:

  • 2 overnatninger i charmerende dobbeltværelse på Nordsee-Hotel Hinrichsen
  • Morgenmad begge dage
  • Gratis parkering (1 bil pr. værelse)
  • 1 x kanalrundfart i Friedrichsstadt
  • Voucher til Fleggaard på 1 flaske vin pr. person på min. 18 år

Sweetdealpris 1.245 kr.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst mandage, onsdage og fredage fra den 28. maj til og med den 30. september 2024.

 

Vær opmærksom på, at turen er en kør-selv-tur. 

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Lauritzen Rejser.

  • Enkeltværelsestillæg: 350 kr. pr. værelse (Kontakt Lauritzen Rejser og hør til mulighederne på ønskede dato)
  • Opgradering til komfortværelse: 20 € pr. værelse pr. ophold (skal oplyses ved bookingen og betales på hotellet)

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00-18.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Hotel Hinrichsen

Hotellet ligger centralt placeret i Husum ikke langt fra både markedspladsen, butikker og togstation. Der er heller ikke langt til flere seværdigheder som Husum Slot, Nationalpark-Haus, Husum havn og forskellige museer.

 

Hotellet er pænt og komfortabelt indrettet og har også en hyggelig bar. Morgenmadsbuffeten får de stor ros for og byder på bl.a. brød, diverse pålæg, mejeriprodukter og andre gode specialiteter.

 

Sådan skal I bo

I skal bo på et pænt dobbeltværelse med badeværelse, der har alt, hvad I skal bruge for et par gode overnatninger. Der er tv, siddeområde med skrivebord og gratis wi-fi.

 

Om området

I kan roligt se frem til at opleve den stemningsfulde købstadsatmosfære i havnebyen Husum, hvor placeringen ved Vadehavet skaber de bedste rammer for en miniferie med tid til både hygge, afslapning og nye oplevelser.

 

Husum er områdets største by og byder bl.a. på et nyt, spændende og meget hyggeligt havnemiljø samt mange gode butikker. Og som en lille sjov detalje er byens kirke en tro kopi af Københavns Domkirke.

 

Blot 15 kilometer fra Husum finder I Friedrichstadt. Friedrichstadt er en havneby ved Eideren, som er romantisk opført med kanaler, broer og gavlhuse, hvilket også har givet den tilnavnet ”Lille Amsterdam”. Byen har 2.600 indbyggere og er grundlagt 1621. Her er der gode muligheder for byvandring og kanalrundfart.

 

Vil I opleve det marskland, der er kendetegnende for området, så anbefaler vi en tur til halvøen Nordstrand nord for byen, der byder på masser af flot natur.

 

Om Lauritzen Rejser

Lauritzen Rejser er specialister inden for kør-selv-rejser, éndagsudflugter og grupperejser. De er en af Tønders ældste virksomheder og er et lille, professionelt firma, der vægter tryghed og tillid højt, og som hver dag arbejder hårdt på at imødekomme deres gæsters ønsker. Lauritzen Rejser prioriterer god service og glade gæster – det er deres opskrift på en god rejse, uanset om den står på storbyferie i Berlin eller oplevelser under hjemlige himmelstrøg.

 

Lauritzen Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3185.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Ophold på Nordsee-Hotel Hinrichsen

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail