Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Colmar i Alsace

NYHED: Nyd 3-4 overnatninger på 4* hotel i den maleriske eventyrby inkl. privat transfer. Rejs fra CPH i aug.-sep.

Colmar i Alsace

NYHED: Nyd 3-4 overnatninger på 4* hotel i den maleriske eventyrby inkl. privat transfer. Rejs fra CPH i aug.-sep.

Rejs til vinregionen Alsace, og lad jer fortrylle af atmosfæren, historien og kulturen i idylliske Colmar. Som en ægte eventyrby byder Colmar på en charmerende blanding af maleriske bindingsværkshuse, snørklede brostensbelagte gader og hyggelige kanaler.

 

I Middelalderen var Colmar et rigt handelscentrum, og fortidens rigdomme kan stadig spores i byens smukke arkitektur og historiske monumenter. Tag på en spadseretur gennem de snoede gader i det gamle bycentrum, og opdag skjulte perler som Maison Pfister, en prægtig renæssancebygning, og Maison des Têtes, hvis facade prydes af utallige udskårne ansigter.

 

Colmar ligger på Alsace-vinruten, og området er derfor præget af frodige vinmarker, som på smukkeste vis omkranser byens romantiske atmosfære.

 

Særligt for denne rejse: 

 • Oplev "lille Venedig" med de charmerende kanaler og farverige bindingsværkshuse
 • Colmar ligger på den imponerende Alsace-vinrute, så der er rig mulighed for at besøge regionens vingårde og smage nogle af Frankrigs bedste vine
 • Fantastiske muligheder for at udforske byen til fods fra hotellet

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Basel t/r
 • 1 stk. håndbagage og en lille taske til under flysædet (max 10 kg i alt)
 • Privat transfer fra Basel til Colmar t/r
 • 3-4 overnatninger på 4* Novotel Suites Colmar Centre 
 • Morgenmad på hotellet alle dage

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer: 

 

 

København:

 • Den 12. august 2024 (4 overnatninger)
  Sweetdealpris 5.890 kr.
 • Den 16. august 2024 (3 overnatninger)
  Sweetdealpris 5.690 kr.
 • Den 19. august 2024 (4 overnatninger)
  Sweetdealpris 6.190 kr.
 • Den 26. august 2024 (4 overnatninger)
  Sweetdealpris 5.890 kr.
 • Den 2. september 2024 (4 overnatninger)
  Sweetdealpris 5.890 kr.
 • Den 9. september 2024 (4 overnatninger)
  Sweetdealpris 6.190 kr.
 • Den 13. september 2024 (3 overnatninger)
  Sweetdealpris 5.590 kr.
 • Den 20. september 2024 (3 overnatninger)
  Sweetdealpris 5.390 kr.
 • Den 27. september 2024 (3 overnatninger)
  Sweetdealpris 5.390 kr.
 • Den 30. september 2024 (4 overnatninger)
  Sweetdealpris 6.290 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Øster Lindet.

 • Enkeltværelsestillæg: 600 kr. pr. person pr. nat (forespørg inden køb om kapacitet ved Øster Lindet)
 • 23 kg indchecket bagage t/r: 500 kr. pr. person
 • Udflugtsmuligheder (læs mere længere nede):
  • Cykeltur i vinlandet med vinsmagning: 675 kr. pr. person
  • Halvdagstur fra Colmar til Alsace' landsbyer: 500 kr. pr. person
  • Halvdags-vintur i Alsace fra Colmar: 775 kr. pr. person

 

Se flyinformation længere nede.

 

Novotel Suites Colmar Centre 

Det 4-stjernede Novotel Suites Colmar Centre er et moderne, og centralt placeret hotel, så der er gode muligheder for at opleve byen til fods. 

 

I har f.eks. kun 5 minutter til fods til det charmende kvarter La Petite Venise (lille Venedig) og 10 minutter til det anerkendte Bartholdi Museum. 

 

Sådan skal I bo

I bliver indkvarteret på et moderne indrettet værelse med bl.a. aircondition, fladskærms-tv, minibar, gratis wi-fi, kaffe- og tefaciliteter samt eget badeværelse med bruser, badekar og hårtørrer. 

 

TIP

Under jeres ophold i Colmar vil vi klart anbefale jer at leje en almindelig eller elektrisk cykel lokalt i byen og bevæge jer ud i regionens vinprægede landskab. Derudover er der kun 14 km til landsbyen Riquewihr, og I kan benytte den lokale busrute.

 

 

Tag på tur til Strasbourg

Fra Colmar er det oplagt at tage en tur med toget til Strasbourg, som afgår ca. 40 gange om dagen. Togrejsen tager gennemsnitligt 30 minutter, og koster cirka 10-20 € hver vej. 

 

Der er mange oplevelsesmuligheder i Strasbourg, og f.eks. er en rundvisning i Europa-Parlamentet helt oplagt for jer, som er interesserede i europæisk politik. Europa-Parlamentet er åbent for besøgende mandag-lørdag (med forbehold for lukkedage/helligdage), og adgangen er gratis. 

 

Besøg også det imponerende gotiske mesterværk Cathedrale Notre Dame de Strasbourg - et mustsee under et besøg i byen. I kan beundre den fantastiske arkitektur og gå op til det 66 meter høje udsigtspunkt for en fænomenal 360 graders udsigt over byen.

 

I må endelig heller ikke snyde jer selv for et besøg ved en af byens smukkeste bygninger, Palais Rohan, som er et af byens vigtigste vartegn og beliggende lige ved siden af katedralen. Paladset huser flere museer, herunder Musée des Beaux-Arts, Musée Archéologique og Musée des Arts Décoratifs. 

 

Ligesom Colmar har Strasbourg også et charmerende kvarter fyldt med bindingsværkshuse, brostensbelagte gader og kanaler, og hvor Colmars version kaldes "lille Venedig", kaldes kvarteret i Strasbourg for "lille Frankrig". Udforsk La Petite France, der er det perfekte sted at slentre rundt, nyde atmosfæren og eventuelt spise på en hyggelig restaurant ved vandet.

 

Hvis I har tid til det, er en bådtur på Ill-floden også en dejlig og afslappende måde at udforske Strasbourg og se nogle af byens vigtigste seværdigheder.

 

Sidst, men ikke mindst, vil vi anbefale at tage en pause fra byens summen med en afslappende stund i Parc de l'Orangerie. Her kan I tage en spadseretur blandt træerne, leje en båd på søen eller besøge den zoologiske have.

 

Udflugtsmuligheder

Der tages forbehold for udsolgte datoer. 

 

Ønsker I at tilkøbe en udflugt, skal dette oplyses til Øster Lindet ved indløsning af værdibeviset.

 

Cykeltur i vinlandet med vinsmagning

Oplev Alsace' mest maleriske landsbyer og vinmarker på denne private cykeltur. Turen vil tage jer til Eguisheim, den middelalderlige landsby, som faktisk blev kåret til Frankrigs smukkeste landsby i 2013.

 

Undervejs på turen er der stop på en lokal vingård i Voegtlinshoffen, hvor de producerer smagfulde hvidvine og crémants. Herefter går turen til Eglise Saint-Pantaleon de Gueberschwihr, som byder på flere forunderlige hemmeligheder.

 

Herefter vil I passere Eglise Notre Dame de l'Assomption og flere af de smukkeste Grand Cru-vinmarker og vinlandsbyer – alt sammen i selskab med en lokalguide, som vil dele ud af små og store historier undervejs. 

 

Turen tager ca. 2-3 timer og foregår på engelsk/fransk. 

 

Pris pr. person: 675 kr. 

 

Halvdagstur fra Colmar til Alsace' landsbyer

Rejs med en lille gruppe fra Colmar ud på Alsace-vinruten med besøg i middelalderlandsbyerne Kayserberg, Hunawihr og Riquewihr. 

 

Turens starter i Colmar, og første stop er i Kaysersberg, hvor I både kommer på en guidet vandretur og får tid på egen hånd. Byens arkitektur er i sig selv fantastisk med bindingsværkshuse og byens kejserlige slot Château de Kaysersberg. 

 

Fra Kaysersberg går turen videre til storslåede Riquewihr, hvor I ligeledes får en guidet tur, inden I til slut besøger smukke Hunawihr, der især er kendt for sit håndværk og flere kulturelle vartegn. 

 

Undervejs på turen er der naturligvis tid til fotostop, så I kan få de bedste billeder af vinruten. 

 

Turen tager cirka 4 timer og foregår på engelsk. 

 

Pris pr. person:  500 kr. 

 

Halvdags-vintur i Alsace fra Colmar

Denne udflugt tager jer med på Alsace-vinruten, hvor I vil lære om vinfremstillingen i regionen af jeres lokale guide.

 

Vinruten snor sig gennem nogle af de mest betagende landskaber med vinmarker, bølgende bakker og charmerende landsbyer. Regionens rige historie og kultur har fostret mange fascinerende historiske steder, slotte og museer, der står som beviser på regionens komplekse fortid. 

 

Alsace er berømt for sine fremragende vine, og især hvidvinen. Så naturligvis vil I undervejs på turen få mulighed for at besøge 2 vingårde og smage på deres lækre produktioner. 

 

Turen tager ca. 4 timer og foregår på engelsk. 

 

Pris pr. person: 775 kr. 

 

Flyinformation

Der flyves med Norwegian.

 

Flytider København:

 

 

3 overnatninger:

 

Afrejse den 16. august 2024:

 • Afgang København kl. 14.25
  Ankomst Basel kl. 16.10
 • Afgang Basel kl. 16.00
  Ankomst København kl. 17.45

 

Alle andre afgange:

 • Afgang København kl. 12.45
  Ankomst Basel kl. 14.30
 • Afgang Basel kl. 16.00
  Ankomst København kl. 17.45

 

 

4 overnatninger:

 

Afrejse den 12. august 2024:

 • Afgang København kl. 14.25
  Ankomst Basel kl. 16.10
 • Afgang Basel kl. 16.50
  Ankomst København kl. 18.35

 

Alle andre afgange:

 • Afgang København kl. 13.35
  Ankomst Basel kl. 15.20
 • Afgang Basel kl. 15.10
  Ankomst København kl. 16.55

 

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Alsace

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail