Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Vinrejse til Toscana

Fascinerende vinrejse med dansk rejseleder - 7 dage med vinsmagninger, middage, guidet rundtur med mere. Rejs fra CPH i sep.

Vinrejse til Toscana

Fascinerende vinrejse med dansk rejseleder - 7 dage med vinsmagninger, middage, guidet rundtur med mere. Rejs fra CPH i sep.

Toscana er en af de mest kendte og elskede regioner i Italien, og I skal da heller ikke tilbringe mange timer i området for at forstå hvorfor. Regionen er nemlig velsignet med en fantastisk smuk natur, råvarer af international verdensklasse og et kulturliv, der blomstrer og trives som aldrig før.

 

Lægger man så oveni, at området er gemmer på nogle af verdens ældste vinområder som Chianti og nyere områder som Vino Nobile di Montepulciano og Brunello di Montalcino, ja, så forstår man virkelig tiltrækningskraften. 

 

Særligt for dette ophold:

 • Inkl. 4 vinsmager og en ostesmagning med et glas vin
 • Bliv guidet godt gennem Toscanas vin- og madtraditioner af en dansk rejseleder
 • Oplev en italiensk region med en rig kunstnerisk, historisk, økonomisk og kulturel arv og et betagende landskab

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Firenze t/r
 • 23 kg bagage og 1 stk. håndbagage på 8 kg pr. person
 • Dansk rejseleder
 • 7 dage med program
 • 6 overnatninger i superiorværelse på Hotel Villa Ambra
 • Morgenmad alle dage
 • Middag alle dage
 • 4 vinsmagninger 
 • Ostesmagning med et glas vin
 • Guidet rundtur i Siena (på 2 timer), guidet tur i Montepulciano (på 2 timer) og guidet rundtur i Perugia
 • Transfer til alle relevante udflugter samt transfer fra og til lufthavnen

 

Rejseperiode:

 • Afrejse fra København den 15. - 21. september 2024
  Sweetdealpris 12.495 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Der er et begrænset antal pladser til salg.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Vindrose Rejser.

 • Enkeltværelsestillæg: 1.150 kr. 

 

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Forsikringer (afbestillingsforsikring og rejseforsikring)
 • Øvrige måltider, som ikke er nævnt under "Rejsen inkluderer"
 • Drikkevarer til måltiderne

 

Bemærk: Vinsmagningerne og de guidede ture i Siena, Montepulciano og Perugia foregår på engelsk.

 

Dagsprogram

Dag 1 – Velkommen til Italien og Toscana

I bliver mødt af jeres rejseleder i Københavns Lufthavn til check-in. Se efter et skilt med Vindrose Rejsers logo.

 

Når I lander i Firenze, venter en transfer på jer, som kører jer til Villa Ambra, hvor I vil blive indkvarteret på superiorværelser.  

 

Der er middag på hotellet efter ankomst.

 

Dag 2 – Vinsmagning med udsigt over Montepulciano og Val di Chiana’s bløde bakker

Formiddagen er til egen disponering, inden vintemaet for alvor begynder. Om eftermiddagen vil I blive kørt til Podere della Bruciatas egen vinkælder, hvor Andrea (medejer af Podere della Bruciata) vil stå klar til at fortælle om sin store passion for at dyrke og producere vine. Til vinsmagningen bliver der serveret lette, kolde snacks som akkompagnement. 

 

Resten af dagen er afsat til at være på egen hånd og komme helt ned i tempo. Man kan blandt nyde godt af hotellets swimmingpool eller tage en spadseretur i byen Sant’Albino.

 

Om aftenen er der middag på Hotel Villa Ambra. 

 

Dag 3 – En gammel etrusker-højborg og vinsmagning i et særligt mikroklima 

Efter morgenmaden bliver I kørt til byen Cortona, der også er en gammel etruskisk højborg. Byen er udover at være kendt for at være et gammelt handelscentrum, også meget kendt som en kunstnerby. For de interesserede kan det anbefales at tage vandreturen hele vejen til byens katedral, som ligger over byen. 

 

Efter besøget i Cortona vil I blive kørt til Cantina Az. Agr. Chiara Vinciarelli. Vinene i Cortona adskiller sig fra deres nabokommunes, Montepulciano, ved at der i Cortona eksisterer et mikroklima, som gør det muligt at lave rigtig gode vine på Syrah-druen. Det er netop dette, som Chiara Vinciarelli har specialiseret sig i, og det har gjort, at hun efter Vindrose Rejsers mening laver nogle af de bedste vine i Cortona. 

 

Området kan på sin vis defineres som et ‘nyt område’, da vinproduktionen i den seneste tid har ændret sig. Mange af de lokale vinbønder har i mange år produceret vinen “Vino Nobile di Montepulciano” på markerne, der grænser til Montepulciano kommune. Dog er mange i området begyndt at konkurrere med Montepulciano, hvilket betyder, at Cortona nu byder på en masse traditionelle toscanske vine samt nye, spændende sammensætninger.

 

De er både dyrket på enkelte druer og i blandinger mellem forskellige druer. De mest anvendte druer i området er Sangiovese, Syrah, Cabernet Sauvignon og Merlot. Området producerer også nogle velsmagende Vin Santo og Spumante-vine.

 

Om aftenen er der middag på Hotel Villa Ambra. 

 

Dag 4 – Man skal også smage på andet end vin i Toscana  

Efter morgenmaden starter I dagens aktiviteter med at køre til Pienza for at opleve en skøn udsigt over Val d’Orcia-dalen og for at opleve en by, der står på UNESCO’s liste over verdenskulturarv. I Pienza vil I også blive budt på en ostesmagning af den lokale ost, Pecorino di Pienza, med et dertilhørende glas vin.

 

Efter frokosten kører I til Montepulciano, hvor der vil være en guidet rundtur i byen med lokal guide. Her vil I også komme til at opleve de gamle vinkældre, der ligger under byen torv øverst i byen. 

 

Det er ikke svært at få øje på Montepulciano, når man kører gennem Toscanas landskab. Byen troner på en høj bakketop, og når I højdepunktet, kan I nyde en imponerende udsigt over frodige dale, så langt øjet rækker. På klare dage kan man endda se hele vejen til Montalcino, som er søsterbyen og en evig rival i kampen om at lave den bedste vin.

 

Montepulcianos smukke natur er nemlig ikke kun god for øjne og sjæl, men er også utrolig god at dyrke druesorter på. I området, der omgiver Montepulciano, produceres især Vino Nobile di Montepulciano, også kaldet ”den ædle vin fra Montepulciano”. Den yngre vin fra byen hedder Rosso di Montepulciano, og en ædel vin – det er det! De smagfulde dråber vil danse på enhver vinkenders tunge – og så gør det heller ikke noget, at en flaske er markant billigere end søsterbyens Brunello di Montalcino, der dog bestemt også er et besøg værd.

 

Efter Montepulciano bliver I kørt tilbage til hotellet, hvor der vil blive serveret middag. 

 

Dag 5 – Chianti og Siena  

Efter morgenmad bliver I kørt til Chianti-området, hvor der vil være vinsmagning af Chianti Classico-vine. 

 

Vinsmagningen efterfølges af et besøg til den smukke by Siena. Her vil I få en rundtur i byen med lokal guide, og derefter er der lidt tid til at opleve Siena på egen hånd og måske shoppe lidt.  

 

Siena er en smuk og autentisk middelalderby. Byen er kendt for sin skønhed og charme, som I nok allerede vil opleve på køreturen derhen. Her vil I passere igennem et forførende toscansk landskab, der er rigt på åbne vidder og frodige vinmarker. Det er ikke svært på at få øje på byen, som troner sig op på en bakketop over 350 meter over havets overfalde og er placeret bag en iøjefaldende middelaldermur, der er over seks kilometer lang.

 

Om aftenen er der middag på Hotel Villa Ambra. 

 

Dag 6 – En smuttur til Umbrien  

Hotel Villa Ambra ligger tæt på grænsen til Umbrien, og den store sø Lago Trasimeno. Efter morgenmaden vil vi køre til vinhuset Montemelino, der ligger ved Lago Trasimeno, for at få en vinsmagning her. 

 

Ligesom i Cortona har Lago Trasimeno et særligt mikroklima, der gør det muligt at lave anderledes vine på andre druesorter end dem, der normalt bruges i området.

 

Når vinsmagningen hos Montemelino er overstået, kører I mod Umbriens hovedstad, Perugia, hvor der vil være en guidet tur rundt i byen. Perugia er en lille perle, der desværre ofte står i skyggen af større byer som Rom, Siena og Firenze. Og det er en skam, for Perugia har mangt og meget at byde på. Perugia har en unik beliggenhed på et højdedrag midt i en smuk, umbrisk dal. Den er en af Italiens allerbedst bevarede og mest stemningsfulde middelalderbyer. De sidste 400 år er der stadig ikke meget, der har ændret sig. Byens gader er smalle, stejle og med til at give byen den klassiske italienske charme.

 

Om aftenen er der middag på Hotel Villa Ambra. 

 

Dag 7 – Desværre slutter rejsen for denne gang

Efter morgenmaden (omkring kl. 9) bliver I kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver hjem til Danmark.

 

Hotel Villa Ambra

Glæd jer til at tjekke ind på Hotel Villa Ambra, der ligger i Sant’Albino, mellem den toscanske perle Montepulciano og kurbyen Chianciano Terme. Her frister den gode beliggenhed med fortryllende panoramaer, toscanske bjerge og masser af kulturelle og historiske centre i nærområdet. 

 

Hotellets swimmingpool med liggestole og paraplyer er åben fra maj til oktober, og derudover er der en stor have, hvor I kan slappe af, eller I kan besøge den store terrasse på toppen af hotellet.

 

Sådan skal I bo

Alle værelserne er komfortable og indrettet i lyse farver med træmøbler. De har satellit-tv, minibar og eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler. Nogle af værelserne har balkon, og dem uden har deres egen aircondition.

 

Godt at vide

Hotellet har elevator og egen parkeringsplads med gratis parkering.

 

Familiedrevet restaurant

Restauranten på Villa Ambra ledes af ejerne, kokken Catia og hendes bror Marzio. Maden tilberedes efter traditionelle opskrifter, som kommer fra Catias bedstemor.

 

I restauranten på Villa Ambra er der lagt vægt på kvalitet. Størstedelen af pastaen er hjemmelavet, ligesom mange andre produkter, der kommer fra ejernes egne gårde, også er det. Ejerne producerer blandt andet en god olivenolie og fantastiske rødvine, som selvfølgelig kan smages og købes på stedet. Grøntsagerne er altid friske, og alle kommer fra hotellets egen køkkenhave. Produktionen af egne hjemmelavede produkter og vin startede i 1992, da Catia og Marzios far gav dem 24 tønder land placeret rund om Villa Ambra. Ejendommen blev delt, så Marzio fik de eksisterende vinmarker, og Catia fik olivenlundene. 

 

Den beslutning har i dag fostret to selskaber: "Il Campino Delle Querce" og "Podere Della Bruciata". De to små selskaber har gjort det muligt for hotellet at skabe stier, der løber gennem vinmarkerne og olivenlundene til at gå eller cykle på. Det er derfor muligt at nyde det toscanske landskab. Podere Della Bruciata har i dag etableret sig som et utrolig godt boutique-vinhus, som producerer fantastisk økologisk vin - dvs. ingen brug af kemikalier, med undtagelse af sulfater, ligesom i gamle dage.

 

Toscana

Når I bevæger jer rundt i Toscana, vil I hurtigt opdage, hvad et toscansk landskab indebærer. Her finder I bølgende bakker, små, snoede veje omgivet af cyprestræer og frodige marker, så langt øjet rækker. Udsigten afslører små og større byer med smukke historiske centrummer og smalle gader, hvis historie strækker sig tilbage til etruskernes og middelalderens byer.

 

Selvom vi ofte omtaler noget som et ”typisk toscansk landskab”, så byder den toscanske natur også på stor varietet. Hvor der ved kysten er mere fladt, bliver landskabet mere og mere bakket, jo længere man bevæger sig ind i landet. Her kan man foruden bølgende bakker også finde stejlt terræn, klipper og skovlandskab.

 

Det varierende landskab skaber en fantastisk grobund for en mangfoldighed af fødevarer, som sjældent er set andre steder i verden. Området excellerer blandt andet i olivenolie, trøfler, kød, grønt, trøfler og meget, meget mere. Det resulterer i et fantastisk køkken, hvor I både kan nyde fantastisk pizza, pasta og gnocchi samt flere lokale specialiteter. Endnu en grund til, at Toscana er et besøg værd.

 

Flyinformation

Der flyves med SAS.

 

Flytider København:

 

 • Afgang København kl. 14.50
  Ankomst Firenze kl. 17.10
 • Afgang Firenze kl. 12.30
  Ankomst København kl. 14.40

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Om Vindrose Rejser

Sweetdeal.dk har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

 

Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

 

Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

 

Vindrose Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Vinrejse til Toscana

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail