Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Kreta

1 uge på den græske feriefavorit. Bo i 1-værelses lejlighed - tæt på lækker sandstrand. Rejs fra BLL/AAL/CPH i aug.-okt.

Kreta

1 uge på den græske feriefavorit. Bo i 1-værelses lejlighed - tæt på lækker sandstrand. Rejs fra BLL/AAL/CPH i aug.-okt.

Hvidkalkede landsbyer, lyserøde strande, oceanblåt hav og sortgrønne oliven. Kreta er én stor farvepalet, der breder sig over et hav af nuancer blandt den smukke natur, i de små bugter og rundt i flere af de lokale byer. Kreta er fest og især farver - og det er ikke uden grund, at Grækenlands største ø er en af danskernes græske feriefavoritter.

 

I skal bo i den fortryllende kystby på den nordvestlige kyst af Kreta, Agii Apostoli. Og med kun 5 km til den større og charmerende hovedby, Chania. 

 

Særligt for denne rejse:

 • Hotellet har en beliggenhed med kun 100 meter til den lækre sandstrand
 • Dejligt poolområde
 • Den charmerende hovedby,  Chania, ligger 5 km væk. Det er nemt komme dertil med taxa eller bus

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund, Aalborg eller København lufthavn - Kreta t/r
 • 7 overnatninger på Calypso Hotel Apartments
 • 1-værelses lejlighed med balkon/terrasse og udsigt til pool eller have
 • Dansktalende rejseleder

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

 • Den 8. august 2024
  Sweetdealpris 3.999 kr. Normalpris 6.799 kr.
 • Den 18. august 2024
  Sweetdealpris 3.699 kr. Normalpris 5.999 kr.
 • Den 29. september 2024
  Sweetdealpris 3.999 kr. Normalpris 5.699 kr.
 • Den 6. oktober 2024
  Sweetdealpris 3.499 kr. Normalpris 5.499 kr.

 

København:

 • Den 16. august 2024
  Sweetdealpris 3.699 kr. Normalpris 6.099 kr.
 • Den 23. august 2024
  Sweetdealpris 3.699 kr. Normalpris 5.999 kr.
 • Den 30. august 2024
  Sweetdealpris 3.699 kr. Normalpris 6.099 kr.
 • Den 29. september 2024
  Sweetdealpris 3.999 kr. Normalpris 5.699 kr.

 

Aalborg:

 • Den 12. september 2024
  Sweetdealpris 3.499 kr. Normalpris 6.299 kr.
 • Den 19. september 2024
  Sweetdealpris 3.499 kr. Normalpris 5.999 kr.
 • Den 26. september 2024
  Sweetdealpris 3.499 kr. Normalpris 5.699 kr.
 • Den 3. oktober 2024
  Sweetdealpris 3.299 kr. Normalpris 5.399 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse.

 

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos Sweetdeal.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos Sweetdeal i købsprocessen. 

 • Opredning barn (2-12,99 år)
  Sweetdealpris 2.499 kr.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 2 barn pr. lejlighed. 

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 275 kr.
 • Årsrejseforsikring: 369 kr. 
 • Transport til og fra hotel: 250 kr.
 • Mad om bord på fly: 220 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 290 kr.

 

Se flyinformation længere nede.

 

Calypso Hotel Apartments

Calypso Hotel ligger med en ideel placering i den skønne ferieby, Agii Apostoli - kun 100 meter fra den lækre sandstrand og med hyggelige butikker, restauranter og supermarkeder i gåafstand. Vil I til en endnu større by, ligger Vestkretas hovedby, charmerende Chania kun 5 km væk. Her kan I kan opleve den gamle bydels fortryllende gader og den smukke venetianerhavn. Det er nemt og hurtigt at komme til Chania med taxa. I kan også tage bussen fra busstoppestedet, som ligger ca. 150 meter fra hotellet.

 

Calypso tiltrækker mange stamgæster. Det er et hyggeligt lejlighedshotel med kun 24 lejligheder, og Agii Apostoli er nok det mest populære område for mange danskere. Imellem de tre bygninger, der udgør hotellet, finder I den hyggelige solgård med solstole, parasoller, borde og stole. Alt sammen indbyder til at nyde det gode ferieliv og snuppe en drink fra baren, der vender ud mod det hyggelige fællesområde, hvor man også finder swimmingpoolen, der er helt ny og for enden af denne det forfriskende og indbydende boblebad.  

 

Den populære strand i Agii Apostoli ligger omkring 100 meter væk, så I kan nyde et dyp i havet eller en afslappende stund på stranden.

 

Sådan skal I bo

I kommer til at bo i 1-værelses lejligheder, som alle har tilhørende balkon eller terrasse og udsigt til pool eller have. Derudover er lejlighederne udstyret med eget badeværelse, wi-fi, safebox, tekøkken med kogeplader, køleskab, fryser, kaffemaskine, tv og aircondition (mod gebyr). 

 

Pension

Ferien er uden pension.

 

Godt at vide

Du kan låne poolhåndklæder på hotellet for ca. 3 euro om ugen.

 

Om området

Agii Apostoli er en fortryllende kystby på den nordvestlige kyst af Kreta. Agii Apostoli byder besøgende velkommen med sine fantastiske strande, frodige grønne landskaber og det azurblå hav. Byens græske charme vil hurtigt betage dig med den afslappende atmosfære og fantastiske gæstfrihed blandt de lokale, som strækker sig til byens hyggelige tavernaer, hoteller og butikker.

 

I Agii Apostoli kan I holde en skøn ferie, uanset om I er på udkig efter en vaskeægte badeferie eller en oplevelsesrig ferie med spændende kultur og historie.

 

En af de ting som Agii Apostoli er mest kendt for, er de skønne og dejlige sandstrande, som ligger godt beskyttet i tre små bugter uden for byen. Strandende er meget børnevenlige med det fine sand og krystalklare vand. Her venter mange afslappende timer med både solbadning og svømmeture.

 

Generelt byder Kreta på en fantastisk natur og smukke, grønne landskaber – også nær Agii Apostoli. I kan opleve den betagende natur på flere forskellige måder. En af måderne er blandt andet ved at snøre jeres bedste vandresko og selv tage på udflugt ud i naturen, eller gå på en af de guidede ruter på øen. I kan også tage med på bådtur og se landskaberne fra havet. Flere steder er der også mulighed for at leje en cykel, så du kan cykle rundt til de steder du ønsker at se.

 

Chania-by er noget særligt. Her er rammerne nemlig sat sådan, at både turister og lokale kan leve side om side og få lige meget ud af byen. Kretas næststørste by er nemlig en helt særlig perle, der indrammer det græske hverdagsliv med historiske attraktioner i smukke, idylliske rammer.

 

I Chania er der derfor en masse at opleve. Fra den venetianske havn og gamle bydel til byens mange restauranter og nærliggende strande. Her er mulighed for at besøge byens attraktioner i centrum, vandre ud til den mageløse natur og tage på udflugter til Ori-bjergene, Samaria-kløften eller Agia Sofias kalkstensformationer. I kan også besøge nogle af de nærliggende byer, såsom Agia Marina, Maleme og Kalives. 

 

Den venetianske havn i Chania er uden tvivl byens hjerte og klart et besøg værd. I området ligger både lystbåde og små fiskerbåde, og langs kajen finder I en lang række gode restauranter og festlige barer med en helt sublim udsigt til den gamle, pittoreske havn, der har aner tilbage til 1300-tallet. Og havnen er ikke det eneste i nærheden, der gemmer på gamle historier. Stedet er nemlig omgivet af historiske bygninger, som fæstningen, moskéen og fyrtårnet. Fæstningen dateres blandt andet tilbage til 1600-tallet og blev bygget af tyrkerne, hvor den blev brugt som barak under besættelsen.

 

Er du ikke draget af historiens vingesus, har den venetianske havn stadig meget at byde på. Langs promenaden finder du nemlig masser af spændende handlemuligheder, flere delikate restauranter og små, hyggelige tavernaer, der serverer græske specialiteter. Og når mørket falder på, forvandles livet og handlen i byens centrum til et blomstrende aftenliv, der hyggeligt, livligt og smukt spejler sig i havet.

 

Flyinformation

 

Flytider Billund:

Torsdag:

 • Afgang fra Billund kl. 10.10
  Ankomst Kreta kl. 15.00
 • Afgang fra Kreta kl. 16.00
  Ankomst Billund kl. 18.55

 

Søndag:

 • Afgang fra Billund kl. 17.00
  Ankomst Kreta kl. 21.35
 • Afgang fra Kreta kl. 22.35
  Ankomst Billund kl. 01.15

 

Flytider København:

Fredag:

 • Afgang fra København kl. 17.15
  Ankomst Kreta kl. 21.40
 • Afgang fra Kreta kl. 22.40
  Ankomst København kl. 01.10

 

Søndag:

 • Afgang fra København kl. 16.35
  Ankomst Kreta kl. 21.10
 • Afgang fra Kreta kl. 22.10
  Ankomst København kl. 00.50

 

Flytider Aalborg: 

 • Afgang fra Aalborg kl. 06.00
  Ankomst Kreta kl. 10.55
 • Afgang fra Kreta kl. 11.55
  Ankomst Aalborg kl. 15.05

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage*, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du kan frit ændre til en rejse blandt Bravo Tours store udbud på deres hjemmeside. En ændring koster 500 kr. pr. person. 

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

*Gælder ikke rejser med rutefly. Almindelige rejsebetingelser er gældende: https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/ Vær opmærksom på, at Udenrigsministeriet på flere rejsemål ikke fraråder rejsen, hvis du er færdigvaccineret. Dette gælder bl.a. til Kenya, hvilket vores rejser også er betinget af.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.

 

Om Bravo Tours 

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

Tryghed på rejsen 

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Kreta

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail