Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Land Rover-drømme på Møn

NYHED: Oplev den enestående natur fra jeres egen Land Rover inkl. telt, outdoorudstyr, brænde til bål m.m. Pris for 2 personer.

Land Rover-drømme på Møn

NYHED: Oplev den enestående natur fra jeres egen Land Rover inkl. telt, outdoorudstyr, brænde til bål m.m. Pris for 2 personer.

Oplev den ultimative frihed, og tag på jagt efter eventyr i den enestående natur på Møn. Fra jeres Land Rover kan I opleve den naturrige ø fra første parket, og når I finder det helt rigtige spot på kanten af Møns Klint, parkerer I blot bilen, slår tagteltet op og nyder roen og de helt igennem magiske naturomgivelser. 

 

Naturen på Østmøn byder på et væld af oplevelser og er en uudtømmelig ressource for ægte naturelskere. Måske allermest overvældende er det imponerende Dark Sky-fænomen, hvor Mælkevejen, galaktiske støvskyer, meteorsværme og, hvis I er rigtig heldige, nordlyset åbenbarer sig. Fra jeres Land Rover oplever I ikke bare naturen på nært hold - I bor også midt i den og sover under den uendelige stjernehimmel.

 

Særligt for dette ophold:

  • Eksklusiv overnatning i noget af Danmarks ypperste natur på kanten af Møns Klint
  • Adgang til små, hemmelige veje, der ellers er lukkede for offentligheden
  • Mulighed for at opleve Dark Sky-fænomenet, der er en helt klar og uforstyrret stjernehimmel

 

Opholdet inkluderer:

  • 1 overnatning i Land Rover med tagtelt, der har plads til 2 personer
  • 1 flaske bobler
  • Bål-kit med 1 sæk brænde, kiks, marshmallows, lighter og optændingspuder

Sweetdealpris 2.800 kr.

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes til og med den 25. oktober 2024.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer, og der er et begrænset antal til salg.

 

Land Rover-drømme og bålhistorier

I receptionen på Camp Møns Klint får I nøglen til Land Roveren og et kort, der viser, hvor I kan slå lejr. Derefter skal I på en køretur ad små, hemmelige veje,  som ikke er åbne for offentligheden, og hvor I på nærmeste hold kan opleve den fortryllende mønske natur.

 

Når I ankommer til kanten af Møns Klint, sætter I selv jeres lejrplads op, mens I nyder køernes brølen, fuglenes kvidren og den ultimative frihed i de sceniske omgivelser. Alle sanser tændes ved bålet, hvor I kan tilberede jer et godt måltid mad, inden natten falder på, og det bliver tid til stjernekiggeri.

 

 

Godt at vide

Camp Møns Klint har gjort alt klar, og I får tilsendt en introduktionsvideo, så alt I selv skal sørge for at at have mad og drikkevarer med.

 

Oplev Møn

Man kan næsten ikke sige Møn uden også at sige Møns Klint, og det er da også et imponerende syn, der møder jer, når I besøger de majestætiske, hvide klinter, der stolt knejser over det turkisgrønne hav. Klinten strækker sig langs den 7 kilometer lange kyst og rejser sig hele 128 meter over havet. 

 

Camp Møns Klint ligger på kanten af Møns Klint - en placering, der foruden fantastiske udsigtspunkter også betyder, at Camp Møns Klint ligger langt væk fra byens forstyrrende lys. Det skaber nogle af de bedste forhold for at opleve Dark Sky, og af samme grund er det østmønske område udnævnt som Skandinaviens første Dark Sky Park.

 

Sydhavsøen har også meget mere at byde på med sine skønne skove, dejlige strande, hyggelige lokale gårdbutikker og idylliske små byer. Møn er således en blanding af majestætiske landskaber, ro og autentisk dansk idyl, der tilsammen skaber en uforglemmelig oplevelse.

 

 

Camp-Møns-Klint.jpg

Land Rover-drømme på Møn

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail