Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Luksus tapas hos Lundgren VIP

Spis tapas i topklasse på Gothersgade. Den anerkendte vinbar Lundgreen VIP inviterer indenfor og giver 44 % rabat.

Luksus tapas hos Lundgren VIP

Spis tapas i topklasse på Gothersgade. Den anerkendte vinbar Lundgreen VIP inviterer indenfor og giver 44 % rabat.

Grib gaflen, det er tapas-tid. Over 4.000 Sweetdealere er tidligere sprunget på chancen for at smage det berømte tapasfad hos Lundgren VIP's restaurant på Gothersgade, og vi har faktisk heller ikke selv kunne modstå fristelsen. Vi tog derfor forbi, smagte på lækkerierne og nød en dejlig aften i de rolige og stemningsfyldte omgivelser. Læs vores anmeldelse længere nede i teksten.

 

Tapasfadet byder på de bedst tænkelige småretter fra Spanien, Frankrig og Italien, og man kan smage, at retterne er udvalgt og lavet med kærlighed. Glæd jer bl.a. til at spise delikat sortfodsskinke, ålerøget skinke, 7 slags oste og meget mere i de intime og charmerende rammer, der indbyder til hygge.  Dette er den perfekte deal til både par og venner, der ønsker at spise godt i uformelle omgivelser. 

 

Denne deal er dit pas til et tapasbord, der er så autentisk, at du næsten kan høre guitarstrengenes kærlige klang fra en flamenco-guitar. Slå til i dag og spar 44 %.

 

Du får:

 • Tapasfad for 1 person

Sweetdealpris 137 kr. Normalpris 249 kr. Spar 44 %

 

Tapasfadet består af:

 • Sortfodsskinke
 • Serranoskinke 
 • Dansk ålerøget skinke
 • Svineleverpate
 • 3x salami
 • Bresaola
 • 7 x oste
 • Cornichoner
 • Oliven
 • Tomatpesto
 • Hvidløgscreme
 • Semi dried tomater
 • Balsamicoløg eller artiskokker
 • PepperSweet (små fyldte peberfrugter med ostefyld)

 

Her går man aldrig galt i byen

Tapasanretningen hos Lundgren VIP er en bestseller, hver gang vi har den her på Sweetdeal. Amalie, vores kollega i marketing, måtte derfor selv forbi og smage på sagerne. Hun fortæller om sit besøg i april 2024:

 

"Tapasanretningen hos Lundgren VIP er en sikker vinder. Du får et stort udvalg af oste, pølser og paté for en lille pris. Dertil  aioli,  kalamata-oliven og fyldte peberfrugter, min personlige favorit.

 

Restauranten i Gothersgade er både større og mere hyggelig, end jeg havde forventet. Vin er ikke inkluderet i prisen på tapasanretningen, men prisen på vinen er særdeles rimelig og med konceptet om, at man kun betaler for den vin, man drikker, kan man nemt styre, hvor meget man vil drikke for. Som selskab modtog vi kyndig vejledning af personalet og blev præsenteret for et varieret udvalg af hvidvine i forskellige prisklasser.

 

Vi havde en skøn aften med god mad og drikke. Hos Lundgren VIP går man aldrig galt i byen."

 

Om Lundgren VIP

Lundgren VIP er et super hyggeligt mødested med en uformel tone, hvor gammeldags butik forenes med en vin- og tapasrestaurant. Her kan du finde et kæmpe udvalg af kvalitetsvine fra hele verden, og her betaler du kun for det, du selv hælder i glasset. Du opfordres derved til at smage på en masse forskellige vine i stedet for at købe et  helt glas eller flaske af én slags vin. Det kan jo være, at du opdager en ny favorit.

 

Lundgren VIP har for nylig åbnet en lille hyggelig vin og tapas restaurant på Gothersgade - lige ved Kongens Have. Stedets charmerende indretning indbyder til hygge og intimitet med sine træborde og belysning, der skaber varme og hygge selv på foråret og sommerens kølige aftener.

Luksus tapas hos Lundgren VIP

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail