Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Endagstur til Hven

NYHED: Sejltur til den idylliske, svenske ø inkl. bustransport, sejltur, frokost og rejseleder. Opsamling på Fyn/Sjælland.

Endagstur til Hven

NYHED: Sejltur til den idylliske, svenske ø inkl. bustransport, sejltur, frokost og rejseleder. Opsamling på Fyn/Sjælland.

Tag med på tur til den svenske ø Hven, der ligger midt i Øresund. Turen dertil er en vidunderlig sejltur og på øen, kan I både opleve natur, historie, kunst og gårdbutikker. Øen ligger kun 30 min. sejlads fra Landskrona. En dejlig tur, hvor I ikke skal tænke på andet end at opleve og suge til jer - transport og forplejning er der sørget for. 

 

På øen findes blandt andet et topmoderne museum for den danske videnskabsmand og astronom Tycho Brahe. Øen har eget whiskydestilleri, hvor I skal nyde jeres inkluderede frokost og en af verdens allerfineste whiskybarer ligger på Hven. Transporten vil I nok også bemærke er noget særligt - den foregår nemlig cykel, med hestevogn, traktorvogn, bus eller til fods.

 

Særligt for denne tur:

 • Besøg den idylliske bys natur, historie, kunst og gårdbutikker
 • Nyd en skøn sejltur på blot 30 minutter 
 • Turen er med bustransport, sejltur, frokost og kaffe

 

Endagsturen inkluderer:

 • Bustransport tur/retur
 • Sejltur til Hven
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe
 • Rejseleder

Sweetdealpris 995 kr.

 

Prisen er pr. person.

 

Turen foregår torsdag den 5. september 2024.

 

Husk: pas eller billedlegitimation.

 

Opsamlingsplan: 

Mød op senest 10 minutter før afgang.

 • Kl. 08.00 - Nyborg Banegård
 • Kl. 08.30 - Korsør Banegård
 • Kl. 10.00 - P10, Ellehammersvej, Kastrup Lufthavn
 • Kl. 20.00 - Cirka hjemkost til Nyborg

 

Om endagsturen

Ved ankomsten til Sverige kører I direkte ned til skibet i Landskrona, hvor en spændende sejltur venter jer. Efter 30 min. ankommer I til den svenske ø Hven - en flot ø midt i Øresund kun 7,5 km fra Sjælland. Landbruget dominerer, men de høje græsbevoksede skrænter mod havet, de dejlige vandrestier og den spændende historie, gør Hven til et oplagt udflugtsmål

 

Hven er kun 4,4 km lang og 2,4 km bred, og den ca. 13 km lange cykelrute øen rundt kan tilbagelægges på en time. Hven har tre små havnebyer med gæstepladser til sejlere. Den lille Bäckviken på østkysten af øen, havnebyen Norreborg på nordkysten og Kyrkbacken på vestkysten af Hven.

 

I spiser en lækker frokost på Whiskydestilleriet Backafallsbyn, og herefter er der mulighed for at gå rundt på egen hånd.

 

Midt på eftermiddagen er der afgang med skibet til Landskrona, hvor bussen venter. I nyder en sen eftermiddagskaffe, og herefter kører I retur med nogle dejlige oplevelser i bagagen.

 

Om GIBA Travel

GIBA Travel arrangerer kvalitetsrejser inden for områderne kultur, velvære, opera og gourmet. Rejserne indeholder oplevelser ud over det sædvanlige, har et højt fagligt niveau og henvender sig til et modent publikum.

 

Hos GIBA Travel er der fokus på de små detaljer, der gør den store forskel; at man har en fast chauffør under hele turen, at man møder dygtige og engagerede guider, og at man føler sig set og forkælet på sin rejse. Deres motto er, at rejser skal være skønne at glæde sig til, dejlige så længe, de varer og rare at tænke tilbage på.

 

GIBA Travel er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2854.

Endagstur til Hven

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail