Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Ni'mat Massage & Spa

Forkæl dig selv med velvære. Nyd en dejlig massage og oplev Vandtemplet, hvor du kan benytte jacuzzi, sauna og aromadampbad.

Ni'mat Massage & Spa

Forkæl dig selv med velvære. Nyd en dejlig massage og oplev Vandtemplet, hvor du kan benytte jacuzzi, sauna og aromadampbad.

Ni'mat har valgt at sammenlægge deres 2 spa afdelinger, så derfor flytter personale og Buddhaer fra afdelingen på Hotel Clarion ind til byen til deres velkendte spa i Vendersgade.

 

Alt bliver ved det gamle – blot i nye klæder, og de glæder sig til at vise såvel nye gæster som trofaste gæster fra Clarion til rette i Ni’mat Spa City.

 

I anledningen af sammenlægningen har vi sammensat et godt sommertilbud, som består af 50 minutters massage og 1 times hygge i det smukke Vandtempel til en skarp sommerpris.

 

Du får:

  • Massage (50 minutter) + adgang til Vandtempel
    Besøgstid: 2 timer

Sweetdealpris 695 kr. Normalpris 1.100  kr. Spar 36 %

 

Medbring selv badetøj.

 

Om din spadag i Ni'mat

Du starter med en dejlig massage, der udføres af en erfaren og dygtig massør, som sætter en ære i at forkæle dig. Der bliver arbejdet grundigt med musklerne, og behandlingen skræddersyes naturligvis specielt til dine behov. 

 

Derefter kan du lade velværen skylle ind over dig i Vandtemplet, der er spaens smukke orientalske perle.  Når du besøger Vandtemplet, vil du kunne benytte aromadampbadet, den hyggelige lille sauna og den varme jacuzzi. 3 hyggelige og stemningsfulde enheder i de smukkeste omgivelser i huset. 

 

Velkommen til Ni'mat Spa

Dybe farver pryder væggene, Buddha-figurer maner til ro, og den rolige atmosfære, der giver et indblik i østens mystik, inviterer dig indenfor til en komplet afkobling og pleje af krop og sjæl.

 

Så snart du træder ind ad døren, mærker du stemningen – en uspoleret ro, bløde toner og afslappende dufte imødekommer dig. I receptionen bliver du budt velkommen af værtinden og efter en kop ingefær-te, venter der dig en afstressende behandling i særklasse.

Ni'mat Massage & Spa

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail