Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Elisefarm Herregård

Herskabeligt spaophold i fortryllende sydsvenske naturomgivelser inkl. parkering. Pris for 2 personer.

Elisefarm Herregård

Herskabeligt spaophold i fortryllende sydsvenske naturomgivelser inkl. parkering. Pris for 2 personer.

Få uforglemmelige oplevelser midt i naturen med et ophold på Elisefarm Herregård. Den gamle herregård ligger naturskønt i Skåne, og de historiske bygninger er omgærdet af en sjælden ro, som får skuldrene ned og tankerne væk fra hverdagens trummerum.

 

Elisefarm er omgivet af sit eget prisbelønnede golfanlæg, som byder på en fantastisk udsigt over Ringsjön, og lader I blikket glide endnu længere ud, er der marker så langt, øjet rækker. Herregården byder desuden på en vidunderlig spaafdeling, hvor der for alvor skrues op for velværen, og vælger I opholdet inkl. en 2-retters middag, kan I glæde jer til at sætte ekstra trumf på forkælelsen i Restaurant Orangeriet om aftenen.

 

Elisefarm Herregård ligger tæt på motorvejen, så fra I krydser Øresundsbroen, tager det kun omkring en halv time i bil, før I kører op af herregårdens indkørsel.

 

Særligt for dette ophold:

 • Lille, intimt spahotel i naturskønne omgivelser og med et fantastisk herregårdsmiljø
 • Inkl. adgang til stort, udendørs spaområde med opvarmede pools
 • Elisefarm fik for nyligt den prestigefyldte Wilhelmina Skogh-pris for bedste golfhotel og er bl.a. kåret som nr. 2 på ranglisten over Sveriges Bedste Golfhoteller af magasinet Golf Digest

 

Vælg mellem følgende ophold: 

1 overnatning:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • Entré til hotellets spa - første dag kl. 19.00-22.00
 • Morgenmad
 • Gratis parkering (ladestandere til rådighed)

Sweetdealpris 785 kr.

 

1 overnatning inkl. middag:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • 2-retters middag i Restaurant Orangeriet
 • Entré til hotellets spa - enten første dag kl. 19.00-22.00 eller anden dag kl. 08.30-11.30
 • Morgenmad
 • Gratis parkering (ladestandere til rådighed)

Sweetdealpris 1.245 kr.

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst søndag - fredag til og med den 22. december 2024. Dog ikke i juli og august.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Elisefarm Herregård.

 • Tillæg ved ankomst fredag: 250 SEK pr. person

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.30.

 

Elisefarm Herregård

Hos Elisefarm Herregård bliver I indlogeret i et afslappende miljø med et fint udbud af faciliteter, som sender jer godt på vej mod en fornøjelig hoteloplevelse. Hotellet har både egen restaurant, spa og golfbane, og hertil kommer de utroligt smukke omgivelser, som lægger op til dejlige gåture.

 

På den 4-stjernede herregård finder I foruden et stort, åbent køkken med pejs også to stuer med sofaer og lænestole, hvor der er rig mulighed for gode stunder. I herregårdens have finder I det indbydende spaområde, og I den smukke, gamle staldbygning er der indrettet værelser på de to plan, hvor nederste etage har fire store dobbeltværelser med høje lofter, og hvor man fra øverste etage har udsigt til Ringsjön og golfbanen fra stort set alle værelser.

 

Kort sagt, et ophold på Elisefarm Herregård er en ren tag selv-palet af forrygende oplevelsesmuligheder og afslapning i herskabelige, rustikke rammer.

 

Restaurant Orangeriet

En middag hos Restaurant Orangeriet er et kulinarisk eventyr i sig selv. Mottoet i køkkenet på Elisefarm er, at hvert måltid skal være en oplevelse. Køkkenet ledes af Robin Hägneryd, som er drevet af passionen for mad, vin og service, og som har erfaring fra flere af de bedste restauranter i Sverige. Sammen med sit team serverer han dejlige retter i et gæstfrit miljø, og det kyndige team supplerer gerne med anbefalinger til drikkevarer, der komplimenterer maden.

 

Restauranten byder således på veltilberedt mad med inspiration fra årstidens variationer, hvor de nøje udvalgte råvarer ofte er lokale.

 

Spaen

I spaområdet finder I et afslappende og beroligende miljø, hvor I kan nyde en tiltrængt pause fra hverdagen. Området indbyder med en fantastisk udendørs pool, der er opvarmet hele året, og I finder derudover både indendørs og udendørs afslapningsområder, sauna og dampbad. I direkte tilknytning til spaafdelingen er der desuden en stor udendørs swimmingpool, som er opvarmet i sæsonen (maj-september), og vil I forkæles ekstra, er der mulighed for at tilkøbe behandlinger på stedet.

 

Aldersgrænsen i spaen er 16 år. 

 

Mulighed for golf

Den prisvindende golfbane på Elisefarm drives privat, og de har derfor alle muligheder for at skræddersy en golfpakke, der passer præcis til jer. Banen har desuden et begrænset antal medlemmer og dermed en stor fleksibilitet, så der vil typisk være mulighed for at spille, lige når I ønsker det.

 

Sådan skal I bo

I kommer til at bo på et hjemligt værelse med en rar atmosfære og landlig karakter. Alle hotelværelser er unikt indrettede og byder på en fin udsigt over Ringsjön, golfbanen eller haven.

 

Godt at vide

Elisefarm tilbyder gratis parkering til alle gæster, og der er to ladestandere til rådighed.

 

 

Elisefarm-Herregård.jpg

Ophold på Elisefarm Herregård

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail