Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Bagenkop Kro

1-2 overnatninger med perfekt beliggenhed ved havnen inkl. velkomstkaffe, populær fiskebuffet m.m. Pris pr. person.

Bagenkop Kro

1-2 overnatninger med perfekt beliggenhed ved havnen inkl. velkomstkaffe, populær fiskebuffet m.m. Pris pr. person.

Tjek ind til et ophold på Bagenkop Kro, der ligger i rolige og idylliske omgivelser i den lille sydlangelandske havnelandsby Bagenkop - lige ud til Østersøen.

 

På jeres vej til kroen kan I langs landevejen nyde den natur, der er med til at gøre Langeland til en yndet og elsket destination. Marker, skov og enge afløser hinanden, indtil I når vidunderlige Bagenkop.

 

Her bliver I mødt af kroens venlige personale, der byder jer indenfor til et skønt kroophold, der starter med kaffe og kage ved ankomst og bl.a. inkluderer kroens landskendte fiskebuffet.

 

Særligt for dette ophold:

 • Inklusiv kroens populære fiskebuffet
 • Tæt på havnemiljø, badestrand, golfbane, museer og ikke mindst den smukkeste danske natur
 • Gyldig helt indtil den 1. juni 2025

 

Vælg mellem følgende ophold:

1 overnatning:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • Velkomst med kaffe og kage
 • Stor fiskebuffet med alt i velsmagende fisk
 • 1 flaske husets vin til middagen (dvs. 1/2 flaske pr. person)
 • Morgenbuffet

Sweetdealpris 699 kr. Normalpris 1.249 kr. Spar 44 %

 

2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
 • Velkomst med kaffe og kage
 • Stor fiskebuffet med alt i velsmagende fisk på ankomstdagen
 • Stegeret på andendagen
 • Morgenbuffet begge dage

Sweetdealpris 1.049 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med den 1. juni 2025.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales ved reservation og afregnes direkte med Bagenkop Kro.

 • Enkeltværelsestillæg: 200 kr. pr. nat inkl. 1/2 fl. husets vin
 • Weekendtillæg fredage og lørdage: 100 kr. pr. person pr. nat
 • Ekstra opredning for barn 0-3 år: Gratis i forældrenes seng
 • Ekstra opredning for barn 4-11 år inkl. morgenmad og middag: 250 kr. pr. barn pr. nat

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Bagenkop Kro

Bagenkop Kro har siden 2007 været ejet af værtsparret Marianne og Flemming Johansen, der totalrenoverede kroen, da de overtog den, og siden da har de løbende udvidet og fornyet. Alt det er sket uden at gå på kompromis med de klassiske krotraditioner, der har fokus på det gode værtsskab og den gode mad. Hvilket også forklarer kroens store popularitet.

 

Bagenkop Kro er et samlingspunkt for borgerne på Langeland, og her summer af liv fra frokost til sen aften, hvor folk nyder den veltilberedte mad, der kommer i rigelige portioner. Kroen er da også et sted, folk gerne kommer igen og igen, og der går sjældent en dag, hvor der ikke er et velkendt ansigt eller to blandt gæsterne.

 

Restauranten

Kroens restaurant byder på traditionel dansk mad, men er især kendt for den store fiskebuffet, der er et tilløbsstykke. Buffeten byder på en symfoni af alt fra laks og smørfisk til tigerrejer, krebs, blæksprutte og muslinger, der alt sammen er lækkert tilberedt og smukt anrettet.

 

Buffeten afhænger af årstidens fangster, og det meste fisk er landet og hentet frisk på Bagenkop Havn - men der serveres også fisk fra andre lokaliteter. Skulle en person i selskabet være mindre glad for fisk, serveres der gerne en stegeret.

 

Efter en god nats søvn serveres der en lækker morgenbuffet, så I kan starte jeres dag på bedste vis og tanke op til flere oplevelser på Langeland, før turen igen går hjemad.

 

Sådan skal I bo

I bliver indlogeret på et dejligt værelse med en god seng, tv og eget badeværelse. Nogle af værelserne har endda havneudsigt. Er I flere par, der rejser sammen, kan I mod forespørgsel komme til at bo på værelser med fælles stue, så I har mulighed for lidt hyggeligt samvær, inden sengen kalder.

 

Tæt på havnen

Kroen ligger i den lille by Bagenkop på Langelands sydspids med blot 519 aktive indbyggere. Byen blev i 2011 nomineret som årets landsby, og havnen, der ligger lige ved kroen, er byens absolutte omdrejningspunkt.

 

Der er både en travl fiskerihavn, hvor kuttere fra indland og udland lægger til kaj, og en charmerende marina, hvor I kan nyde en gammeldags isvaffel eller en dejlig kop kaffe. Når fiskekutterne kommer ind med friskfanget fisk, kan I også kontakte en af kutterne og få frisk fisk pakket med is og hermed tage et stykke af Langeland med hjem.

 

Om området

Før aftensmaden er det oplagt at strække benene og gå en tur ned til Bagenkop Havn. Kroen ligger blot 2 minutter fra byens havn, der er Bagenkops absolutte omdrejningspunkt. Her er der både en charmerende marina og en travl fiskerihavn, hvor kutterne lægger til kaj.

 

På havnen er det ikke meget galt, at I ved selvsyn kan se jeres aftensmad blive hevet op af havet, for her bliver en stor del af de fisk, der bruges til kroens fantastiske fiskebuffet nemlig landet.

 

På det sydlige Langeland findes en både smuk og særegen natur, der viser Danmark fra sin smukkeste side. Kør f.eks. til Gulstav Mose eller Klise Nor, og nyd synet af de vilde heste, der holder til tæt ved Bagenkop. Her kan I også gå en tur ved Dovns Klint, der er Langelands sydligste punkt, hvorfra I får en perfekt udsigt over vandet.

 

Tæt på Bagenkop ligger også Koldkrigsmuseet - Langelandsfortet, der var en vigtig brik i forsvaret under den kolde krig. Langelandsfortets opgave var at overvåge de russiske skibes bevægelser, blandt andet de russiske handelsskibe med missiler ombord på vej til Cuba.

 

Anmeldelser

Når I læser anmeldelser af Bagenkop Kro, så vil I igen og igen opleve, at maden og servicen bliver fremhævet - og med god grund. Vi har samlet nogle anmeldelser fra Tripadvisor her.

 

"Dejlig oplevelse med god værdi for pengene.

Dejlig oplevelse. God værdi for pengene. Pæne, store og rene værelser. Skøn beliggenhed lige ved havnen i Bagenkop. Vi var der to dage. Fiskebuffet den ene dag og wienerschnitzel den anden dag. Fin kvalitet og rigelig mad. God og lækker morgenbuffet. Køb en deal, det kan klart anbefales."

Anmeldt juli 2023.

 

"God oplevelse på en skøn kro 

Vi har endnu engang nydt nogle dage på denne dejlige kro, og vender helt sikkert tilbage igen og igen .... !
Maden, personalet og beliggenheden nær havnen er bare i top.
Indenfor bekvem køreafstand er der mange særdeles gode naturoplevelser."

Anmeldt april 2023.

 

"Dejligt område

Dejlig kro med venligt og hjælpsom personale. Fra fredag til søndag, spiste fiskebuffet fredag, rigtig fin buffet med god og mange slags. Fik et værelse i hus ved siden af kroen, pæn og rent. Alt i alt en fin oplevelse."

Anmeldt marts 2023.

 

"Den bedste Deal vi nogensinde har købt

Fik fuld valuta for pengene - et skønt ophold.
Eftermiddagskaffe og æblekage - et overdådigt fiskebord og en flaske vin - overnatning og lækker morgenbuffet næste morgen.
Serviceminded personale og pæne lokaler - god ide at sætte 2 par ved et 6 mandsbord med to tomme pladser i midten.
Absolut et tilbud vi vil købe en anden gang også."

Anmeldt februar 2023.

 

 

Bagenkop-Kro.jpg

Ophold på Bagenkop Kro

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail