Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Peloponnes i Grækenland

1 uges ferie på den charmerende, græske feriefavorit inkl. morgenmad og 2 udflugter. Rejs fra BLL/CPH i maj-jun.

Peloponnes i Grækenland

1 uges ferie på den charmerende, græske feriefavorit inkl. morgenmad og 2 udflugter. Rejs fra BLL/CPH i maj-jun.

I det sydlige Peloponnes får I en autentisk rejseoplevelse, da I får chancen for at rejse tilbage i tiden og opleve det historiske, kulturrige og naturskønne Grækenland. Peloponnes byder nemlig på en kombination at smukke strande, hyggelig shopping og fortræffelige restaurantmuligheder og små tavernaer, hvor I kan spise oliven og andre græske klassikere, men I kan også gå en tur langs den smukke strandpromenade.

 

Peloponnes er en oplagt destination, hvis I ønsker at kombinere badeferie med autentisk græsk charme, friluftsliv og kulturelle indspark. Området har det hele - det er ikke uden grund, at Lonely Planets rejseeksperter har kåret Peloponnes til den destination i Europa, man bare må besøge (2016).

 

I skal bo i Tolo - der er indbegrebet af Grækenland med al sin charme og græske hygge ligger på halvøen Peloponnes i det sydlige Grækenland. Her kan I opleve det autentiske ferieliv fra sin skønneste side.

 

Særligt for denne rejse:

 • Bo i den charmerende, græske by Tolo - indbegrebet af Grækenland
 • Rejsen er inkl. 2 udflugter
 • Hotellet ligger tæt på gode tavernaer, stranden og har et dejligt poolområde

 

Rejsen inkluderer: 

 • Fly fra Billund eller København lufthavn - Peloponnes t/r
 • 7 overnatninger på Flisvos Royal i dobbeltværelse med balkon og udsigt til haven
 • Morgenmad
 • To udflugter: Bådtur til Hydra/Spetses og Oplev Athen
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i Billund og København lufthavn - ved bestilling hos Bravo Tours inden 29/2-2024

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

 • Den 13. maj 2024
  Sweetdealpris 4.699 kr. 
 • Den 20. maj 2024
  Sweetdealpris 4.699 kr. 
 • Den 27. maj 2024
  Sweetdealpris 4.699 kr.
 • Den 3. juni 2024
  Sweetdealpris 4.699 kr.
 • Den 10. juni 2024
  Sweetdealpris 4.699 kr. 
 • Den 17. juni 2024
  Sweetdealpris 4.699 kr. 
 • Den 24. juni 2024
  Sweetdealpris 4.899 kr. 

 

København:

 • Den 13. maj 2024
  Sweetdealpris 4.699 kr. 
 • Den 20. maj 2024
  Sweetdealpris 4.699 kr. 
 • Den 27. maj 2024
  Sweetdealpris 4.699 kr. 
 • Den 3. juni 2024
  Sweetdealpris 4.699 kr. 
 • Den 10. juni 2024
  Sweetdealpris 4.699 kr. 
 • Den 17. juni 2024
  Sweetdealpris 4.699 kr. 
 • Den 24. juni 2024
  Sweetdealpris 4.899 kr. 

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse.

 

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos Sweetdeal.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos Sweetdeal i købsprocessen.

 • Opredning barn (2-12,99 år) 
  Sweetdealpris 2.999 kr.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 275 kr.
 • Årsrejseforsikring: 369 kr.
 • Transport til og fra hotel: 300 kr.
 • Mad om bord på flyet: 220 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 290 kr.

 

Se flyinformation længere nede.

 

Hotel Flisvos Royal

På Flisvos Royal kan I springe i den skønne pool, dase på solstolen eller nyde en kølig drink fra baren. Her bliver I mødt af en hyggelige og familiær stemning, hvor service altid er i højsædet.

Hotellet ligger kun få skridt fra Tolos dejlige strandstrand, hvor I kan slappe af i solen eller prøve kræfter med forskellige former for vandsport. Et par hundrede meter fra hotellet mod den lille bådhavn ligger restauranterne og tavernaerne på stribe.

 

Sådan skal I bo 

I skal bo på et dobbeltværelse med balkon med udsigt til haven, hvorfra I kan nyde morgenkaffen eller aftensolen.


Alle værelser er indrettet med et lille skrivebord, seng og sengebord. Værelserne er omkring 20 m2 og er udstyret med køleskab, safeboks, tv, wi-fi, telefon og aircondition samt separat bad/toilet med hårtørrer.

 

Pension 

Rejsen er med morgenmad.

 

Godt at vide 

 • Hotellet har egen restaurant og bar, og der er gratis wi-fi på hele hotellet inklusive værelserne.
 • Det er muligt at låne pool- og strandhåndklæder.
 • Poolen er åben fra 10-19, og poolbaren er åben fra 10-23.

 

Udflugter 

Der er to udflugter inkluderet i jeres rejse.

 

Bådtur til Hydra/Spetses - fra Tolo

I sejler fra havnen i Tolo og sætter kurs mod en af Grækenlands hyggeligste små-øer; Hydra. Her er al motor trafik forbudt, så alt ånder fred og idyl. Gå på opdagelse i de små hyggelige gader eller nyd en frokost på en lokal taverna. Efter lidt tid på havet igen lægger I ind til endnu en perle, nemlig øen Spetses. Her kan I tage en dukkert i det krystalklare vand eller besøge øens hyggelige museum.

 

Inkluderer ikke frokost eller drikkevarer.

 

Oplev Athen (heldagsudflugt)

Athen er en af Europas mest spændende hovedstæder. Glæd jer til en by, der byder på en fantastisk historie – ja, kort sagt er det bare en oplevelse, man ikke må gå glip af!

 

Når I ankommer til Athen starter I med at besøge hovedattraktionen Akropolis, der uden tvivl er kronen på værket. Ved Akropolis hører I meget mere om dens imponerende historie. Efterfølgende er der mulighed for at fortsætte ned til det nye Akropolis museum, hvor de udstiller mange af de oprindelige skulpturer og fortidslevn.

Herefter bliver der mulighed for at nyde byens charme på egen hånd og nyde en god græsk frokost. Efter frokost kører I gennem den livlige by og får et indblik i, hvordan den moderne, græske kultur spiller sammen med unikke, antikke templer og konstruktioner. I kører bl.a. forbi byens triologi – universitetet, biblioteket og akademiet. 

I Athen-by gør I et foto-stop ved Panathinaiko-stadionet, hvor de første moderne olympiske lege fandt sted tilbage i 1896. I fortsætter forbi Zeus’ tempel og Zappeion.

Dagen er fyldt med imponerende syn og oplevelser tæt på den græske kultur!

 

Udflugten er inklusive entré til Akropoli og færge til og fra Aegina, men eksklusive entré til Akropolis Museum og frokost.

 

Om området

I Peloponnes finder I mange gode seværdigheder og attraktioner. Oplev f.eks. Det Antikke Olympia, hvor de første Olympiske Lege blev afholdt i 776 f.Kr. Her vil I kunne drømme jer tilbage i tiden, når I besøger det gamle stadion, der stadig står – det er også her, den olympiske ild tændes, før den olympiske fakkel til sidst ender på stadion i det aktuelle værtsland.

 

Tolo har i mange år været forbeholdt de lokale grækere, der selv har elsket at holde ferie her. På flere hoteller bor I bogstavlig talt lige i vandkanten, og byen emmer af både feriestemning og autentisk liv. Hver morgen sejler fiskerne stadig ud fra den lokale havn for at fange dagens fisk til de lokale tavernaer. Kan I lide fiskeretter, er I kommet til det helt rette sted. På den hyggelige hovedgade har I alt, hvad I behøver. Små hyggelige butikker og restauranter, som de lokale også elsker. Her kan I rigtig nyde livet i et stille og roligt tempo – helt perfekt til en afslappende ferie.

 

Flyinformation 

Flytider Billund: 

 • Afgang Billund kl. 06.30
  Ankomst Peloponnes kl. 10.55
 • Afgang Peloponnes kl. 11.55
  Ankomst Billund kl. 14.40

 

Flytider København:

 • Afgang København kl. 09.40
  Ankomst Peloponnes kl. 14.00
 • Afgang Peloponnes kl. 14.50
  Ankomst København kl. 17.10

 

Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage*, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du kan frit ændre til en rejse blandt Bravo Tours store udbud på deres hjemmeside. En ændring koster 500 kr. pr. person. 

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

*Gælder ikke rejser med rutefly. Almindelige rejsebetingelser er gældende: https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/ Vær opmærksom på, at Udenrigsministeriet på flere rejsemål ikke fraråder rejsen, hvis du er færdigvaccineret. Dette gælder bl.a. til Kenya, hvilket vores rejser også er betinget af.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.

 

Om Bravo Tours 

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

Tryghed på rejsen 

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Peloponnes i Grækenland

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail