Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

3-retters på Kastrup Fort

Restaurant Kastrup Fort med en af byens bedste beliggenheder og havudsigt er tilbage med en formidabel middagsoplevelse.

3-retters på Kastrup Fort

Restaurant Kastrup Fort med en af byens bedste beliggenheder og havudsigt er tilbage med en formidabel middagsoplevelse.

Restaurant Kastrup Fort er tilbage med et brag af en middagsdeal i deres nye, flotte restaurant,  der har en af Københavns smukkeste beliggenheder. Restauranten ligger nemlig fredeligt og uforstyrret omgivet af en voldgrav og med udsigt til Amager Strandpark og Øresund. Her står den på fantastisk mad og landlig idyl tæt på hovedstaden. 

 

Denne gang står menuen på 3 delikate retter, der er nøje sammensat til jer af køkkenet. I starter med forretten af pocheret laks med kernemælkssauce, glaskål og dild. Herefter serveres hovedretten, der består af saftig okseculotte med ristet blomkål, oksekød au jus og nye, stegte timiankartofler. Middagen slutter med den søde, franske klassiker crème brûlée med chokolade og fløjlsblød vaniljecreme med sprød sukkerskorpe og syltede bær.

 

Tøv ikke med at tage til Restaurant Kastrup Fort for jeres næste store middagsoplevelse. Restauranten har gode parkeringsmuligheder og ligger blot en kort gåtur fra Femøren metrostation.

 

Du får:

  • 3-retters middag på Restaurant Kastrup Fort

Sweetdealpris 239 kr. Normalpris 490 kr. Spar 51 %

 

Middagen består af:

 

  • Forret: Pocheret laks med kernemælkssauce, glaskål og dild
  • Hovedret: Okseculotte med ristet blomkål, oksekød au jus og nye, stegte timiankartofler
  • Dessert: Crème brûlée med chokolade og vaniljecreme med sprød sukkerskorpe og syltede bær

Om Restaurant Kastrup Fort

Restaurant Kastrup Fort er et sted, der er rig på historie såvel som smuk natur. Oprindeligt hed det Kastrup Batteri og blev anlagt som en del af Københavns befæstning, der havde til opgave at sikre den sydlige indsejling til København.

 

Under 2. Verdenskrig blev stedet brugt af tyskerne, og efter krigen fungerede det som interneringslejr for tyske flygtninge før det i 1947 blev genåbnet og senere fredet.

 

I dag er det en mindre folkepark - stadig med en bred voldgrav rundt om fortet og med den smukkeste udsigt til Øresund. Saml appetit til middagen med en gåtur rundt om fortet eller langs Amager Strandpark inden, I sætter jer til bords.

 

Gæsterne falder i svime

Det er ikke kun jer, der har svært ved at modstå de gode Sweetdeals her på siden. Amalie, vores kollega i marketing, kunne ikke stå for fristelsen, sidst vi havde en deal til Restaurant Kastrup Fort, og hun fortæller i rosende vendinger om sit besøg i januar 2024:

 

"Jeg havde selv købt en Sweetdeal på en middag hos Restaurant Kastrup Fort, og jeg havde en virkelig god oplevelse. Prisen var god, og maden smagte fantastisk. Den rødebedemarinerede laks var den bedste laks, jeg har smagt. Portionerne var pæne både i størrelse og udseende. 

 

Retterne blev serveret hurtigt efter hinanden, men det var helt fint, da vi bad om en lidt længere pause inden, desserten kom. Betjeningen var rigtig god, og vi fik kompetent hjælp til at vælge, hvilken vin, vi skulle bestille til maden. 

 

Selve restauranten var virkelig flot indrettet og havde en flot udsigt til Amager Strandpark og vandet. Jeg kommer helt sikkert igen, så snart jeg kan."

 

Er du stadig ikke helt overbevist, kan du læse denne artikel "Gæsterne falder i svime over genåbnet restaurant: Det franske bistro-køkken er flyttet ind på fortet" på AmagerLiv lige her.

 

3-retters på Kastrup Fort

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail