Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Øffe-letten på Møllegården

Den nyudviklede tartelet med hele svineriet hos Møllegården på Alrø hedder Øffe-letten, og den må du bare smage!

Øffe-letten på Møllegården

Den nyudviklede tartelet med hele svineriet hos Møllegården på Alrø hedder Øffe-letten, og den må du bare smage!

Møllegården er endelig tilbage på Sweetdeal, og lige nu kan du smage deres version af tarteletten, nemlig ØFFE-letten med mere end 600 gram ren velfærd. Her har køkkenet kræset for detaljerne og skabt en gedigen nyklassiker.

 

ØFFE-letten tager det kulinariske skridt videre fra den traditionelle tartelet. Den sprøde tartelet danner stadig bund for den cremede sovs med høns og asparges, men som nu komplementeres af smagfuld topping deriblandt sprødstegt bacon. 

 

ØFFE-letten er bestemt turen værd, og Møllegården er blot en hyggelig køretur væk, da Alrø er forbundet med fastlandet via en dæmning.

 

Du får:

  • ØFFE-letten
    Møllegårdens nyudviklede, store tartelet med høns i asparges og sprød gris på toppen

Sweetdealpris 120 kr. Normalpris 175 kr. Spar 31 %

 

Alrøs gode madsted i ren Morten Korch idyl

Alrø ligger som en lille, idyllisk tidslomme i Horsens Fjord, hvor alt foregår i et stille og roligt tempo. Blandt øens fine, gamle huse ligger Møllegården i en gammel staldbygning. Her står der i dag fint dækkede borde i de gamle grisebåse, og er vejret til det, kan I også sidde ude og nyde udsigten til de grønne marker og det stille vand. 

 

Møllegårdens unikke historie som tidligere grisestald bliver brugt som restaurantens helt store fordel i såvel indretning som madinspiration.  

 

De naturskønne omgivelser frembringer mindelser om god gammeldags Morten Korch idyl, ikke mindst fordi Møllegården faktisk er den gamle gård i Morten Korch filmen "Det skete på Møllegården" fra 1960.  

 

I køkkenet på Møllegården står den erfarne og ambitiøse kok Thomas og laver klassisk dansk mad med et fransk twist med lokale råvarer så vidt muligt.

Øffe-letten på Møllegården

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail