Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Rundrejse i Vietnam

16 dages rundrejse i fantastiske Vietnam med badeferie på resort inkl. dansk rejseleder. Rejs fra CPH i sep.-okt.

Rundrejse i Vietnam

16 dages rundrejse i fantastiske Vietnam med badeferie på resort inkl. dansk rejseleder. Rejs fra CPH i sep.-okt.

Tag med Over Alle Bjerge på en fantastisk rejse - Vietnam rundt. I kommer på alle de mest spektakulære steder og rejser landet igennem fra nord til syd inklusive en overnatning på båd i Halong bugten.

 

Vietnam er essensen af Asien med smilende folk, flot natur og de orientalske træk, vi kender med pagoder, templer og kejserpaladser. Rundrejsen kombinerer perfekt de spektakulære steder ved at slutte af med en badeferie på charmerende resort. 

 

Særligt for denne rejse:

 • Den populære rundrejse i Vietnam er nu forlænget til 16 dages rejseprogram med udflugter og masser af eventyr
 • Til slut på rejsen kommer I til at bo på et charmerende resort, hvor I har mulighed for at slappe af og nyde livet i de smukke omgivelser
 • Erfaren og dansk rejseleder

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Hanoi 
 • Fly fra Saigon til København
 • Håndbagage og indchecket bagage
 • 2 indenrigsflyvninger
 • 2 måltider ombord på flyet
 • 16 dages spændende program med masser af udflugter
 • Overnatninger på gode mellemklasses hoteller
 • 4 overnatninger ved kystbyen Phan Thiet 
 • Alle entréer på nævnte udflugter
 • Overnatning på båd i Halong bugten
 • Morgenmad alle dage
 • Brunch på båden dag 5
 • 3 frokoster som ligger når I er på udflugter
 • Aftensmad på båden dag 4
 • Dansk rejseleder
 • Vietnamesisk lokalguide

 

Rejseperiode:

 

Afrejse fra København den 2. september - 17. september 2024

 • Dobbeltværelse - Sweetdealpris 19.995 kr.
 • Enkeltværelse - Sweetdealpris 23.995 kr. 

 

Afrejse fra København den 2. oktober - 17. oktober 2024

 • Dobbeltværelse - Sweetdealpris 20.995 kr.
 • Enkeltværelse - Sweetdealpris 24.995 kr. 

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at bo på dobbeltværelse.

 

Der er et begrænset antal pladser til salg.

 

Betaling:

Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person. Ved depositumbetaling betales restbeløbet for rejsen til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse via bankoverførsel. Restbeløbet kan ikke betales med betalingskort. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at I tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i rejsen: 

 • Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring)
 • Øvrige måltider
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Drikkepenge: Beregn ca. 250 kr.
 • Udflugt til Cu Chi tunnelerne: 250 kr.

 

Se flyinformation længere nede. 

 

Dagsprogram

Dag 1: Danmark til Vietnam

I flyver fra København om aftenen med Turkish Airlines og mellemlander i Istanbul, hvor I har lidt tid til at strække benene, få lidt at spise og gøre et par gode handler i taxfree.

   

  Dag 2: Ankomst til Hanoi

  I ankommer til Hanoi om eftermiddagen og kører direkte til hotellet. Byen har knap 8 millioner indbyggere og har været landets hovedstad siden 1976 og var tilmed hovedstad i Fransk Indokina i en periode. Den ligger flot på den højre bred af den Røde flod. Byen huser et hav af museer fra frihedskrigene 1940-1976 samt en stor del arkitektur fra kolonitiden.

   

  Dag 3: Rundt i Hanoi

  I starter en fuld dags sightseeing af Hanoi fra morgenstunden og lægger ud med Ho Chi Minhs mausoleum. Landsfaderens sidste hvilested har arkitektoniske træk fra Lenins mausoleum i Moskva. Om eftermiddagen skal I se Litteraturtemplet Van Mieu. Det står på stedet, hvor Vietnams første universitet blev oprettet i 1070. Med sine altre, gårdhaver og svungne tage er Van Mieu et strålende eksempel på traditionel Vietnamesisk arkitektur. Herefter skal I stifte bekendtskab med det gamle Hanoi, når I kører en tur i rickshaw. Sidst på turen skal I overvære det meget traditionelle vanddukketeater. 

   

  Dag 4: Halong bugten båd cruise       

  I kører fra morgenstunden mod Halong bugten, hvor I ankommer midt på dagen. I skal ud på et 2 dages minicruise og se det berømte landskab ved bugten, der er en af Vietnams største attraktioner. Der er knap 2000 små øer og kalkstensformationer, og dette syn er spektakulært lige meget, hvilket vejr man oplever det i. Det unikke marine-landskab er ofte på forsiden af brochure om Vietnam, og stedet kom på UNESCOs liste i 1984. Der vil blive serveret både frokost og aftensmad på båden. Om aftenen er der mulighed for at fiske fra jeres båd, som I overnatter på.

   

  Dag 5: Halong bugten og Danang

  I oplever det flotte syn af solen, der står op over Halong bugten. I løbet af formiddagen spiser I brunch på båden, inden I kommer i land. Nu går turen mod lufthavnen i Hanoi, og ruten fra Halong bugten bringer jer igennem den flotte tur gennem ”Red River Delta”. Her kan man se det typiske landskab med ris-terrasser langs vejen. I vil gøre et stop i en traditionel landsby, hvor tiden nærmest har stået stille. Her vil I møde det traditionelle Vietnam, når I går på de små snoede gader og ser på de små værksteder der laver krukker og anden keramik. Her er færdighederne gået i arv fra generation til generation, så man sikrer den håndværksmæssige tradition. Om aftenen flyver I til Danang.

   

  Dag 6: Hoian

  Efter en dejlig morgenmad tager I ud og oplever den gamle smukke by Hoian. Byen er anerkendt af UNESCO for dens meget velbevarede gamle gader og huse. I vil tage en let cykeltur ud for at se sceneriet på landet omkring den gamle by. Her skal I bl.a. se en landsby, som er kendt for aromatiske urter. I kan observere landmændene i deres daglige arbejde med at plante og plukke grøntsager. Ved frokost skal I smage på en lokal specialitet; ”Tam Huu” som er små stegte grillspyd med svinekød og rejer, men også andre af områdets lækre specialiteter. I tager tilbage om eftermiddagen, hvor man har frihed til at gå rundt i de gamle gader eller slappe af ved stranden.

   

  Dag 7: Hoian og Hue

  I sætter kursen mod Hue via det smukke ”Hai Van” bjergpas, hvor I gør et stop for at nye det smukke panorama af kystlinjen langs det centrale Vietnam. Hue var den gamle kejserlige hovedstad og er et must på en tur til Vietnam. Her ses tydeligt den magt og vælde, der kendetegnede det kejserlige Vietnam med pagoder, grave og monumenter. Det mest imponerende er Citadellet. Vietnam skelede i perioden meget til Kina og Kejseren ønskede at skabe sin egen udgave af den Forbudte by i Kina. I tager også en gåtur ved ”Dong ba” markedet som ligger langs floden.

   

  Dag 8: Hue og Ho Chi Minh City

  I vil besøge ”Thien Mu Pagoden” fra morgenstunden. Det betyder Himmelske dame og denne pagode, der er den højeste i Vietnam er bygget helt tilbage i 1601. Herefter fortsætter vi dagens oplevelser med Kejser Minh Mangs grav, der er et yderst charmerende område. Her kan I beundre den helt specielle arkitektur med 40 bygninger arrangeret på en 700 meter lang akse omgivet af bakker, søer og duftende fyrretræer. Om aftenen tager I flyet videre til Ho Chi Minh City.     

   

  Dag 9: Ho Chi Minh og Mekong deltaet

  Efter morgenmaden tager I ud til Mekong deltaget nærmere bestemt ”Ben Tre” også kendt som ”Det grønne Venedig”. I besøger en murstensfabrik med gamle traditioner og stiger herefter ombord på en båd for at cruise langs Chet Say floden, en af Mekong flodens mange bifloder. I gør en række interessante stop med båden ved forskellige traditionelle værksteder langs floden. Endelig vil båden stoppe i en lille landsby, hvor I har mulighed for at køre rundt og se byen i en ”Xe Loi” en slags motoriseret rickshaw. På denne tur vil man se traditionelt landbrug, rismarker og grøntsagsdyrkning og til sidst stoppe ved en lokal restaurant, hvor I kan smage de lokale specialiteter herunder ”Elefantøre-fisken” og ferskvandsrejser. Om eftermiddagen er I tilbage på jeres Sampan, hvor I slapper af og nyder sejlturen ad de små kanaler. 

   

  Dag 10: Ho Chi Minh City (Saigon)

  Om formiddagen skal I ud og se på de gamle bygninger fra Kolonitiden under Fransk Indokina. Det bringer jer til posthuset, Cha Tam kirken og Dong Khoi gaden, som er en bred boulevard med luksuøse butikker og hoteller. På denne tur skal I også se museet for Vietnamkrigen, som er en stærk påmindelse om krigens ødelæggelser og følger. I kan se det militære isenkram, som amerikanerne efterlod herunder våben, kampvogne og de store karakteristiske Chinook helikoptere. I runder turen af med et besøg på ”Ben Thanh markedet”, hvor man helt sikkert kan gøre en god handel. Husk at handle om prisen, når der købes tøj, sko eller andre souvenirer.

   

  Eftermiddagen er til fri disposition, eller man kan deltage  en ekstra udflugt til Cu Chi tunnelerne. De er egentlig udgravet under krigen mod Fransk Indokina af Viet Minh (frihedsbevægelsen), men udvidet under Vietnamkrigen. På sit højeste var de 200 kilometer lange, 3-4 meter dybe og meget veludrustet med bl.a. mødelokaler, sovesale, køkkener og små hospitaler. Man kan selv komme ned i tunnelerne, men det er bestemt ikke anbefalet for folk med klaustrofobi. Vil man ikke på udflugt, kan man besøge et af de mange spændende museer, de sprudlende markeder eller bare en gåtur, hvor man iagttager livet på gaden. Der er et overflødighedshorn af spændende arkitektur fra traditionelle pagoder og templer til Fransk kolonistil.

   

  Dag 11: Den eksotiske sydkyst ved Phan Thiet

  Om morgenen kører I 200 km fra Ho Chi Minh City til strandbyen Phan Thiet, som er et af de mest populære steder på Vietnams sydkyst. Efter en rundrejse med masser af oplevelser er der mulighed for at komme ned i gear og nyde stranden og vandet.

   

  Dag 12: Den eksotiske sydkyst ved Phan Thiet

  Dagen er til fri disposition. I vil have fritid til at slappe af og nyde stranden og vandaktiviteterne. Phan Thiet er berømt for sine palmeklædte hvide sandstrande med sandklitter i alle nuancer mellem hvid og rød. Strandvejen Mui Ne strækker sig over omkring 16 kilometers kystlinje, og mange resorts, barer og restauranter og små butikker har adresse på den travle gade.

   

  Dag 13: Den eksotiske sydkyst ved Phan Thiet

  Dagen er til fri disposition. Læs en god bog under palmerne eller gå en tur på stranden.

   

  Dag 14: Den eksotiske sydkyst ved Phan Thiet

  Dagen er til fri disposition til at nyde ved stranden.

   

  Dag 15: Den eksotiske sydkyst ved Phan Thiet

  Dagen er til fri disposition. Måske en sidste tur i bølgerne og fødderne i det bløde sand. Om eftermiddagen kører I mod lufthavnen i Ho Chi Minh.

                       

  Dag 16: Vietnam til Danmark

  16 dages eventyr er ved at være til ende, og I har fået oplevelser for livet. I flyver retur til Danmark, hvor I sætter fødderne på jorden i løbet af formiddagen.

   

  5 dage på Pandanus Resort 4* ved Phan Thiet

  Pandanus Resort er et skønt feriested lige ved stranden, hvor I skal tilbringe 5 dejlige dage. Hotellet er smukt indrettet i Cham-stil og omgivet af en frodig, grøn have med små vandløb, lotus-blomster og farverige tropiske planter. Hotellet har to store swimmingpools og tilbyder spa-behandlinger og mange andre faciliteter (nogle mod gebyr).

   

  Hoteller

  I skal bo på følgende hoteller:

  • Hanoi: Larosa 3*
  • Halong: Båd i traditionel stil i kahyt
  • Hoi An: Silk Eco Hotel 3*
  • Hue: Park View 4*
  • Ho Chi Minh City: Acnos Grand 4*
  • Phan Thiet: Pandanus Resort 4*

   

  Der tages forbehold for ændring af hotel til samme standard.

   

  Flyinformation

  Der flyves med Turkish Airlines.

   

  Afrejse i september:

  Udrejse:

  • Afgang København kl. 19.25
   Ankomst Istanbul kl. 23.40
  • Afgang Istanbul kl. 01.40 (den 3. september)
   Ankomst Hanoi kl. 15.25

   

  Hjemrejse:

  • Afgang Saigon kl. 21.55
   Ankomst Istanbul kl. 04.40 (den 17. september)
  • Afgang Istanbul kl. 07.25
   Ankomst København kl. 09.45

   

  Afrejse i oktober:

  Udrejse:

  • Afgang København kl. 19.25
   Ankomst Istanbul kl. 23.40
  • Afgang Istanbul kl. 01.40 (den 3. oktober)
   Ankomst Hanoi kl. 15.25

   

  Hjemrejse:

  • Afgang Saigon kl. 21.55
   Ankomst Istanbul kl. 04.40 (den 17. oktober)
  • Afgang Istanbul kl. 07.10
   Ankomst København kl. 09.25

   

  Der tages forbehold for ændringer af flytiderne. 

   

  Om Over Alle Bjerge

  Over Alle Bjerge er et rejsebureau, der bygger på mere end 20 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, håndlavede rundrejser for nysgerrige danskere, der ved, at der bag ethvert bjerg venter et uopdaget eventyr.

   

  Som oftest vil Over Alle Bjerges gæster gerne langt væk fra hjemstavnen til steder, hvor kun få andre turister har været: det tibetanske højland, mayaernes glemte junglebyer eller bag jerntæppet i Nordkorea. Det er dog ikke altid, at man skal langt væk for at få en storslået oplevelse, hvilket man vil erfare på rundrejser i f.eks. Marokko, Balkan eller Portugal. Det er i mødet mellem kulturer, at forståelse opstår, og vi får et nyt perspektiv på os selv og den verden, vi kommer fra.

   

  På Over Alle Bjerges rundrejser er der altid en erfaren, dansk rejseleder med, som sørger for gode informationer og baggrundsviden samt at det praktiske glider let. Man er kort sagt i gode trygge hænder.

   

  Over Alle Bjerge er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2894.

   

  Tryghed på rejsen

  Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen annulleres.

  Rundrejse i Vietnam med badeferie

  Her finder du os

  Sweetdeal
  Gammel Kongevej 60,16
  1850 Frederiksberg C

  Tlf: +45 82 82 00 04
  kundeservice@sweetdeal.dk
  CVR nr: 40066284

  Om Sweetdeal

  Tilbudsmail