Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Den mest personlige gave

Kendt fra Løvens Hule - Lav din egen talende billedramme med Unmute. Den perfekte gave til fødselsdagen, årsdagen eller brylluppet.

Den mest personlige gave

Kendt fra Løvens Hule - Lav din egen talende billedramme med Unmute. Den perfekte gave til fødselsdagen, årsdagen eller brylluppet.

Da Unmute præsenterede deres geniale koncept for Løvens Hule, var især én vigtig løve begejstret. Jesper Buch troede så meget på projektet med de personlige fotorammer med lydhilsen, at han valgte at investere. Og nu har du altså muligheden for at investere i en personlig og kærlig hilsen til en, du holder af.

 

Du skal bare vælge et sødt billede til fotorammen, indtale din lydhilsen, og så klarer Unmute resten. Så køb din Unmute NU til en helt UNIK PRIS, som aldrig er set før - og som heller ikke kommer igen! Reaktionerne på Unmute er helt geniale. Se selv deres Instagram og TrustPilot.

 

Du får:

  • En Unmute
  • Valgfrit foto
  • Valgfri lydoptagelse
  • Smuk ramme af genbrugte fiskenet
  • Gratis fragt

 

Sweetdealpris 149 kr. Normalpris 299 kr. Spar 50 %

 

Dimensioner på en Unmute: H: 12cm L: 12cm B: 2,3cm

 

Sådan laver du din Unmute via deres hjemmeside:

  • Design din Unmute på https://unmutegreetings.dk/
  • Du vælger selv fotoet, som bliver printet på højkvalitets fotopapir.
  • Du optager eller uploader lydfilen
  • Din personlige Unmute bliver indrammet og sendt direkte til adressen.
  • I Sweetdeal værdibeviset står en RABATKODE, som skal indtastes i rabatkodefeltet i købsprocessen på Unmute's hjemmeside, og så kan du færdiggøre bestillingen.

 

Send en personlig fotoramme med lyd til fødselsdagen

Vil du vise og fortælle din ven, hvor meget han/hun betyder for dig? Eller hvor glad du er for, at en i din familie altid står klar til at hjælpe? Så er en Unmute fotoramme med lyd den perfekte gave - der bliver ved med at give. Den heldige modtager af en Unmute kan nemlig afspille sin hilsen igen og igen.

 

Er der nogle måneder til den perfekte anledning, eller skal du bare bruge lidt tid til at få samlet børnene for at indtale den sødeste optagelse - så bare rolig. Du kan bruge værdibeviset og lave din egen personlige Unmute helt indtil 27. maj 2024.

 

 

Unmute skaber dansk iværksætterhistorie

Unmute er en dansk iværsætterhistorie, som du måske har set i sidste sæson af Løvens Hule. Rammen er lavet af genbrugte fiskenet fra Lemvig og bliver støbt i Skive. Derudover investerer Unmute i klimaprojekter og planter et træ for hver Unmute.

 

Fotoramme med lyd

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail