Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

2 timers bowling hos Søgården

Tag venner og familie med til 2 timer fuld af sjov med bowling hos Søgården i Brørup nær Esbjerg!

2 timers bowling hos Søgården

Tag venner og familie med til 2 timer fuld af sjov med bowling hos Søgården i Brørup nær Esbjerg!

Der er lagt op til timevis af sjov for både store og små i Søgården i Brørup, hvor du og din familie eller gode venner får lov at dyste om, hvem der er bedst på bowlingbanen.

 

I er garanteret en dag fyldt med underholdning og spas, hvor I virkelig kan sætte jeres konkurrencegen på prøve - og så endda til et kanon tilbud, der virkelig tager kegler!

 

Så snør bowlingskoene og gør dig klar til at juble, når du får en strike.

 

Du får:

  • 2 timers bowling

Sweetdealpris 69 kr. Normalpris 125 kr. Spar 44 %

 

Bemærk:

  • 1 værdibevis gælder for 1 person. Der skal købes minimum 4 værdibeviser for at benytte tilbuddet, og der er max plads til 6 spillere pr. bane.
  • I kan indløse værdibeviset helt til september 2024.

 

Om Søgården

Søgården Brørup er en restaurant med tilhørende bowlingcenter tæt på motorvejen mellem Esbjerg og Kolding. Her kan I hygge jer i timevis på de 10 velolierede baner.

 

Søgården kan også byde på en bred vifte af andre sjove aktiviteter, hvis I skulle få lyst til at komme tilbage en anden dag. I kan nyde den nærliggende natur, boltre jer på hoppepuden, svinge i gyngerne eller tage en tur i den populære svingkarrusel. Indendørs kan restauranten desuden tilbyde en hyggelig bar, billardbord og fodboldbord.

 

Uanset hvad I er til, så kan Søgården Brørup tilbyde det, og de hjælper naturligvis gerne med anbefalinger af de mange nærliggende attraktioner.

 

Sulten?

Søgården er mere end bowling. Om aftenen kan bowlingen kombineres med middag i restauranten fra 195 kr. Bestil bord, når I booker bane og afregn med Søgården Brørup ved besøget. 

2 timers bowling

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail