Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Julekoncerter med fællessang

Katrine Muff og Johannes Langkilde inviterer til stemningsfulde og medrivende julekoncerter i kirker. Begrænset antal!

Julekoncerter med fællessang

Katrine Muff og Johannes Langkilde inviterer til stemningsfulde og medrivende julekoncerter i kirker. Begrænset antal!

I julen 2023 kan du komme med til en helt særlig koncertoplevelse med Katrine Muff og Johannes Langkilde i nogle af de smukke danske kirker. Her vil julestemningen stige helt til tops, mens hele publikum vil samle sig om de opløftende og medrivende sange.

 

Kærligheden til musikken, fortællingen og fællesskabet er i centrum, når Katrine Muff og Johannes Langkilde tager publikum i hånden og byder på traditionelle julesange fra ind- og udland, kendte højskolesange og deres egne favoritter fra den danske populære sangskat.

 

Du kan blandt andet glæde dig til at synge med på klassikere som ”Når du ser et stjerneskud”, ”Have Yourself A Merry Little Christmas”, ”Højt fra træets grønne top”, ”O Holy Night”, ”Glade Jul” og ”Lille Messias”.

 

Du genkender nok Muff & Langkilde som værtsduoen fra DR-programmet ”Fællessang”, der har samlet seerne om kendte og elskede sange. Og netop den oplevelse kan publikum glæde sig til at vende tilbage til med de kommende stemningsfulde julekoncerter.

 

Du får:

  • Billet til julekoncert med Katrine Muff og Johannes Langkilde

Sweetdealpris 275 kr.

 

Vælg mellem disse koncerter:

  • Aarhus, Skt. Lukas Kirke - Søndag den 10. december kl. 15:00
  • København, Christians Kirke - Lørdag den 16. december kl. 15:00
  • Odense, Ansgars Kirke - Søndag den 17. december kl. 15:00

 

Om Katrine Muff og Johannes Langkilde

Johannes Langkilde er kendt som TV-vært gennem næsten 20 år, han er tidligere korrespondent i USA og forfatter til flere bøger. Som pianist og trompetist har Langkilde altid været hjemme i musikken med et fundament i jazzen. I "Fællessang" fik Danmark for alvor indblik i, at musikken er en lige så stor del af Johannes’ liv som journalistikken.

 

Katrine Muff er komponist, radiovært og korleder, og så er hun desuden kendt som sangcoach i talentshowet X Factor og DR-programmet ”Fra skrål til skønssang”. Katrine har sine musikalske rødder i de danske salmer og Højskolesangbogen, hvor hun selv har fået optaget 5 af sine egne kompositioner. Hun har indspillet og optrådt med nogle af Danmarks bedste musikere som Sebastian og Oh Land og trækker som solist på sit fundament i den danske pop-, vise- og højskoletradition. Som musiker i ”Fællessang” på DR, har hun med sin smukke stemme og sin store indlevelse og viden om musik bragt sangene helt tæt på seerne.

 

Katrine er en ægte musikformidler, der brænder for at fortælle om musik - sin egen såvel som andres - betydningen af teksterne og hvorfor musikken er et unikt samlingspunkt for mennesker. Den fællesskabsfornemmelse tager hun og Johannes nu med sig, som omdrejningspunkt for en stemningsfuld julekoncertoplevelse.

Julekoncerter med fællessang

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail