Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Værdibevis til Restaurant 56 grader

Få frit valg på hele menukortet hos Restaurant 56 grader på Holmen. Kan indløses til frokost eller middag i hele 2024.

Værdibevis til Restaurant 56 grader

Få frit valg på hele menukortet hos Restaurant 56 grader på Holmen. Kan indløses til frokost eller middag i hele 2024.

Det kan være svært at begrænse sig, når man skal vælge mellem retterne på menukortet hos Restaurant 56 grader, der ligger i naturskønne omgivelser på Holmen i København. Men så er det heldigt, at du med denne Sweetdeal på 50 % rabat får dobbelt så meget for pengene.

 

Du får frit valg på hele menukortet, der byder på gourmetmad med twists fra hele verden. Og med et øje for bæredygtighed og lokale råvarer, finder den omkringliggende natur ofte vej til tallerkenen.


Værdibeviset kan bruges til en hyggelig frokost eller en udsøgt middag, og Værdibevisets værdi er særdeles oplagt at bruge til den lille aftenmenu (se eksempel nedenfor). Vælger du at spise i restauranten fredag aften, kommer du til at middagen med live musik som stemningsfyldt underlæg.


Du har resten af året samt hele 2024 til at opleve udsøgt kogekunst, hvor kreationerne både er en fryd for øjet og ganen. 

 

Du får:

  • Værdibevis til Restaurant 56 grader

Sweetdealpris 199 kr. Normalpris 400 kr. Spar 50 %

 

Værdibeviset fratrækkes den endelige regning ved betaling.


Bemærk: Fotos viser en forret og en hovedret, men er ikke retvisende for, hvad du får, da menuen skifter løbende efter sæson.


Eksempel på den lille aftenmenu:

  • Rimmet hamachi & shio koji serveres med husets brød
  • Stegt vildsvin med selleri & vadouvan serveres med kartofler og urtesmør

 

 

Om Restaurant 56 grader

Blandt Holmens smukke natur på Charlotte Amalies Bastion ligger et hus fra 1744, som tidligere blev brugt som krudthus af den danske flåde. Huset ligner stadig sig selv med fritstående bjælker, metertykke stenvægge og brede plankegulve, men krudtet er udskiftet med tallerkener fyldt med den dejligste mad lavet af de dygtigste kokke. Hos Restaurant 56 grader på Holmen kan du nyde udsøgte retter, skabt af anerkendte kokke, som kun bruger lokale råvarer i sæson.

 

Restauranten har sin egen store køkkenhave, hvor økologiske urter, kål og spiselige blomster håndplukkes af kokke, der tidligere har arbejdet på nogle af landets mest kendte restauranter. Restaurantens fortryllende anretninger har år efter år sikret topanmeldelser og Michelin anbefalinger, så du er garanteret en gastronomisk oplevelse i særklasse!

 

Også Berlingskes madkritiker, Søren Frank, har lagt vejen forbi og gav Restaurant 56 grader hele 4 stjerner.

 

Restaurant 56 grader støtter også Zero Foodprint Nordic, som er en Nordisk nonprofit organisation, der arbejder for en fremtid, hvor mad er en del af biodiversitets- og klimaløsningen. Derfor går 1% af din regning direkte til organisationen.

Værdibevis til Restaurant 56 grader

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail