Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Julemiddag med 8 retter

Kom i julestemning med et solidt måltid på eventyrlige Restaurant Fyrtøjet, der ligger smukt på forreste række i Nyhavn.

Julemiddag med 8 retter

Kom i julestemning med et solidt måltid på eventyrlige Restaurant Fyrtøjet, der ligger smukt på forreste række i Nyhavn.

Spar lige nu hele 60 % på en eventyrlige julemiddag midt i smukke Nyhavn. Lige nu kan du og dine kære nemlig komme i julestemning med en pragtfuld middag hos den eventyrlige Restaurant Fyrtøjet, der reflekterer H.C. Andersens tilstedeværelse i en af Danmarks smukkeste og bedst kendte have.

 

Med denne Sweetdeal får du 8 smagfulde retter, hvor du selv vælger din hovedret. Så får alle ved bordet præcis den middag, de helst vil have. Vælg mellem juleklassikeren confiteret andelår, den franske simreret Boeuf Bourguignon eller dagens fisk, hvortil du får pastinak, gulerødder, kartofler og safransauce.

 

Restauranten ligger i et af de smukkeste og hyggeligste kvarterer i København - nemlig Nyhavn, hvor du i december også finder et hyggeligt julemarked bestående af boder med lokale julespecialiteter og smukt julepynt. 

 

Du får:

 • 8-retters julemiddag hos Restaurant Fyrtøjet 

Sweetdealpris 345 kr. Normalpris 865 kr. Spar 60 %

 

OBS: Ved indløsning fredag eller lørdag er der et tillæg på 100 kr. pr. person, som betales direkte til Fyrtøjet.

 

Menuen består af: (vælg selv hovedretten) (serveres ad 4 gange)

Snacks

 • Marinerede oliven
 • Pommes rosti
 • Dagens pate

 

Forret

 • Varmrøget laksemousse med ærtepure, fennikel, citron og dild
 • Hummer bisque

 

Hovedret

 • Boeuf Bourguignon af oksekød med stegte bacontern, champignon, gulerod, perleløg og rødvinssauce. Hertil pommes de Terre.
 • Eller dagens fisk med pastinak, gulerødder og kartofler samt safransauce
 • Eller confiteret andelår med timian, bagt gulerod med honning, små danske kartofler og appelsinsauce

 

Dessert

 • Pandekager med vaniljeis og chokoladesauce
 • Brie ost med hjemmelavet frugtkompot og knækbrød

 

Om Restaurant Fyrtøjet

I Nyhavn nummer 11 ligger Restaurant Fyrtøjet. Det eventyrlige navn stammer fra historien om, at H.C. Andersen skrev selvsamme eventyr, imens han boede i Nyhavn. Han fandt, som mange andre af tidens kunstnere, inspiration i sømandskvarterets livlige stemning, hvor bølgesuset fra den store verden skabte en spændende mangfoldighed.

 

I indretningen på Fyrtøjet kan man tydeligt se inspirationen fra den ikoniske forfatter. Lokalerne er med høje paneler og andre fine detaljer, og der er messingstager og mørke møbler af ældre dato. Et moderne indslag er malerierne, der viser scener fra det populære eventyr.

 

I køkkenet laves der traditionel mad med et moderne dansk twist. Det meste er hjemmelavet med en god og kærlig hånd, hvilket resulterer i velsmagende retter, hvor der er rigeligt af det hele.

8-retters julemiddag på Fyrtøjet

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail