Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Saunagus hos Ni'mat Spa

Mærk, hvordan hele kroppen slapper af og giver slip på stress med 50 minutters fantastisk saunagus hos Ni'mat Spa.

Saunagus hos Ni'mat Spa

Mærk, hvordan hele kroppen slapper af og giver slip på stress med 50 minutters fantastisk saunagus hos Ni'mat Spa.

Det er lagt op til fuldkommen afslapning i kroppen med denne fantastiske deal på den luksuriøse saunagus hos Ni'mat Spa. Du får 50 minutter med 50% rabat!

 

Gusen foregår i den store blomstersauna, der er fyldt med blomster og har en helt special atmosfære med blidt lys og beroligende aromadufte.

 

Med den varme saunaovn i midten af rummet har Ni'mats dygtige gusmester mulighed for at bevæge sig svævende rundt i saunaen. Her vil håndklæde og/eller vifter sørge for, at varmen og duften smyger sig blødt om din krop, mens du lytter til det atmosfærefyldt musik. Den dygtige gusmester sætter dagens tema for duft, musik og atmosfære i forhold til vejr, vind, sol og måne.

 

Kom og nyd en afslappende saunagus hos Ni'mat Spa og få en luksuriøs og eksklusiv oplevelse.

 

Ceremonien på 50 minutter indeholder 3 sessioner af gus med forskellige aromadufte. Mellem sessionerne er der afkølingsmuligheder, hvor du vil få serveret frugt og nødder.

 

Du får:

  • 50 minutters saunagus

Sweetdealpris 175 kr. Normalpris 350 kr. Spar 50 %

 

Medbring selv badetøj og håndklæde.

 

Velkommen til Ni'mat Spa

Dybe farver pryder væggene, Buddha-figurer maner til ro, lækker musik fylder ørene, og den rolige atmosfære, der giver et indblik i østens mystik, inviterer dig indenfor til komplet afkobling og pleje af krop og sjæl.

 

Så snart du træder ind ad døren, mærker du stemningen – en uspoleret ro, bløde toner og afslappende dufte imødekommer dig, og i receptionen bliver du budt velkommen af værtinden. Efter en kop ingefær-te og en behagelig samtale, venter der dig afstresning i særklasse.

Saunagus hos Ni'mat Spa

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail