Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Angler Hof Landgasthotel

Landlig hygge nær Flensborg med 2 overnatninger inkl. velkomstdrink og 2-retters middag. Pris for 2 personer.

Angler Hof Landgasthotel

Landlig hygge nær Flensborg med 2 overnatninger inkl. velkomstdrink og 2-retters middag. Pris for 2 personer.

Sæt kursen mod det stemningsfulde Angler Hof Landgasthotel, der kun ligger 35 kilometer fra Flensborg. Hotellet ligger i smukke, landlige omgivelser i den lille by Süderbrarup, der er alletiders udgangspunkt for et besøg i områdets større byer, såsom Kappel, Slesvig By og Egernførde.

 

Der venter jer 2 overnatninger på Angler Hof Landgasthotel, så der vil være rig mulighed for at lære området at kende.

 

Særligt for dette ophold:

 • Gaveidé til den, der gerne vil lidt væk fra det hele, men alligevel tæt på storslåede oplevelsesmuligheder
 • Inkl. 2-retters middag i den autentiske Restaurant Angler Hof
 • Gyldig helt indtil den 1. december 2024

 

TIP: Vidste du, at du kan få værdibeviset i et flot gavedesign? Du vælger blot, at du vil give det "Som gave" i købsprocessen, og så er du ellers klar til at forkæle én, du holder af, med en helt særlig oplevelse.

 

Opholdet inkluderer:

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
 • Velkomstdrink
 • 2-retters middag på ankomstdagen
 • Morgenbuffet begge dage
 • Gratis parkering
 • Gratis wi-fi

 

Sweetdealpris 1.095 kr. Normalpris 1.950 kr. Spar 43 %

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst på alle åbningsdage til og med den 1. december 2024. 

 

Vær opmærksom på, at hotellet holder lukket den 24. og 31. december 2023.

 

Tillæg

Aftales ved reservation og afregnes direkte til Angler Hof Landgasthotel.

 • Sæsontillæg i maj og september: 10 € / 75 kr. pr. værelse pr. overnatning
 • Højsæsontillæg i juni, juli og august: 20 € / 150 kr. pr. værelse pr. overnatning
 • Opgradering af værelset: 40 € / 300 kr. pr. ophold

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Angler Hof Landgasthotel

Det hyggelige byhotel har en historie, der strækker sig helt tilbage til 1882 - og selvom meget er sket siden da, så er Angler Hof Landgasthotel et hotel, hvor der stadig værnes om traditionerne.

 

I hotellets Restaurant Angler Hof venter der en dejlig 2-retters middag, hvor hotellets autentiske landkøkken har fortolket det traditionelle nordtyske køkken og givet det et moderne twist, med friske råvarer og masser af krydderurter. Restauranten er indrettet i en lys og indbydende nordisk stil, og det er også her, at I kommer til at nyde den inkluderede morgenbuffet.

 

Sådan skal I bo

På Angler Hof Landgasthotel bliver I mødt med en imødekommende gæstfrihed, når personlet venligt fører jer til jeres værelse. I bliver indlogeret på et af hotellets traditionelle og nyrenoverede værelser, der er indbydende og lyst indrettet.

 

Oplevelser i nærheden

Der er masser at se i området omkring Angler Hof Landgasthotel. Kun 7 kilometer syd for hotellet ligger indfjorden Slien, der byder på vand og natur i skøn forening. Hvis I følger indfjorden til den ene side, ender I i Kappel, og til en anden side ender I i Slesvig By. Hvis I vil opleve de større byer i området, så er den lille omvej turen værd.

 

Der er kun 20 minutters kørsel fra hotellet til Østersøen. Ved den lokale Østersøkystlinje er der flere beskyttede områder, der byder på et rigt dyreliv og fantastiske omgivelser. Vil I i stedet opleve Vadehavet, ligger det kun 40 minutter i den anden retning.

 

Når I kører til og fra hotellet, er det oplagt at benytte jer af de mange muligheder for grænsehandel i og omkring Flensborg. For turen går lige forbi Flensborg, der også er værd at besøge for sin hyggelige bymidte og flotte havnefront.

 

Med et besøg på Angler Hof Landgasthotel kommer I lidt væk fra det hele, men alligevel tæt på en masse storslåede oplevelsesmuligheder.

 

Noget for pengene

Angler Hof Landgasthotel har altid været en populær nordtysk destination blandt vores kunder, og på rejseplatformen Tripadvisor får hotellet den fine karakter 4/5, der med eftertryk viser, at her får I et ophold, hvor I får noget for pengene. Som en kunde skriver:

 

"2 overnatninger - købt som Deal

Hotellet kan anbefales. Havde købt en deal med 2 overnatninger, morgenmad og middag på ankomstdagen. Positiv overraskelse. Pænt stort værelse, fin restaurant og god morgenmad. Byen er ikke voldsom stor, men har dog en række detailforretninger og supermarkeder. Det er let at besøge andre nordtyske byer ud fra hotellets beliggenhed."

 

 

Angler-Hof-Landgasthotel.jpg

Ophold på Angler Hof Landgasthotel

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail