Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Kaffe og kage på KunstCaféen

Nyd et valgfrit stykke kage og en kop kaffe blandt smukke kunstværker hos KunstCaféen Gentofte.

Kaffe og kage på KunstCaféen

Nyd et valgfrit stykke kage og en kop kaffe blandt smukke kunstværker hos KunstCaféen Gentofte.

Det er den perfekte årstid for at trække indenfor og hygge sig med hinanden. Derfor har vi skaffet et genialt tilbud på kage og kaffe, som du kan nyde i smukke omgivelser!

 

KunstCaféen Gentofte byder nemlig på hygge og søde fristelser i deres spændende og smukke lokaler fyldt med kunst af bl.a. Kunsterinde Lina Murel Jardorf www.LinaArt.dk. Og som kronen på værket kan du endda selv vælge, hvilken kage og hvilken kaffe du ønsker dig.

 

Du får:

  • 1 valgfrit stykke kage + 1 kop øko kaffe fra Hundested Kafferisteri

Sweetdealpris 39 kr. Normalpris 80 kr. Spar 51 %

 

Om KunstCaféen Gentofte

KunstCaféen Gentofte ligger på hjørnet af Adolfsvej og Gentoftegade som et fyrtårn for folk, der er vilde med kunst, god mad og hyggelige omgivelser. Om dagen liver lokalerne op med lyset fra de store vinduer og lyden af den rolige stemningsmusik. Om aftenen vil skæret fra lyskæderne, de udendørs lanterner samt de levende lys på bordene indenfor sætte den helt rigtige stemning for en hyggelig stund.

 

Smuk kunst pryder væggene, og rundt omkring står der flotte bronzeskulpturer, så der overalt er noget interessant at kigge på. Men hos KunstCaféen må du faktisk også røre ved al kunsten, tage et katalog med eller nappe et gratis postkort, for her skal kunsten være i øjenhøjde med dig. 

Kaffe og kage på KunstCaféen

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail