Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Billet til Svanesøen i 2024

Oplev Den Ukrainske Klassiske Ballet opføre den elskede Svanesøen i Falkonersalen eller Musikteatret Albertslund. Begrænset antal!

Billet til Svanesøen i 2024

Oplev Den Ukrainske Klassiske Ballet opføre den elskede Svanesøen i Falkonersalen eller Musikteatret Albertslund. Begrænset antal!

Skyd det nye år i gang med en kulturoplevelse i absolut verdensklasse. Lad dig fortrylle af den eventyrlige handling, de smukke kostumer, den medrivende musik og dans i den højt elskede og anmelderroste Svanesøen.

 

Det er de dygtige balletdansere fra Den Ukrainske Klassiske Ballet, der opfører klassikeren til Tjajkovskijs udødelige musik i Falkoner Salen eller Musikteatret Albertslund i januar eller februar 2024.

 

Den Ukrainske Klassiske Ballet gør hver forestilling til en unik oplevelse, takket være de bedste dansere, samt original scenografi, kostumer, videoprojektion og andre specialeffekter. Glæd dig til en magisk og medrivende forestilling - og få sikret din billet allerede i dag!

 

Pssst... det er også en helt genial gave at lægge under træet juleaften.

 

Du får:

  • 1 stk. billet til Svanesøen 

Sweetdealpris 425 kr. Normalpris 630 kr. Spar 32 %

 

Vælg mellem disse datoer og spillesteder:

  • Falkonersalen tirsdag den 23. januar 2024 kl. 19.30
  • Musikteatret Albertslund mandag den 5. februar 2024 kl. 19.30

 

Om Den Ukrainske Klassiske Ballet

Den ukrainske klassiske ballet blev grundlagt i Kiev i 2017 og har siden dengang opført mere end 500 succesfulde forestillinger. Under kunstnerisk ledelse af Ivan Zhuravlov er balletkompagniets hovedmål at forene de bedste og mest talentfulde dansere fra de førende teatre i Ukraine og at præsentere det bedste fra klassisk balletkunst for fans og balletelskere i ind- og udland.

 

Repertoiret omfatter stort set alle større, gennemførte værker af Marius Petipa "Sleeping Beauty", "Svanesøen", men også andre produktioner som f.eks.  "Nøddeknækkeren", "Giselle", "Carmen.

 

Den Ukrainske Klassiske Ballet har turneret bl.a. i Tyskland, Østrig, Italien, Frankrig, Polen, Kroatien, Rumænien, Kina, Norge, Sverige og nu er turen altså kommet til Danmark.

 

 

Anmeldelser

Dagbladet Trondheim:

”at oppleve en så teknisk dyktig svane i Olavshallen var vidunderlig! Opplevel- se og sammen med trollmannen Olek- sandr Kondratenkos dramatiske energi og evne til å sveve i de største hoppene skapte de ukrainske danserne en stor opplevelse i Olavshallen.”

Tenk at Ukrainas dansere kom til Trondheim for å gi oss et løft i mørke januar!”

 

Information:

”Svaneprinsessen selv er imponerende. Sørg- modigheden stråler ud af hendes discipline- rede krop, Hendes tåspidsdans har en styrke, som om hun kan danse gennem både vinter- kulde og bombardementer:. Og de frygtede 32 fouetteer – piruetter, hvor kroppen drejer rundt om sig selv på et strakt ben, mens det andet ’pisker’ rundt – klarer hun så let som ingenting. Som om krigen og dødstruslen sætter alt i perspektiv. ” - Anne Middelboe

Billet til Svanesøen

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail