Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Edvard Munch billede

Højkvalitets giclée reproduktion af Edvard Munchs smukke "Haven i Åsgårdstrand" i en håndlavet hvidgylden træramme.

Edvard Munch billede

Højkvalitets giclée reproduktion af Edvard Munchs smukke "Haven i Åsgårdstrand" i en håndlavet hvidgylden træramme.

Du får:

  • Indrammet giclée reproduktion af Edvard Munchs "Haven i Åsgårdstrand" 

Sweetdealpris 3.799 kr.

Køb senest den 10. december 2023 for levering inden jul.

 

Specifikationer:

  • Størrelse ca. 50 x 64 cm
  • Begrænset oplag
  • Nummereret med certifikat
  • Indrammet i en håndlavet hvidgylden ramme af massivt træ.

 

Om billedet

Denne smukt indrammede reproduktion giver dig mulighed for at have en lille del af Edvard Munchs enestående kunst i dit eget hjem. 

 

I den lille by Åsgårdstrand ved Oslofjorden ejede familien Munch et sommerhus, hvor maleren tilbragte sine somre. Da han var 35 år gammel, købte han sin egen bygning, som forblev hans tilflugtssted. Selv efter at han for længst blev betragtet som Skandinaviens vigtigste maler, og hans værker indbragte priser, der gjorde det muligt for ham at købe en stor ejendom i Erkely nær Oslo, vendte han regelmæssigt tilbage til sit lille fiskerhus for at bo og arbejde. 

 

Åsgårdstrands betydning for Munchs kunst kan ikke undervurderes. Det skiftende lys på alle tider af døgnet og de frodige farver, påvirkede paletten i hans senere landskabsmalerier.

 

Billeder som "Haven i Åsgårdstrand" viser, at Munch skaber værker af enkel, stor skønhed side om side med sine berømte mesterværker, der udforsker den menneskelige psyke. 

 

Denne reproduktion er overført direkte til kunstnerens lærred med Fine Art Giclée, der gengiver de smukke farver og kontraster til perfektion. 

 

Om Ars Mundi

Vi har indgået et samarbejde med Ars Mundi, en af Europas største virksomheder, som producerer og sælger kunst - alt sammen så du kan få smukke kunstværker i dit hjem uden besvær.

 

I 75 år har Ars Mundi været synonymt med kunstgenstande af høj kvalitet. Malerireproduktionerne er kunsttryk af høj kvalitet, og deres skulpturer er produceret på anerkendte værksteder. Ure og smykker er håndlavede med omhu i Tyskland, og mange af produkterne er desuden lavet i et begrænset oplæg, som fås udelukkende hos Ars Mundi – indtil nu.

Edvard Munch billede

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail