Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Island

Oplev storslåede Island med 3-4 overnatninger på hotel inkl. udflugter m. guide og transfer. Rejs fra CPH i april.

Island

Oplev storslåede Island med 3-4 overnatninger på hotel inkl. udflugter m. guide og transfer. Rejs fra CPH i april.

Turen går mod storslåede Island. Her er naturen virkelig imponerende og voldsom med bjerge, gletsjere, floder, varme kilder, aktive gejsere og vulkaner samt hvaler og et myldrende fugleliv.

 

I Island kan I opleve enestående naturfænomener og verdens nordligste hovedstad - Reykjavik - og på denne rejse følges I af en lokal dansktalende guide, så I kan få oplevelserne helt ind under huden.

 

Særligt for denne rejse:

 • Skræddersyet rejse inkl. udflugter til Islands højdepunkter med dansktalende guide
 • Oplev bl.a. enestående naturfænomener og verdens nordligste hovedstad
 • Bo ved Reykjavikbugten, tæt på Hallgrimskirkja og hovedgaden Laugavegur

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Keflavik t/r 
 • 10 kg håndbagage pr. person (55 x 40 x 20 cm inkl. håndtag og hjul)
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r 
 • 3-4 overnatninger på Hotel Cabin Reykjavik Fjord
 • Morgenbuffet alle dage
 • Udflugt i Reykjavik med dansktalende lokal guide
 • Udflugt til "the Secret Lagoon" inkl. badning
 • Heldagsudflugt til Den Gyldne Cirkel med dansktalende lokal guide
 • Gratis wi-fi på hotellet

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

København:

 • Den 5. april - 8. april 2024 (3 overnatninger)
  Sweetdealpris 5.690 kr.
 • Den 20. april - 24. april 2024 (4 overnatninger)
  Sweetdealpris 6.190 kr. 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. dobbeltværelse eller 3 personer pr. tripleværelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med GG Tours.

 • Indchecket bagage fra 20 kg: 790 kr.
 • Pladsreservationer: Fra 350 kr. pr. person t/r
 • Kombipakke med 20 kg bagage + pladsreservationer i flyet t/r: 750 kr. pr. person
 • Afbestillingsforsikring: Fra 390 kr. pr. person
 • Børnepriser: 590 kr. for baby og 30 % rabat ved børn under 12 år, hvis barnet ledsages af to fuldt betalende (Max to børn i samme værelse)
 • Værelsesupgrade til superior view (større værelse på øvre etager med bedste udsigt): 750 kr. pr. person
 • Værelsesupgrade til superior værelse (større værelse med flere faciliteter): 500 kr. pr. person
 • Hvalsafari (udgår fra Reykjavik Havn): 750 kr. pr. person. Arrangeres på dag 2, hvor I efter den guidede tur afleveres ved båden.

 

Se flyinformation længere nede.

 

Om rejsen

Rejsen til Island er med fuldt program, og spændende udflugter og entréer er inkluderet. I oplever blandt andet "the Secret Lagoon", som udgør en naturlig geotermisk spa med opvarmet havvand, som holder en konstant temperatur på 40 grader.

 

Også Islands hovedattraktion ”Den Gyldne Cirkel” oplever I på en heldagsudflugt. Her besøger I Gullfoss - det gyldne vandfald, som har et frit fald på 33 meter. Vandfaldet ligger i et storslået naturlandskab som bl.a. omfatter gejserne Geysir, Strokkur og Kerio, der lystigt springer 20-30 meter op i luften hver 10. minut. 

 

I kommer også til at opleve Reykjavik - verdens nordligste og reneste hovedstad. Byens kontraster er slående med de små farverige borgerhuse, Reykjavikbugten og de sneklædte bjergtinder, som leder ens tanker hen mod byer som Thorshavn og Nuuk, men også Nordamerika. 

 

I skal også se moderne arkitektur, når det er bedst, med bl.a.  den udbyggede havnefront med det nye koncerthus ”Harpa”, som er bygget af danske Henning Larsen. I skal også se Nordisk hus af den finske arkitekt Alvar Aalto, det fantastiske kunstmuseum "Ásmundarsafn Museum", som er designet af den berømte islandske billedhugger Ásmundur Sveinsson, futuristiske kirker som "Hallgrimskirken" - og meget mere.

 

Dagsprogram

Der tages forbehold for ændring af rækkefølgen i programmet.

 

Dag 1 - Ankomst til Keflavik lufthavn, Reykjavik

I bliver hentet i Keflavik lufthavn, som ligger på Reykjanes halvøen, som er et vulkansk eventyrland. 

 

Der er sørget for transfer til Hotel Cabin, og allerede fra første færd får I en fornemmelse af Islands fantastiske natur.

 

Velankommet til hotellet bliver I checket ind og har første dagen på egen hånd.

 

Dag 2 - Guidet tur med islandsk, dansktalende guide kl. 09.00 - 12.00 (mulighed for at opleve hvalsafari)

Guidet tur i Reykjavik til fods eller med bus (afhængigt af antal deltagere), hvor I kommer forbi highlights som Hallgrimskirken, Koncerthuset og den gamle midtby, hvor man blandt andet finder Altingshuset og Domkirken. Turen går også forbi Universitetsområdet, Nordens hus og meget mere.

 

Turen afsluttes i den flotte gamle Reykjavik havn, hvor der efterfølgende er mulighed for deltage i et hvalsafari cruise; En flot 3-timers sejltur i Reykjavikfjorden med rig mulighed for at opleve blandt andet vågehvaler, pukkelhvaler og delfiner samt spændende foredrag fra de dygtige specialister på båden. Turen starter kl. 13.30 og skal tilkøbes.

 

Dag 3 - Heldagstur med bus og guide til ”Den gyldne Cirkel" samt badning i "the Secret Lagoon" kl. 09.00 - 18.00

I besøger Gullfossvandfaldet (det gyldne vandfald) i Hvítá-elven, der i gennem årtusinder har gravet sig ned i bjerglandskabet og dannet den mægtige kløft, hvor vandfaldet buldrer frem med 100 kubikmeter vand i sekundet og voldsomt fald på 33 meter.

 

I besøger Geysir-området, hvor I vil opleve den spektakulære gejser Strokkur, der springer hvert 5-10 minut, og den mægtige Geysir, der har lagt navn til området, men som ligger i dvale for tiden.

 

I oplever Islands "hjerte", Thingvallaområdet. Thingvellir ligger bogstaveligt talt med et ben i Amerika og et i Europa/Asien - lige præcist, hvor kontinentalpladerne, der bærer de to kontinenter, mødes. En dyb kløft vidner om, hvilke naturkræfter der har været på spil i området i tidernes morgen.

 

Vulkanen Skjaldbreidur nord for Thingvellir sendte for omkring 9.000 år siden en strøm af lava afsted og skabte den kæmpemæssige Thingvellir, som også er stedet, hvor Altinget, det islandske parlament, blev grundlagt helt tilbage i år 930. Stedet har derfor været på Unesco's liste over særligt bevaringsværdige områder siden år 2004. 

 

Om eftermiddagen besøger I "the Secret Lagoon", som er naturlige varme kilder, placeret i den lille landsby kaldet Fludir i den gyldne cirkel. Her får I mulighed for at bade i et unik mineralholdigt og naturligt opvarmet bassin; poolens naturlige omgivelser og mineralholdig damp, som stiger op i luften, giver stedet en magisk og ægte islandsk følelse. Det varme vand forbliver på 38-40 grader hele året, og hele området er dækket af mindre geotermiske bassiner samt en lille Geysir, der springer hver 5. minut.

 

Dag 4 - Morgenmad og tid på egen hånd inden transfer til Keflavik lufthavn 

På egen hånd inden bussen henter jer om formiddagen og sætter kursen mod Keflavik lufthavn og København.

 

Rejse med 4 overnatninger 

Har I bestilt turen med 4 overnatninger, har I en ekstra dag i Reykjavik på egen hånd til at gå på opdagelse. I bor på samme hotel, og der er ligeledes sørget for returtransfer. 

 

Hotel Cabin

Under rejsen bor I på det nybyggede Hotel Cabin ved Reykjavikbugten, tæt på Höfdi Hus, Hallgrimskirkja og Laugavegur samt Perlan og Reykjaviks Rådhus.

 

Hotellet har 7 etager med elevator, og foruden en restaurant har Hotel Cabin også en bar/lounge.

 

Sådan skal I bo

I kommer til at bo på et standard dobbeltværelse, som er et enkelt møbleret mindre værelse med privat badeværelse, wi-fi og tv. Der indgår morgenmad under hele opholdet.

 

Det er muligt at opgradere til Superior og Superior view værelser, som er større værelser med god udsigt over by eller fjord.

 

Flyinformation

Der flyves med Icelander Air.

 

Flytider København: 

 

Afrejse den 5. april 2024:

 • Afgang København kl. 14.10
  Ankomst Keflavik kl. 15.25
 • Afgang Keflavik kl. 15.30
  Ankomst København kl. 20.45

 

Afrejse den 20. april 2024:

 • Afgang København kl. 16.50
  Ankomst Keflavik kl. 18.05
 • Afgang Keflavik kl. 15.30
  Ankomst København kl. 20.45

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Om GG Tours

GG Tours ApS er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitetsrejser i Skandinavien, Europa og USA. Gennem særaftaler med nogle af de bedste bureauer og hotelkæder i Europa kan GG Tours tilbyde helt unikke rejser til nogle af markedets bedste priser.

 

GG Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2453.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Island

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail