Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Claude Monet Paraply

Hold regnen væk med stil med en automatisk paraply designet efter Claude Monets åkandemotiv Nymphéas.

Claude Monet Paraply

Hold regnen væk med stil med en automatisk paraply designet efter Claude Monets åkandemotiv Nymphéas.

Du får:

  • Claude Monet paraply

Sweetdealpris 499 kr.

 

Køb senest den 10. december 2023 for levering inden jul. 

 

Specifikationer:

  • Længde 86 cm
  • Diameter pa dug 100 cm

 

Om paraplyen

Denne kvalitetsparaply beskytter dig ikke bare mod regnens dråber, den tilføjer også en kunstnerisk skønhed til dine hænder, der spreder sig ind over din hverdag.

 

Dugen på paraplyen er designet efter Claude Monets motiv Nymphéas, hvilket er det botaniske ord for åkander, der nærmest er blevet synonymt med den verdensberømte franske maler. Kunstværket imponerer og inviterer den, der kigger på det, til at udfylde hullerne i de impressionistiske strøg. Del din glæde for det flotte motiv med resten af verden, når du går gennem regnen.

 

Paraplyen er skabt med omhu og kvalitet i tankerne. Stængerne er lavet af stærk glasfiber, dugen er lavet af regntæt polyester, den har automatisk åbning og håndtaget er af sort plast.

 

Om Ars Mundi

Vi har indgået et samarbejde med Ars Mundi, en af Europas største virksomheder, som producerer og sælger kunst - alt sammen så du kan få smukke kunstværker i dit hjem uden besvær og til en fornuftig pris.

 

I 75 år har Ars Mundi været synonymt med kunstgenstande af høj kvalitet. Malerireproduktionerne er kunsttryk af høj kvalitet, og deres skulpturer er produceret på anerkendte værksteder. Ure og smykker er håndlavede med omhu i Tyskland, og mange af produkterne er desuden lavet i et begrænset oplæg, som fås udelukkende hos Ars Mundi – indtil nu.

Claude Monet Paraply

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail