Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Is og minigolf i Fjellerup

Få en gammeldags isvaffel eller en softice og et slag minigolf hos Café No 1 - tæt ved vandet på den nordlige del af Djursland

Is og minigolf i Fjellerup

Få en gammeldags isvaffel eller en softice og et slag minigolf hos Café No 1 - tæt ved vandet på den nordlige del af Djursland

Foråret er over os, og sommeren er på vej - det betyder is og hygge i solen. Café No1 i Fjellerup Strand serverer en iskold forfriskning samt en omgang sjov minigolf på deres 19-hullers minigolfbane, der ligger omgivet af byens vildeste vild med vilje-have. 

 

Er du mest til softice eller en gammeldags isvaffel lavet med Bravissimo-is og hjemmelavet guf? Med denne søde Sweetdeal får du hele herligheden til under den halve pris.

 

Vælg mellem:

   

  • Minigolf (voksen) og is. Vælg mellem gammeldags isvaffel eller alm. softice
   Sweetdealpris 50 kr. Normalpris 131 kr. Spar 61 %

   

  • Minigolf (barn) til og med 12 år og is. Vælg mellem gammeldags isvaffel eller alm. softice
   Sweetdealpris 45 kr. Normalpris 111 kr. Spar 59 %

   

  Om Café No1

  Café No1 ligger i et af Østjyllands dejligste sommerhusområder, tæt på fine sandstrande med lav vanddybde. Det er et perfekt sted at planlægge en badetur, og hvad er så bedre end en forfriskende is og et sjovt slag minigolf?

   

  Skulle sulten eller tørsten melde sig, så tilbyder caféen et stort udvalg af klassiske velsmagende caféretter og iskolde drikkevarer.

  Is og minigolf

  Her finder du os

  Sweetdeal
  Gammel Kongevej 60,16
  1850 Frederiksberg C

  Tlf: +45 82 82 00 04
  kundeservice@sweetdeal.dk
  CVR nr: 40066284

  Om Sweetdeal

  Tilbudsmail