Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Krydstogt fra Savona til Athen

13-dages sommerkrydstogt, der byder på en fantastisk blanding af natur, historie og kultur inkl. fly. Rejs fra CPH i juni.

Krydstogt fra Savona til Athen

13-dages sommerkrydstogt, der byder på en fantastisk blanding af natur, historie og kultur inkl. fly. Rejs fra CPH i juni.

Kom vidt omkring i Middelhavet på denne skønne sommertur, der byder på en fantastisk blanding af natur, historie og kultur. I flyves til Milano og køres til skibet, Costa Fortuna, der venter i havnebyen Savona. De næste 13 dage fragter hun jer rundt til både pulserende storbyer og pittoreske øer, inden endestationen, Athen, nås den 14. juni. 

 

Særligt for dette krydstogt:

 • Skønt sommerkrydstogt, der byder på en fantastisk blanding af natur, historie og kultur 
 • Spændende anløb i både Italien, Malta, Grækenland og Tyrkiet
 • Inkl. helpension, fly og transfers

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Milano og Athen – København
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – skib t/r
 • 12 overnatningers krydstogt i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Afrejse den 2. juni 2024:

  • Indvendig kahyt, Classic
   Sweetdealpris 10.990 kr.
  • Indvendig kahyt, Premium
   Sweetdealpris 11.490 kr.
  • Udvendig kahyt med begrænset udsigt, Classic
   Sweetdealpris 13.990 kr. 
  • Udvendig kahyt, Premium
   Sweetdealpris 15.490 kr. 
  • Balkonkahyt, Premium
   Sweetdealpris 16.990 kr.

   

   Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

    

   Bestilling og betaling

   Ved bestilling hos Sweetdeal betaler du kun et depositum på 5.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

    

   Ikke inkluderet i rejsens pris

   Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

   • Obligatorisk service charge på 11 € pr. person pr. dag. Afregnes hjemmefra eller på skibet
   • Udflugter
   • Drikkevarer der ikke er nævnt
   • Personlige forsikringer

    

   Kahytstyper Classic og Premium

   I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Classic-kahytter kan som udvendige og balkonkahytter have begrænset udsigt. Tilkøber I Premium, betyder det visse fordele, som er:

   • De bedst beliggende kahytter på skibet
   • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
   • 24-timers udbringning af roomservice efter gældende menu
   • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved lille eller større bord

    

   Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.

    

   Rejserute

   Untitled-1.jpg

    

   2. juni: Fly til Milano og transfer til skibet for check in. 16:30 afrejse Savona
   3. juni: 08:00 – 18:30 Civitavecchia/Rom, Italien
   4. juni: 10:00 – 17:00 Palermo/Sicilien, Italien
   5. juni: 10:00 – 20:00 Valletta, Malta
   6. juni: På havet
   7. juni: 07:00 – 23:00 Piraeus/Athen, Grækenland
   8. juni: På havet
   9. juni: 07:00 – 18:00 Istanbul, Tyrkiet
   10. juni: 15:00 – 23:00 Mykonos, Grækenland
   11. juni: 09:00 – 19:00 Heraklion/Kreta, Grækenland
   12. juni: 09:00 – 20:00 Kos, Grækenland
   13. juni: 08:00 – 20:00 Santorini, Grækenland
   14. juni: 07:00 ankomst Piraeus/Athen. Transfer til lufthavnen og hjemrejse

    

   Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider frem mod afrejse.

    

   Transport

   Rejsen er inklusive flytransport fra København.

    

   Udrejse:

   • Afgang København kl. 08.25
    Ankomst Milano kl. 10.30

    

   Hjemrejse:

   • Afgang Athen kl. 14.50
    Ankomst København kl. 17.10

    

   Der tages forbehold for ændringer i flytiderne frem mod afrejse.

    

   Rejsebeskrivelse

   Skibet forlader Savona hen på eftermiddagen på rejsens første dag, og allerede næste morgen lægges der atter til land. Det første anløb er i Civitavecchia, der var de gamle romeres strandparadis, men i dag nok er mest kendt som ”Roms havn”. I sig selv er Civitavecchia en ganske hyggelig by at tilbringe en dag i. Fort Michelangelo er byens symbol og bestemt et besøg værd sammen med de interessante romerske ruiner af Tauriner-badene. Eller bare fortab jer selv i den atmosfærefyldte gamle bydel med godt tiltrådte brosten, grønne vejrbidte skodder og fyldte tørresnore. Ønsker I den helt store sightseeing-dag, skal I begive jer til Rom, der ligger ca. 70 km fra Civitavecchia. Rom er fyldt med ikoner fra Antikken og den kristne tro – seværdigheder der er så ”store”, at de er obligatoriske for enhver med bare en lillebitte globetrotter i maven. Rend op og ned ad Den Spanske Trappe og kast en mønt i Trevi-fontænen, så I – i hvert fald ifølge sagnet – er sikker på at vende tilbage til Den Evige Stad. Besøg det bedst bevarede monument fra Romertiden, Pantheon, som vil betage jer med sin enorme kuppel, der lader til at svæve hen over bygningen uden synlige støttepiller, og nyd en italiensk gelato, mens I kigger på menneskemylderet og de fabelagtige springvand på Piazza Navona, hvis ovale form skyldes, at pladsen en gang var et stadion. Og sådan kunne vi blive ved og ved…

    

   Sicilien, lægger jord til næste anløb, som er i Palermo. Sicilien har altid haft en strategisk vigtig beliggenhed midt i Middelhavet. Gennem årtusinder har forskellige civilisationer således passeret forbi her på kanten af Europa. I Palermo vil I derfor opleve et krydret mix af flere kulturer. Således ligger souk-agtige markeder side om side med katolske barokkirker og gotiske paladser indrammet af daddelpalmer. Palermo er en fantastisk by bare at slentre omkring i på må og få, for rundt om hvert gadehjørne gemmer den på nye betagende syn. Udover den iøjnefaldende katedral har Palermo også Italiens største operahus, og så venter der en både bizar og lidt makaber oplevelse i kapucinernes katakomber.

    

   Nu forlades Italien, og der sejles syd på til Malta, som er en lille øgruppe bestående af 7 øer, hvoraf de 3 – hovedøen Malta samt Gozo og Comino – er beboet. Med sin strategiske beliggenhed mellem Nordafrika og Italien har Malta igennem århundreder været eftertragtet jord, og herredømmet over øerne har skiftet hænder flere gange igennem historien, hvilket har sat sit præg på både sproget, gastronomien og arkitekturen. Maltesisk er således afledt af arabisk blandet med italiensk, mens middelhavskøkkenet blandes med det nordafrikanske. Malteserne er også meget stolte af de legendariske riddere, der forsvarede øen mod tyrkerne og lancerede korstogene. Disse riddere går under mange navne, hvoraf Johanniterordenen og Malteserordenen er de mest kendte. Det var en af ordenens stormestre, der grundlagde Valletta og gjorde byen til hovedstad i midten af 1500-tallet, og mange af byens for øvrigt meget smukke barokke bygninger stammer fra denne tid. På trods af sin beskedne størrelse er Valletta spækket med historisk interessante seværdigheder, hvoraf den imponerende katedral og Stormesterens Palads skal fremhæves sammen med et par museer, der fortæller den spændende historie om ridderne og deres bedrifter. Valletta, der er Europas sydligste og EU’s mindste hovedstad, er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste, og den er en yderst betagende by at vandre rundt i, da den emmer af historie og romantik.

    

   Der er også masser af historie i vente, når I besøger den græske hovedstad Athen, der er demokratiets vugge og gemmer på 5.000 års fortællinger om krige, menneskelig udvikling og velstand. Byen er en skøn blanding af gammelt og nyt, og således ligger gamle ruiner og moderne luksushoteller side om side og skaber en komprimeret diversitet, som ikke opleves mange andre steder i verden. Akropolis er selve symbolet på Athen og troner over byen, hvorfra det har overlevet mange forskellige civilisationer, hvis stemmer man næsten kan høre mellem de imponerende doriske søjler. Lige nedenfor Akropolis ligger det charmerende Plaka-distrikt, hvis smalle stenbelagte stræder gemmer på hyggelige restauranter og beværtninger samt finurlige butikker med spændende brugskunst. Athen er også fødestedet for de moderne olympiske lege, som har været afholdt stort set hvert 4. år siden 1896. Det oprindelige atletikstadion står stadig, så I kan løbe en runde eller forsøge med et længdespring eller blot sætte jer på tribunen og overvære andres anstrengelser. Trænger I til et pusterum, kan I besøge den idylliske nationale have, hvor I midt i byens mylder kan komme ud i naturen. Den offentlige park har over 7.000 træer og anden beplantning, sirlige stier, vandløb, kunstneriske broer og stenformationer.

    

   Fantastiske Istanbul er den eneste by i verden, der spreder sig ind i to verdensdele. Et af byens største vartegn er Den Blå Moské fra det 17. århundrede, der er kendt for sine kupler og minaret og er prydet med 20.000 delikate blå Iznik-fliser i 33 forskellige nuancer. Et andet er Hagia Sofia – et imponerende bygningsværk, der blev bygget som en kirke for siden at blive konverteret til en moské og i dag er museum. I det arkitektoniske mesterværk fremhæves den enorme kuppel, de flotte, velbevarede mosaikker og de 30 millioner guldfliser. Bygningen gemmer også på runeskrift – et levn fra besøgende vikinger. Topkapi Paladset, der igennem 400 år var hjem for sultanen, huser i dag fine udstillinger med guld, jade og orientalsk porcelæn samt den berømte Topkapi diamant. I kan også komme ind i paladsets harem, der har mange detaljerede udsmykninger og fortæller en spændende historie. Verdens største overdækkede marked ligger også i Istanbul; Grand Bazaar er en labyrint af 65 snoede gader med samlet 4.000 butikker, caféer og restauranter. Her kan I nyde en kop te, købe eksotiske krydderier og glimtende smykker samt få en tæppedemonstration.

    

   Herfra tages I med på en rundtur i det græske øhav, hvor Costa Fortuna anløber fire forskellige øer. Den første er Mykonos, der indbyder til en gåtur gennem hovedbyens labyrintiske gader. Her møder I masser af fotoværdige motiver i form af malede døre, små kapeller og balkoner fyldt med farverige blomster foruden de berømte vindmøller, der er øens vartegn. De stammer fra det 16. århundrede, hvor Mykonos var et handelscentrum på ruten mellem Venedig og Asien. I kan også besøge det Antikke Grækenland ved at sejle til den lille naboø, Delos, der siges at være fødestedet for den græske gud Apollo og derfor var den helligste ø i Grækenland. I dag er øen et åbent museum med mange interessante arkæologiske fund.

    

   På naturskønne Kreta, hvor der lægges til i Heraklion, kan I f.eks. se nærmere på Knossos-paladset, der er et must for alle, som er interesseret i arkæologi. I bronzealderen var det det mest luksuriøse bygningsværk i Europa, og med 1.400 værelse var det imponerende stort. Det smukke Arkadi kloster, der stadig fungerer som munkekloster, er også et besøg værd med sin skønhed og en barsk historie. Heraklion by er en fascinerende blanding af gammelt og nyt, og her kan tilbringes mange timer med at slentre rundt i den brostensbelagte gamle bydel og beundre den kretensiske arkitektur for derefter at nyde en frappé på en hyggelig café.

    

   Kos er en undervurderet perle af en ø med smukke, funklende strande og maleriske landsbyer. Øen er også rig på historie med adskillige steder af arkæologisk betydning og kendt som fødestedet for Hippokrates, lægevidenskabens fader. Således finder I her levnene af verdens ældste hospital samt Johanniter-riddernes imponerende borg, mens små landsby som Antimachia og Zia emmer af ægte, græsk charme med gamle møller, traditionelle stenhuse og oliventræslunde. 

    

   Den sidte græske ø, I besøger, er vidunderlige Santorini. Den vulkanske ø med de velkendte blå og hvide huse, der har prydet postkort i årtier, vil charmere jer med sin fortryllende lagune, sine spektakulære lavastrande og hyggelige små byer med smalle, snoede gader. Der hviler en særlig afslappende atmosfære over øen, der for mange er indbegrebet af det ”rigtige og autentiske” Grækenland.

    

   Og så er I igen fremme i Piraeus udenfor Athen, hvor I forlader skibet og køres i lufthavnen for hjemrejse efter en afslappende, men begivenhedsrig rejse.

    

   Skibet 

   Costa Fortuna er et elegant krydstogtsskib, der har bevaret de gamle dyder fra fortidens transatlantiske krydstogtsskibe - vel at mærke: datidens førsteklasses oplevelse.

    

   Skibet er oprindeligt fra 2003 og har plads til ca. 3000 passagerer fordelt på 1354 kahytter. Costa Fortuna er inspireret af de gamle klassiske skibe, og interiør og udsmykning passer perfekt i tråd med, at hun nu skal sejle i det antikke Grækenland. Ombord vil I opleve en dejlig atmosfære. 

    

   Costa Fortuna byder på masser af underholdning, herunder forestillinger i det flotte teater, aktivitetsprogram, kasino, pools, jacuzzi, fitness, spa og wellness, soldæk og restauranter og lounger. Ombord findes også specialrestauranter, som kan benyttes mod betaling. Costa Cruises har gjort meget ud af deres madkoncepter og har benyttet stjernekokke til sammensætning af menuer i både a la carte restauranter og i specialrestauranter.

    

   I kan med Costa Fortuna se frem til et krydstogt i ægte klassisk stil.

    

   Helpension

   Opholdet ombord er med helpension. I kan benytte jer af a la carte restauranten morgen, middag og aften og få jeres mad serveret. I kan alternativt også vælge at spise i buffetrestauranten inden for åbningstiden.

    

   Om eftermiddagen serveres der, typisk mellem kl. 15 og 16, "afternoon tea” som også inkluderer kaffe. Til aftensmaden har I fast spisetidstidspunkt ombord og fast bord. Tidspunkter for øvrige måltider fremgår af skibets skærme eller jeres Costa App.

    

   Drikkepakker

   Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden samt kaffe og te til "afternoon tea" er inkluderet i rejsens pris. Yderligere drikkevarer kan købes efter forbrug, eller I kan vælge en af de fordelagtige drikkepakker. Disse bestilles hos Øster Lindet ved indløsning af jeres værdibeviser. 

    

   Alle pakkerne kan benyttes i alle barer ombord, hovedrestauranterne og buffeten. De gælder ikke i brandede caféer, minibaren eller room service.

    

   MY DRINKS PAKKEN dækker ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder husets vin pr. glas, et udvalg af øl, spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 2 x 0,5 liters mineralvand på flaske i en af barerne.

   Pris: 3.120 kr. (260 kr. pr. dag)

    

   MY DRINKS PLUS PAKKEN dækker ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder stort udvalg af vin pr. glas, øl, standard og Premium spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 2 x 0,5 liters mineralvand på flaske i en af barerne.

   Pris: 4.140 kr. (345 kr. pr. dag)

    

   MY SOFT DRINKS PAKKEN dækker ubegrænset antal alkoholfrie drikkevarer. Det gælder mineralvand, sodavand, frugtjuice og iste pr. glas, alkoholfrie cocktails og varme drikke.

   Pris:
   Børn 2-17 år: 1.380 kr. (115 kr. pr. dag)
   Voksne: 2.100 kr. (175 kr. pr. dag)

    

   Børn og ekstra opredninger

   Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

    

   Børn u/18 år: 4.990 kr.
   Voksne: 7.990 kr.

    

   Udflugter

   Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har I også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave jeres egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.

    

   Særlige forhold på dette tilbud

   Vi må på dette krydstogt fra Savona til Athen med Costa Fortuna tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

    

   Forsikringer

   Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Afbestillings- og rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

    

   Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, voucher eller lignende.

    

   Vigtig information

   Classic-kahytter kan som udvendige og balkonkahytter have begrænset udsigt.

    

   Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

    

   Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

    

   Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

    

   Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

    

   Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

    

   BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23. Børn skal være fyldt 6 måneder for at kunne deltage.

    

   Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

    

   Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

    

   Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

    

   Om Øster Lindet

   Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

    

   Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

    

   Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

    

   Tryghed på rejsen

   Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

   Krydstogt fra Savona til Athen

   Her finder du os

   Sweetdeal
   Gammel Kongevej 60,16
   1850 Frederiksberg C

   Tlf: +45 82 82 00 04
   kundeservice@sweetdeal.dk
   CVR nr: 40066284

   Om Sweetdeal

   Tilbudsmail