Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Julekoncert med Anne Linnet

Kom i julestemning, når Anne Linnet synger julen ind i kirker landet over. Begrænset antal til salg.

Julekoncert med Anne Linnet

Kom i julestemning, når Anne Linnet synger julen ind i kirker landet over. Begrænset antal til salg.

Det bliver også jul i år, når en af Danmarks mest betydningsfulde og initiativrige artister besøger kirker landet over med sine populære julekoncerter. Anne Linnet er klar til at give publikum en oplevelse med både juleklassikere og sange fra sit store bagkatalog, der spreder sig over fem årtier.

 

Anne Linnet må siges at være en af landets mest alsidige og betydningsfulde artister, og det er derfor ikke overraskende, at den danske befolkning tager så godt imod hende år efter år ved julekoncerterne, som er blevet en fast juletradition for mange familier.

 

Om de kommende julekoncerter udtaler hun: ”Julekoncerterne er noget særligt fordi, der er brug for lys og lyspunkter i december. Julen er lysets og håbets fest, og jeg glæder mig til igen i år at dele julesangene og den stemning, der opstår i kirkerummene, sammen med jer.”


Til november og december synger Anne Linne julen ind i kirkens rum ved en lang række julekoncerter, som man kender dem fra årene før. Det bliver blandt andet med varme fortolkninger af klassikere som ’Tusind Stykker’, ’Smuk Og Dejlig’ og ’Barndommens Gade’ samt nogle af hendes smukke julesange som ’Lille Messias’ og ’Stjerne Over Betlehem’. Med sig har Anne Linnet sine trofaste følgesvende, den talentfulde pianist Jesper Bo Hansen på klaver og den kraftfulde stemme Julie Lindell på kor.

 

Anne Linnet har været en del af den danske musikscene siden 1970’erne. Med et stort bagkatalog har Anne Linnet opnået anerkendelse for sine ærlige tekster samt sin lyst til at eksperimentere på tværs af musikgenrer. Senest har hun i november 2022 udgivet et firdobbelt album kaldet ’Sange Til Livet’. Et livsværk, der består af 50 sange,  der er blevet til indenfor de sidste 20 år og ikke tidligere har været udgivet - på nær et par af dem, som allerede har fundet vej til den nye salmebog. “Mon ikke vi også kommer til at høre enkelte af de nye sange, når vi synger julen ind” siger Anne Linnet.

Du får: 

 • Billet til julekoncert med Anne Linnet

Sweetdealpris 325 kr. 

 

Vælg mellem koncerterne:

 • Odense, Ansgars Kirke - Torsdag den 23. nov. kl. 20.00
 • Ishøj, Vejleå Kirke - Mandag den 27. nov. kl. 20.00
 • Aalborg, Gug Kirke -  Onsdag den 29. nov. kl. 17.00
 • Aalborg, Gug Kirke -  Onsdag den 29. nov. kl. 20.00 - UDSOLGT
 • Aarhus, Sct. Pauls Kirke - Lørdag den 2. dec. kl. 18.00
 • Kolding, Kristkirken - Søndag den 3. dec. kl. 16.00
 • Randers, Kristrup Kirke - Søndag den 10. dec. kl. 19.00 - UDSOLGT
 • København, Skt. Pauls Kirke - Onsdag den 13. dec. kl. 17.00 - UDSOLGT
 • København, Vor Frelsers Kirke – Tirsdag den 19. dec. kl. 17.00
 • København, Vor Frelsers Kirke – Tirsdag den 19. dec. kl. 20.00

Julekoncert med Anne Linnet

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail