Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Juledessert og gløgg i Nyhavn

Varm dig på gløgg og æbleskiver eller en portion risalamande med kirsebærsauce fra Café Nyhavn 17.

Juledessert og gløgg i Nyhavn

Varm dig på gløgg og æbleskiver eller en portion risalamande med kirsebærsauce fra Café Nyhavn 17.

I december finder du i Nyhavn et hyggeligt julemarked med masser af boder med lokale julespecialiteter og juledekorationer. Med denne deal kan du skrue endnu mere op for julehyggen og lægge vejen forbi Café Nyhavn 17 og tage en valgfri juledessert og en kop gløgg med. 

 

Vælg mellem tre æbleskiver med flormelis og marmelade eller en portion risalamande med varm kirsebærsauce. Dertil serveres en kop gløgg.

 

Du kan med fordel tage mad og drikke med som takeaway og nyde det, imens du oplever det stemningsfyldte julemarked i Nyhavn. Du er naturligvis også velkommen til at tage en lun plads i stolene ved varmelamperne udenfor, hvis du har brug for et lille hvil til benene, og såfremt der er plads.

 

Du får:

  • Valgfri juledessert og 1 kop gløgg

Sweetdealpris 69 kr. Normalpris 130 kr. Spar 46 %

 

Vælg mellem

  • 3 æbleskiver med flormelis og marmelade
  • 1 portion risalamande med varm kirsebærsauce 

Om Nyhavn 17

Nyhavn 17 ligger i en af Københavns mest ikoniske kvarterer og har i mange generationer serveret velsmagende mad gennem flere generationer. Restauranten er indrettet i en charmerende, gammel bygning, hvilket giver masser af charme og historie til det familieejede sted. 

 

Stedet er indrettet med smukke, mørke træmøbler og væggene prydes af billeder fra det gamle København.

 

Køkkenet er en kombination af fransk og dansk pub/kro stil, og med denne deal får du altså serveret alle de traditionelle sommerklassikere, som du bare ikke kan få nok af. Og vi kan varmt anbefale at matche sommerplatten med en kølig, velskænket fadøl og snaps, som kronen på værket.

 

På de brostensbelagte gader foran restauranten summer det af liv, og når vejret er godt, er der også servering til de madglade gæster på den dejlige terrasse med den flotte udsigt. 

Juledessert og gløgg i Nyhavn

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail