Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Barolo & Friends vinsmagning

Børsen er vært for ca. 40 vinproducenter og 200 forskellige vine fra Piemonte til vinsmagning i maj 2024. Begrænset!

Barolo & Friends vinsmagning

Børsen er vært for ca. 40 vinproducenter og 200 forskellige vine fra Piemonte til vinsmagning i maj 2024. Begrænset!

Endnu en gang kan vi diske op med et fedt tilbud til alle vinelskere! Kom med til årets helt store vinsmagning på Børsen i København - til en helt særlig Sweetdealpris selvfølgelig.

 

Barolo & Friends onsdag den 15. maj 2024 er den 15. udgave af den særlige vinsmagning, hvor omkring 40 vinproducenter fra de bedste og vigtigste vinproducerende områder i Piemonte dukker op med mindst 200 forskellige vine, som du kan gå rundt og smage på. Du vil blandt andet blive præsenteret for: Barolo, Barbarresco, Nebbiolo, Barbera og andre rigtig fine vine fra Piemonte.

 

Gå heller ikke glip af muligheden for at vinde et ophold for 2 personer i det smukke, bakkede Langhe landskab, der er en del af UNESCOs verdensarv. Konkurrencens vinder vil blive trukket tilfældigt blandt alle deltagere og under begge sessioner! Få sikret din billet til vinsmagningen allerede nu, og glæd dig til en dag i vinens verden.

 

Vælg mellem:

  • Billet til Barolo & Friends - 1. session: 16.00 - 18.00
    Sweetdealpris 350 kr.

 

  • Billet til Barolo & Friends - 2. session: 18.30 - 20.30
    Sweetdealpris 375 kr.

 

Mere om Barolo & Friends

Barolo & Friends finder sted på Børsen, et palads fra det syttende århundrede, der anses for at være et af de mest prestigefyldte steder i København.

 

Det er de helt rette omgivelser for vine fra det lige så prestigefyldte Piemonte. Piemonte er nemlig et frodigt område, hvor vin i særklasse bliver produceret under de bedst mulige forhold, og det er samtidigt et af de vigtigste vindistrikter i verden.

Barolo & Friends vinsmagning

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail