Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

3-retters på Le Basilic

Få en storslået gastronomi oplevelse i ægte, fransk stil med en 3-retters middag hos Le Basilic på Vesterbro.

3-retters på Le Basilic

Få en storslået gastronomi oplevelse i ægte, fransk stil med en 3-retters middag hos Le Basilic på Vesterbro.

Hvis du ikke kan komme til Frankrig, så lad Frankrig komme til dig. Du behøver i hvert fald ikke at bevæge dig længere væk end til Gasværksvej på Vesterbro for at nyde en ægte, fransk middag til næsten halv pris.

 

Med denne deal får du lov at opleve glæden ved en 3-retters middag fra det klassiske franske køkken - naturligvis lavet helt fra bunden af gode råvarer med inspiration hentet fra køkkenchefens hjemby, Lyon. Bon appétit! 

 

Du får:

  • 3-retters middag med forret, hovedret og dessert

Sweetdealpris 189 kr. Normalpris 350 kr. Spar 46 %

 

Om Le Basilic


Le Basilic er en fransk restaurant beliggende på Gasværksvej lige mellem Vesterbrogade og Istedgade. Her bydes du indenfor til ægte, fransk gastronomi, bistrostemning og atmosfære. Den plateauinddelte restaurant emmer af fransk hygge, der understreges af franske kuriositeter i indretningen og kombinationen af jazz og chansons som lydkulisse.

 

Menuen kan skifte i takt med, at sæsonen og adgangen til friske råvarer ændrer sig. Der vil dog altid være valgmuligheder blandt den forret, hovedret og dessert, der er inkluderet i dealen. Fuldend evt. din menu med et glas fra det franske øl- og vinkort. Tjeneren kan naturligvis hjælpe dig med at træffe det rette valg.

 

Her er der fokus på autentisk fransk mad og atmosfære med jazz-toner i højtalerne samt sjove og fine loppefund fra parisiske loppemarkeder. Ejerne har især en svaghed for den franske nationalfugl, hanen, som går igen på malerier og i form af nipsgenstande og figurer flere steder i indretningen.

 

Restauranten er styret med kærlig hånd af den franske køkkenchef Sébastien Jacques, som har en fortid på flere af Københavns bedste restauranter. På Le Basilic møder du den klassiske, ærkefranske og jordnære stil, som restauranten altid har været kendt for.

3-retters middag på Le Basilic

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail