✈ 8 dage i Toscana inkl. hotel, vinsmagning, udflugter, dansk rejseleder og fly t/r

Tilbage

✈ 8 dage i Toscana inkl. hotel, vinsmagning, udflugter, dansk rejseleder og fly t/r

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Kultur i Toscana
 6.795,-

Udløber om

Fra

 7.295,-

TOSCANA 8 dage – Fly fra København

Bestil rejsen her på siden eller kontakt Best Travel på tlf. 7020 9899. Husk at oplyse koden Sweetdeal for at få dette tilbud. 

Toscana er balsam for kunst- og naturelskeres sjæle med sine uovertrufne rigdomme af kunst, vidunderlige landskaber med høje slanke cypresser, bredkronede pinjer, gamle krogede oliventræer og vinmarker, så langt øjet rækker.

Med udgangspunkt i den toskanske kurby Chianciano Terme tager vores danske rejseleder os med på udflugter til kulturelle perler som Firenze, der er kendt som renæssancens vugge, tårnbyen San Gimignano og Siena med den berømte rådhusplads og middelalderbygninger i den karakteristiske siena-røde farve.

I Pisa lægger vi blandt andet vejen forbi det skæve tårn. I Assisi får vi en enestående oplevelse når vi møder den danske fransciskanermunk Broder Theodor, som fortæller os om kirken, som er en af den katolske kirkes vigtigste helligdomme. Vi besøger små, hyggelige toskanske byer og skal selvfølgelig også smage på de lokale vine. 

Under opholdet i Toscana bor vi på Hotel Rossana, et familiedrevet hotel i kurbyen Chianciano Terme. Familien sætter en stor ære i, at alle gæster føler sig velkomne og godt tilpas. Rejsen inkluderer halvpension på hotellet. Morgenmaden serveres som buffet og aftensmaden er en fast 3-retters menu - tilberedt, som en italiensk mama ville gøre det.

Inkluderet i prisen:

 • Direkte fly København-Bologna t/r inkl. bagage
 • Bustransport i Italien
 • 7 nætter på 3-stjernede Hotel Rossana i Chianciano Terme
 • 7 x morgenmad
 • 1 x let frokost
 • 7 x aftensmad
 • Vinsmagninger
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Erfaren dansk rejseleder

Specialpris pr. person i delt dobbeltværelse

Datoer og priser

15/4 (udrejse til Rom)              kr. 6.795

22/4, 29/4                                     kr. 6.795

6/5, 13/5, 20/5, 27/5                kr. 7.295

3/6 (hjemrejse fra Rom)          kr. 7.295

 

19/8 (udrejse til Rom)              kr. 7.295

26/8                                                 kr. 7.295

2/9, 16/9, 23/9, 30/9                kr. 7.595

7/10 (hjemrejse fra Rom)       kr. 7.295

Ikke inkluderet:

 • Tillæg for værelse med balkon kr. 400
 • Tillæg for dobbeltværelse som enkeltværelse kr. 1.000
 • Tillæg for dobbeltværelse som enkeltværelse med balkon kr. 1.400
 • Fast plads i bussen kr. 150-250
 • Fast plads i flyet kr. 50-250
 • Mad ombord på flyet t/r inkl. kaffe/te (ekskl. øvrige drikkevarer) kr. 195
 • Øvrige måltider og drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Forsikringer
 • Obligatorisk turistskat på hotellet (pt. €0,80 pr. person/dag)
 • Administrationsgebyr pr. bestilling kr. 95

Rejseplan

DAG 1 Ankomst til Toscana

Efter ankomsten tager vi plads i vores egen bus og skal på en betagende tur langs Appeninerbjergene frem mod den mondæne kurby Chianciano Terme. Kurbyen ligger midt i Toscanas smukke bakkede landskaber med skøn udsigt til høje cypresser og bredkronede pinjetræer – og vinmarker så langt øjet rækker. Indkvartering på Hotel Rossana - et godt familiedrevet hotel.

DAG 2 Vin i Montepulciano og Montalcino

Først skal vi besøge Chiancianos naboby kendt for sin adelige vin - Vino Nobile di Montepulciano - som vi naturligvis skal stifte nærmere bekendtskab med i et af Toscanas ældste vinhuse. Efter opholdet i Montepulciano går turen gennem de bølgende toskanske landskaber med majestætiske cypresser og bredkronede pinjetræer til endnu en af de små fæstningsbyer i bjergene - byen Montalcino. I denne by nyder vi en let frokost med toskanske specialiteter og smager på byens kendte vin, Brunello’en.

DAG 3 Italiensk marked og tid på egen hånd

Om formiddagen er der mulighed for at besøge et typisk italiensk marked og gøre en god handel. Eftermiddagen er på egen hånd i Chianciano Terme, hvor der eksempelvis er mulighed for at benytte sig af de mange forskellige tilbud i byens kurbade, udflugter på egen hånd eller at nyde udsigten over det skønne toskanske landskab på en spadseretur i omegnen.

DAG 4 Udflugt til Firenze

Vi skal på byvandring i Firenze, hvor vi ser nogle af byens betagende bygningsværker og kunstværker. Vores tur går bl.a. forbi dåbskapellet med porten, som ifølge Michelangelo var værdig nok til at være porten til Himmerige, videre forbi Firenzes domkirke frem mod rådhuspladsen med Michelangelos berømte David statue. Rundturen slutter ved den gamle bro Ponte Vecchio, hvorefter der bliver tid på egen hånd til at opleve byens specielle atmosfære.

DAG 5 Vinbyen Orvieto

Byen er berømt for et mirakel, der i den katolske kirke kaldes ”Miraklet i Bolsena”. Orvieto er desuden kendt for den herlige hvidvin Est! Est!! Est!!!, som vi naturligvis skal smage på undervejs på turen. Efter opholdet i Orvieto kører vi en panoramatur langs Bolsena-søen tilbage til vores kurby.

DAG 6 Siena og San Gimignano

Vi besøger først den skønne italienske by Siena med byens berømte rådhusplads. Rådhuspladsen bliver af mange betragtet som Italiens smukkeste og mest harmoniske middelalderplads med de mange flotte bygninger i den berømte Siena-røde farve. Under opholdet i Siena arrangeres en byvandring, hvor vi ser byens berømte bygningsværker. Efter opholdet i Siena kører vi en kort tur frem til San Gimignano - byen, der er berømt for de mange smukke gamle tårne. Eftermiddagsophold i tårnbyen.

DAG 7 Assisi og møde med danske Broder Theodor

På dagens tur besøger vi en af Italiens perler - byen Assisi. Assisi er først og fremmest kendt for kirken bygget til ære for den hellige Frans af Assisi. Vi skal se den smukke nyrenoverede kirke, som efter Peterskirken i Rom er en af den katolske kirkes vigtigste helligdomme. Under opholdet i Assisi møder vi den danske franciskanermunk Broder Theodor, som fortæller os om Frans af Assisi og kirken. Derefter tid til at gå på opdagelse i den skønne middelalderby blandt munkene og de mange pilgrimme, som valfarter til byen.

DAG 8 Pisa - Hjemrejse

Efter morgenmaden tager vi afsked med vores dejlige kurby Chianciano Terme. Også hjemrejsedagen byder på skønne oplevelser. Undervejs mod lufthavnen går turen til den smukke by Pisa, hvor vi skal se den enestående plads Piazza dei Miracoli og beundre den skønne domkirke, dåbskapellet og det berømte skæve tårn udefra. Under opholdet i Pisa bliver der tid på egen hånd til at besigtige de smukke bygningsværker og måske aflægge et besøg i det skæve tårn, inden vi sætter kursen mod lufthavnen for hjemrejse mod Danmark.

Se flere billeder fra rejse og hotel på www.besttravel.dk/toscana

Bemærk: Dagsprogrammets rækkefølge kan ændres uden varsel.

LendMe