Storbyferie

Spar op til 70% på en storbyferie. Tag ud i verden, og oplev en ny storby. Med en af vores mange deals kan du trække stikket ud, glemme hverdagsrutinerne og udforske verdens mange metropoler.  

Rejser

Hvor skal du hen på din næste ferie? Måske drømmer du om varmere himmelstrøg under sydens sol, eller måske er du mere til en rejse til en af verdens spændende og pulserende storbyer?.

Rejser, ophold og ferier – bestil din næste rejse her

Hos Sweetdeal finder du et stort udvalg af spændende rejser til hele verden. Vi tilbyder nemlig altid rejsedeals til gode priser, så du kan opnå store besparelser på din rejse. Her er noget for enhver og i alle prisklasser, hvor du frit kan vælge, hvor du helst vil flyve eller køre hen. Er du til storbyferie eller mere eksotiske rejsemål uden for Europa, har vi attraktive feriedeals til alle dele af verden.

Hos os er der rejser til enhver smag – hvad end du vil på familieferie med børnene, en aktiv ferie, hvor du kan dyrke sport og motion eller et romantisk ophold for dig, og en du holder af. Hvis du ikke er til varme sol ferier, så er der også gode muligheder for at finde skirejser om vinteren, hvor du kan stå på ski eller snowboard. Eller måske leder du efter den oplagte efterårsferie, vinterferie eller påskeferie, og det har vi naturligvis også – alt efter hvilken sæson, du søger i.

Romantisk storbyferie – eller shopping, indtil du segner?

En storbyferie er ikke kun for dig, der elsker at shoppe i Londons hektiske high streets eller de hyggelige markeder i Rom. Det er også en oplagt anledning og ramme for jeres parrejse, hvor der er tid og overskud til at være sammen og nyde hinanden. Måske er hverdagen præget af travlhed derhjemme eller på jobbet? I så fald er storbyrejsen den perfekte ”undskyldning” for at komme ned i tempo og pleje parforholdet med sightseeing, kultur, restaurantbesøg og tonsvis af andre aktiviteter med kærligheden i centrum. Verdens mange storbyer giver et utal af muligheder for kæreste- eller ægteparret på udkig efter rammerne for en weekendtur eller et forlænget ophold. Her kan blandt andet nævnes det hyggelige og stemningsfyldte Amsterdam med de smukke kanaler og helt særegne bygninger – eller kærlighedens by, Paris, hvor kultur og det franske køkken er i centrum. Uanset om I foretrækker det ene eller andet, har vi med sikkerhed storbyrejsen, der sikrer, at I får tid og plads til at være et par.

Har du ikke fundet din eneste ene endnu, eller ønsker du blot at rejse på egen hånd og udforske en storby? Intet problem – vi har naturligvis også storbyferie-deals til dig, som rejser alene og har brug for at få ladet batterierne op med fornyet energi til hverdagens strabadser. Med vores konkurrencedygtige priser kan du komme af sted på budget uden at skulle smadre sparegrisen. Vi finkæmmer nemlig løbende markedet for deals til storbyrejser, der sikrer dig et bredt udvalg af destinationer til priser, hvor alle, både par og dig, som rejser på egen hånd, kan være med.

Storbyferier – 365 dage om året

Det fantastiske ved en storbyferie er, at de er værd at besøge hele året rundt. London, Paris og de andre metropoler bliver nemlig ikke mindre charmerende og spændende at udforske, blot fordi kalenderen siger november i stedet for juli. Der er altid gang i den og nye aktiviteter, som gør det værd at sætte kursen mod din foretrukne storby, og netop derfor sørger vi altid for at finde og indhente de bedste deals 365 dage om året, så du har mulighed for at tage af sted, når det passer dig og dine eventuelle medrejsende. Rigtig mange vælger at tage en uge eller en weekendtur i efterårsferien, der ligger i uge 42 og 43, eller i uge 7 eller 8, hvor skolerne holder vinterferie. Dette er oplagte muligheder, hvis børnene skal med, men foretrækker I andre tidspunkter på året, er det intet problem. Mange benytter påsken i uge 13-14 til en sviptur, mens andre drager afsted i uge 30-32 for at opleve storbyerne i sommermånederne. En anden særdeles populær mulighed er efterårs- og vintermånederne, hvor det er muligt at slå to fluer med ét smæk – sightseeing og juleshopping. Storbyerne har alt, hvad hjertet måtte begære, hvorfor juleshopping er selvskrevet, hvis du rejser i november/december. Uanset hvornår du ønsker at pakke kufferten og hoppe på flyet, har vi pakkerejsen/-tilbuddet til dig. Vi fylder løbende på med nye deals, så du kan komme af sted og nyde efterårsferien med dine børn, tage på en romantisk storbyferie med partneren om sommeren eller få shoppet alle julegaverne i god tid inden den 24. december.