Storbyferie

Spar op til 70% på en storbyferie. Tag ud i verden, og oplev en ny storby. Med en af vores mange deals kan du trække stikket ud, glemme hverdagsrutinerne og udforske verdens mange metropoler.  

Oplevelsesrejser

Storbyferie

London, Paris eller Berlin – her på siden finder du vores udvalg af storbyferie-deals til verdens mange metropoler – perfekt til globetrotterne, der foretrækker det pulserende byliv frem for bounty-strande. Er du på udkig efter din næste billige storbyferie i form af en afbudsrejse eller måske et gavekort til en, du holder af? Find massevis af tilbud på storbyrejser til Rom, Madrid og mange andre byer her på Sweetdeal.

Storbyferie-deals til dig, der elsker bylivet

Mange af os forbinder ferien og rejser med at dase foran poolen og flade helt ud for at lade batterierne op til hverdagen, mens andre foretrækker den aktive ferie med fart over feltet og masser af fysisk aktivitet. Vil du prøve noget helt tredje, er storbyferien et oplagt bud på din næste rejse. At holde ferie i en storby er noget helt særligt – som turist har man nemlig mulighed for at gå på opdagelse i gader og stræder, besøge markeder, tage billeder foran seværdigheder, shoppe og tage en pause i de hyggelige parker, der er at finde i de fleste millionbyer.

Der er et utal af muligheder, og man er som rejsende ikke ”låst”, da infrastrukturen betyder, at man let og hurtigt kommer fra A til B. Har du lyst til at se en fodboldkamp på et stadion med 50.000 andre tilskuere? Til at tage en selfie foran et verdenskendt monument? Måske en hel dag med shopping i tonsvis af forskellige butikker lige er dig? Ikke to dage er ens på en storbyrejse, og det er netop det, der er trækplasteret. Hos Sweetdeal har vi samlet et væld af storbyferie-deals, så du kan komme af sted på ferie til din foretrukne storby. Vi har både storbyrejser til Berlin og Barcelona, så uanset om du foretrækker et køligere klima eller sommer og sol, har vi således noget til dig.

Romantisk storbyferie – eller shopping, indtil du segner?

En storbyferie er ikke kun for dig, der elsker at shoppe i Londons hektiske high streets eller de hyggelige markeder i Rom. Det er også en oplagt anledning og ramme for jeres parrejse, hvor der er tid og overskud til at være sammen og nyde hinanden. Måske er hverdagen præget af travlhed derhjemme eller på jobbet? I så fald er storbyrejsen den perfekte ”undskyldning” for at komme ned i tempo og pleje parforholdet med sightseeing, kultur, restaurantbesøg og tonsvis af andre aktiviteter med kærligheden i centrum. Verdens mange storbyer giver et utal af muligheder for kæreste- eller ægteparret på udkig efter rammerne for en weekendtur eller et forlænget ophold. Her kan blandt andet nævnes det hyggelige og stemningsfyldte Amsterdam med de smukke kanaler og helt særegne bygninger – eller kærlighedens by, Paris, hvor kultur og det franske køkken er i centrum. Uanset om I foretrækker det ene eller andet, har vi med sikkerhed storbyrejsen, der sikrer, at I får tid og plads til at være et par.

Har du ikke fundet din eneste ene endnu, eller ønsker du blot at rejse på egen hånd og udforske en storby? Intet problem – vi har naturligvis også storbyferie-deals til dig, som rejser alene og har brug for at få ladet batterierne op med fornyet energi til hverdagens strabadser. Med vores konkurrencedygtige priser kan du komme af sted på budget uden at skulle smadre sparegrisen. Vi finkæmmer nemlig løbende markedet for deals til storbyrejser, der sikrer dig et bredt udvalg af destinationer til priser, hvor alle, både par og dig, som rejser på egen hånd, kan være med.

Storbyferier – 365 dage om året

Det fantastiske ved en storbyferie er, at de er værd at besøge hele året rundt. London, Paris og de andre metropoler bliver nemlig ikke mindre charmerende og spændende at udforske, blot fordi kalenderen siger november i stedet for juli. Der er altid gang i den og nye aktiviteter, som gør det værd at sætte kursen mod din foretrukne storby, og netop derfor sørger vi altid for at finde og indhente de bedste deals 365 dage om året, så du har mulighed for at tage af sted, når det passer dig og dine eventuelle medrejsende. Rigtig mange vælger at tage en uge eller en weekendtur i efterårsferien, der ligger i uge 42 og 43, eller i uge 7 eller 8, hvor skolerne holder vinterferie. Dette er oplagte muligheder, hvis børnene skal med, men foretrækker I andre tidspunkter på året, er det intet problem. Mange benytter påsken i uge 13-14 til en sviptur, mens andre drager afsted i uge 30-32 for at opleve storbyerne i sommermånederne. En anden særdeles populær mulighed er efterårs- og vintermånederne, hvor det er muligt at slå to fluer med ét smæk – sightseeing og juleshopping. Storbyerne har alt, hvad hjertet måtte begære, hvorfor juleshopping er selvskrevet, hvis du rejser i november/december. Uanset hvornår du ønsker at pakke kufferten og hoppe på flyet, har vi pakkerejsen/-tilbuddet til dig. Vi fylder løbende på med nye deals, så du kan komme af sted og nyde efterårsferien med dine børn, tage på en romantisk storbyferie med partneren om sommeren eller få shoppet alle julegaverne i god tid inden den 24. december.