✈ Rundrejse tværs over Mexico inkl. hotel, udflugter, dansk rejseleder og fly t/r

Tilbage

✈ Rundrejse tværs over Mexico inkl. hotel, udflugter, dansk rejseleder og fly t/r

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Mexico: DEPOSITUM - 21. november 2020 - Fly fra København - Dobbeltværelse (pris. pr. person) - Fuld pris: 17.995 kr.
 4.000,-
Mexico: DEPOSITUM - 21. november 2020 - Fly fra København - Eneværelse (pris. pr. person) - Fuld pris: 20.995 kr.
 4.000,-
Mexico: 21. november 2020 - Fly fra København - Dobbeltværelse (pris. pr. person)
 17.995,-
Mexico: 21. november 2020 - Fly fra København - Eneværelse (pris. pr. person)
 20.995,-
Mexico: DEPOSITUM - 21. november 2020 - Fly fra Billund - Dobbeltværelse (pris. pr. person) - Fuld pris: 18.495 kr.
 4.000,-
Mexico: DEPOSITUM - 21. november 2020 - Fly fra Billund - Eneværelse (pris. pr. person) - Fuld pris: 21.495 kr.
 4.000,-
Mexico: 21. november 2020 - Fly fra Billund - Dobbeltværelse (pris. pr. person)
 18.495,-
Mexico: 21. november 2020 - Fly fra Billund - Eneværelse (pris pr. person)
 21.495,-

Udløber om

Fra

 17.995,-

Tag med Over Alle Bjerge på en fantastisk rundrejse tværs over Mexico

Fra højlandet og Solpyramiden i Mexico City, gåture i de charmerende spanske kolonibyer, forladte mayabyer i junglen og endeligt til den eksotiske kyst ved det Caribiske hav. Alle Mexicos store højdepunkter er samlet i ét spændende program på denne rejse!

Denne Sweetdeal byder på en lækker 14 dages drømmerejse til fantastiske Mexico, hvor spændende eventyr og kulturelle oplevelser fra storby til landsby kombineres med landets største, historiske seværdigheder og sluttes af ved den eksotiske, caribiske strand. 

I samarbejde med Over Alle Bjerge har vi sammensat den ultimative rejse til dig og din allerbedste rejsemakker. Nogle af rejsens højdepunkter er bådudflugt i Sumidero kløften, Sol- og Månepyramiderne, vidunderet Chichen Itzá, Mayaruiner i junglen, charmerende spanske kolonibyer og shamanistiske ritualer i Chiapas.

Læs mere om turens program nedenfor, hvor du også kan se en liste over de hoteller, du kommer til at bo på undervejs.

Rejsen gælder pr. person og inkluderer følgende:

 • Fly fra København eller Billund til Mexico t/r 
 • 2 måltider ombord
 • 14 dages spændende program og masser af udflugter
 • Alle entréer på nævnte udflugter
 • Kørsel i nye, komfortable busser med toilet
 • 10 overnatninger på gode mellemklasse hoteller på rundrejsen
 • 2 overnatninger på Hacienda del Caribe ved det Caribiske hav (afslutning)
 • Morgenmad på hotellet alle dage
 • Dansk rejseleder, Lise Krantz Dalgård
 • Mexicansk lokalguide
 • Bidrag til Rejsegarantifonden

Vælg mellem:

Afrejse fra København den 21. november 2020
Dobbeltværelse: Sweetdealpris 17.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse
Eneværelse: Sweetdealpris 20.995 kr. pr. person

Afrejse fra Billund den 21. november 2020
Dobbeltværelse: Sweetdealpris 18.495 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse
Eneværelse: Sweetdealpris 21.495 kr. pr. person

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Forsikringer (afbestillingsforsikring og rejseforsikring)
 • Øvrige måltider
 • Drikkepenge (beregn ca. 250 kr.)

Betaling - 3 muligheder:

 • Du har tre betalingsmuligheder ved denne Sweetdeal. Vælg den ønskede betalingstype, når du trykker "Køb". 
 • 1) Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på Sweetdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse.
 • 2) Betal hele din rejse på én gang i betalingsmodulet.
 • 3) Split betalingen op med Viabill. 
Mexico

Rejseprogram  

Dag 1 - København til Mexico City

I flyver fra København om morgenen med kurs mod Mexico. I lander i Mexico City om eftermiddagen, og der er indtryk og oplevelser fra starten, når vi lander i den største by på den vestlige halvkugle. Der bor over 20 millioner mennesker i dalen, der ligger på et plateau i 2.200 meters højde. I kører til hotellet, der ligger centralt i forhold til de seværdigheder, I skal besøge de kommende dage.  

Dag 2 – Mexicos Citys fantastiske seværdigheder

En stor dags oplevelser venter os i hovedstaden og omegn. Byen er den ældste hovedstad i hele Nord og Sydamerika og den eneste sammen med Quito der er grundlagt af de oprindelige folkeslag. I lægger ud med byens centrum hvor I skal se Zocaloen der er verdens andenstørste plads. På pladsen ligger Mexico Citys majestætiske katedral der blev påbegyndt i 1573 og dermed er Amerikas ældste. I ser også Nationalpaladset der bl.a. huser et stort vægmaleri af Diego Rivera ”Historien om det Mexicanske folk”.

Efterfølgende kører vi til ét af verdens flotteste museer; Det Antropologiske Museum i Mexico City, som huser en imponerende samling af Mellemamerikas største arkæologiske fund. Museumsbesøget er en fantastisk introduktion til alle de historiske og kulturelle indtryk, vi vil bygge videre på under hele rundrejsen, og imponerer i øvrigt med de største skatte fra Olmekerne, Aztekerne, Mayaerne og Zapotekerne. Blandt de største skatte er Aztekernes Solsten, kong Pacals grav og Moctezumas fjerkrone.

Dag 3 – Sol- og Månepyramiden

Vi starter morgenen med ét af Mexico Citys højdepunkter; blot 40 km udenfor byen ligger ét af landets vigtigste arkælologiske sites, Teotihuacan. Det aztekiske navn der ”gudernes by” og referer til, at disse store pyramider var så imponerende, at kun guderne kunne have bygget dem. Byen havde sin storhedstid i Mellemamerikas klassiske periode omkring 600 e.kr. og var den største by i det ”Precolombianske Amerika”. I skal se en række imponerende bygninger hvor Solpyramiden og Månepyramiden står som stjernerne i det ceremonielle centrum.

Efter denne store oplevelse begiver vi os syd på mod byen Oaxaca de Juárez, der er hovedstad i delstaten af samme navn. Her ankommer vi midt på aftenen til vores charmerende kolonistilshotel i byens centrum, som det perfekte udgangspunkt til at mærke byens charme og stemning.

Dag 4 - Oaxaca og Monte Alban

Efter en god morgenmad tager vi ud og ser Monte Alban om formiddagen. Vi stifter bekendtskab med zapotekerne, som er den kultur, der var herskende i området. Her ser vi tempelkomplekset og pyramider liggende majestætisk på en planet høj med udsigt over Oaxaca.

Om eftermiddagen er der tid til at gå rundt og se nærmere på den gamle by, der er en af de flotteste og mest velbevarede fra kolonitiden. Med Zocaloen, det gamle torv, som byen summende midtpunkt udgår mange charmerende gamle gader med traditionelle lave huse og spanske altaner. Her er et livligt marked, og man kan smage på mange af områdets kendte specialiteter herunder Chokolade, Mezcal og for de modige ristede græshopper.

Dag 5 - Mitla pyramiderne og Chiapas

Med tiden flyttede zapotekerne deres religiøse centrum fra højen på Monte Alban og gav plads til, at Mitla blev en central ceremonial by. Det lille arkælologiske site rummer på nogle af Mexicos smukkeste precolumbianske bygningsværker; de tilpassede små stykker af sten er samlet til en mur i den lidt nyere tempelstruktur og skaber de mest utrolige mosaikker-mønstre. Der er også et mindre marked og en flot gammel kirke på stedet som et af de ældste eksempler på den spanske kolonistil.

Efter morgenbesøget i Mitla kører vi en meget pittoresk tur ned igennem bjergene Sierra Madre Sur; gennem små landsbyer og med storslåede udsigter over de dybe dale, hvor ravnegribbene majestætisk svæver rundt i højderne. Vi kører til den charmerende lille by Chiapa de Corzo, hvor vi skal tilbringe natten, så vi har det perfekte udgangspunkt til morgendagens oplevelser.

Mexico

Dag 6 - Bådtur i Sumidero kløften

Chiapa de Corzo ligger lige på bredden af floden Río Grijalva, som er kendt for områdets mest storslåede natur og diversitet i fauna; Sumiderokløften. Vi skifter bussen ud med en båd på floden for at sejle igennem det dramatiske landskab, hvor de lodrette klippevægge når en højde på over 1000 meter, og vi føler os bitte små i forhold til. Sumidero kløften og floden er en del af en stor nationalpark, som desuden er hjem til en stor mængde fugle og dyr, vi vil leder efter under sejlturen.

Den amerikanske krokodille er et af de mest kendte og fascinerende dyr i området, men også leguaner, pelikaner og ikke mindst aber, kan vi være heldige at spotte i området. Efter den store naturoplevelse kører vi til den smukke bjergby San Cristóbal de las Casas. I byen er der en helt særlig stemning, da det var her zapatistaernes kamp for de indfødtes rettigheder udsprang fra i 1994, og den betagende mayakultur blandt de lave kolonistilshuse, store markeder, stemningsfulde pladser og smukke udsigter gør San Cristóbal de las Casas til en særligt skøn by at besøge. I har eftermiddagen på egen hånd i byen til at udforske dens mange gemte skatte.

Dag 7 - Besøg i lokale indianerlandsbyer

Staten Chiapas er kendt for den høje koncentration af indfødte mayaindianere, som både bor i storbyerne og naturligvis i mange nærliggende landsbyer. I sidstnævnte lever deres lokale kultur og trosformer stadig i højeste grad, og er en oplevelse hvis lige I aldrig har set. I landsbyen Chamula besøger vi den vigtige kirke, hvor der praktiseres shamanistiske ritualer blandet med de kristne traditioner. De lokale fra området kommer her til stedet for at udføre renselser og problemløsninger samt tage på sjælerejser eller kommunikere med de mange helgener, hvilket opnås gennem meget traditionsfyldte og fascinerende ritualer.

I landsbyerne Chamula og Zinacantán vil I altså ikke blot opleve de meget anderledes traditioner, men også få et andet indblik i livet på landet, de traditionelle klædedragte samt gastronomien i området. Eftermiddagen er på egen hånd i San Cristóbal de las Casas, hvor I blandt andet kan besøge det store lokale marked eller tage forbi den danske arkæolog, Frans Bloms, museum Na Bolom – eller naturligvis blot nyde en kop lækker, lokal kaffe på en af de hyggelige fortovscaféer.

Dag 8 - Junglevandfaldene Agua Azul og Misol Ha

I dag fortsætter vi turen fra San Cristóbal de las Casas og ned af bjergene mod den frodige, eksotiske jungle. Selve køreturen er betagende med smukke udsigter og ikke mindst spændende landsbyliv, vi kan observere fra vinduerne. I Lacandona-junglen findes mere end 500 vandfald, der varierer i højden fra 3 til 30 meter, og der er ægte junglestemning, når der vælter kaskader af vand ud af regnskoven over flade klippestykker. Vi besøger to af områdets smukkeste vandfald: Agua Azul og Misol Ha, som fascinerer på hver deres vis. Er forholdene til det, vil der endda være mulighed for en dukkert i det friske vand.

Dag 9 - Maya ruiner i Junglen

I dag skal vi opleve en af rejsens absolutte højdepunkter ved vores besøg i den forladte mayaby Palenque. Vi går igennem regnskoven med alle dens lyde og dufte, og dybt inde i junglen finder vi Palenques paladser og pyramider. Det er et magisk syn, og det tryllebinder at få de gamle historier om ”Kong Pakal” og ”Den røde dronning”, mens vi går rundt blandet deres store paladser, templer og gravkamre.

Meget af den viden, der i dag findes om historien, kongerækken, kulturen og områdets forskellige bystater stammer herfra, hvor mayaerne har udskåret lange skriftlige fortællinger i stenene. Med dette højdepunkt tager vi afsked med junglen og lækker ruten ud på selve Yucatanhalvøen, hvor vi først på aftenen ankommer til byen Campeche. Den blev grundlagt tilbage i 1540 af spanske ”Conquistadores”, og er den eneste mexicanske by, der er omgivet af en bymur grundet dens farefulde placering for piratangreb fra den mexicanske golf.

Mexico

Dag 10 - Mayapyramider og ”den hvide by”

Vi kører på Yucatanhalvøen og vores eventyr bringer os til pyramiderne i Uxmal. Her, langt fra de frodige floder i Chiapas’ jungle, grundlagde mayaerne flere byer med en helt særlig og imponerende arkitektur. Vi ser alle de vigtige templer i området lige fra guvernørens palads til det administrative kompleks, men Troldmandens pyramide med alle dens detaljer og imponerende puuc-arkitektur. Byen er påbegyndt tilbage i 500-tallet, og man fornemmer, at mayaerne var et højtudviklet folk med fin æstetik og udviklet videnskab herunder astronomi.

Siden ankommer vi til byen Mérida, hvor I tager rundt og ser på byen hvis kælenavn er den hvide by pga af de mange hvide mure. Byen blev bygget ovenpå en mayaby og man kan se enkelte steder at man har brugt de originale sten til at bygge spanske kolonistilshuse, men i dag er den kendt som værende én af de mest moderne og velhavende byer på Yucatánhalvøen.

Dag 11 - Et af verdens 7 nye vidundere.

Chichen Itzá er et af de steder i Verden, man bare skal til - ligesom Taj Mahal eller den Kinesiske mur. Når man står der og en drøm går i opfyldelse, kan man ikke lade være at få sommerfugle i maven. Den berømte Kukulcánpyramide er for nylig, sammen med de to sidstnævnte, blevet kåret til nogle af Verdens 7 nye vidundere grundet dens komplekse symbolik og æstetiske symmetri.

Chichen Itzá er én af Mexicos mest berømte ruinområder, og udover den kendte pyramider ser vi blandt andet den enorme boldspilsbane samt cenoten, hvor mayaerne sendte vigtige ofringer til guderne i underverdenen. Efter denne kæmpe oplevelse ved Mexicos mest berømte Pyramide begiver vi os mod feriebyen Playa Del Carmen ved det caribiske hav. Her er det tid til massage på stranden, læskende drikke i varmen samt aktiviteter til enhver smag i nærområdet.

Dag 12 - Afslapning i Caribisk paradis

Dagen i dag er afsat til afslapning på vores hyggelige hotel i Playa Del Carmen nær havet. Byen ligger på én af Mexicos mest populære kyststrækninger med kilometervis af fantastiske badestrand. For de, der ikke vil slappe af, er der et væld af boder og stræder samt flere museer, herunder et om Frida Kahlo.

Der er også mulighed for at arrangere ture i nærområdet uden om byen: kystruinerne i Tulum, snorkelture i cenotes, eller en sejltur til øen Cozumel. I Playa del Carmen er der desuden mange fantastiske restauranter af international klasse samt rig mulighed for shopping langs hovedgaden 5th Avenue, men man skal ikke langt væk af de gamle gader, før det bliver mere lokalt med en liflig duft af burritos, fajitas og tacos fra de rygende køkkener. Det kan med fordel skylles ned med en kold Corona. 

Dag 13 – Se solen stå op over det Caribiske hav 

Slap af under en svajende palme med udsigt til det Caribiske hav eller bad i bølgen blå på en af Mexicos flotte strande. Man kan lige nå at få den sidste sol med, inden vi efter frokost begynder hjemturen. Vi flyver direkte fra Cancuns internationale lufthavn til Europa, med masser af minder og oplevelser i bagagen og fornyet energi til at nyde vinteren og julemåneden derhjemme.

Dag 14 - Hjem over Atlanterhavet

En dejlig ferie fyldt med oplevelser er ved at være slut, og I vender hjem til Danmark.

Mexico

Om rejselederen: Lise Krantz Dalgård

Lise har fået eventyrlysten ind med modermælken, og har siden hun var et stort barn guidet sin familie rundt i Europas seværdigheder. I 2010 gjorde hun rejseriet til en levevej, da hun begyndte sin guidekarriere. Hurtigt stjal Latinamerika hendes hjerte, hvor især Cuba og Mexico har været blandt de foretrukne destinationer både som rejseleder og på private rejser. Lise har i flere omgange bosat sig i både Cuba, Mexico og Chile, hvilket har givet hende et indgående kendskab til kulturen og samfundet, som hun deler ud af gennem de interessante fortællinger på rundrejserne.

De senere år er rejselederlivet blevet kombineret med antropologistudier i Madrid, hvor passionen for kultur, politik og historie bliver næret og det spanske sprog er blevet finpudset.

Om Over Alle Bjerge

Over Alle Bjerge er et specialrejsebureau, der bygger på mere 20 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, skræddersyede rundrejser med dansk ekspert-rejseleder. Over Alle Bjerge sørger for det hele, så I kan nyde de storslåede steder uden at tænkte på det praktiske; fly, hotel, transport, lokalguider, udflugter, entrebilletter og selvfølgelig en dansk rejseleder, der kan binde hele rundrejsen sammen med praktiske informationer og gode historier om de steder, I besøger. 

Over Alle Bjerge vandt den fornemme pris for ”Danmarks bedste firmanavn” i 2017 og herefter har det taget fart med flere og nye rejsemål til fjerne egne af Verden. Oplevelser for livet og stor tilfredshed har ført en masse 5-stjernede anmeldelser med sig, som du finde på Trustpilot og Facebook

Hotelliste

 • Dag 1 Hotel Fontan
 • Dag 2 Hotel Fontan
 • Dag 3 Hotel Oaxaca Real
 • Dag 4 Hotel Oaxaca Real
 • Dag 5 La Ceiba
 • Dag 6 Arrecife de Coral
 • Dag 7 Arrecife de Coral
 • Dag 8 Maya Tulipanes
 • Dag 9 Mision Campeche
 • Dag 10 Residencial
 • Dag 11 Hacienda del Caribe
 • Dag 12 Hacienda del Caribe 

Det skal du huske:

 • Bemærk, at der er et begrænset antal pladser til salg pr. afrejsedato.
 • Værdibeviset gælder pr. person ved min. 2 personer i delt værelse eller pr. person ved køb af enkeltværelse.

Sådan booker du din rejse:

 • Efter dit køb skal du indenfor 48 timer reservere din rejse hos Over Alle Bjerge på mail lise@overallebjerge.dk 
 • I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:
  • Fulde navne ifølge pas
  • Pasnumre
  • Fødselsdato og år
  • Nationalitet
  • Køn.
 • Når kampagnen er slut, vil du modtage en reservation per mail (til den mail, du har opgivet til Sweetdeal). 1-2 uger inden afrejse får du desuden tilsendt en flybillet (E-billet). Hvis du mod forventning ikke modtager dette, skal du kontakte Over Alle Bjerge på lise@overallebjerge.dk

Flytider fra København d. 21/11- 04/12 med Air France:

 • Afgang d. 21. november 2020 fra København kl. 06.10 - Ankomst Paris d. 21. november 2020 kl. 08.15.
 • Afgang d. 21. november 2020 fra Paris kl. 11.30 - Ankomst Mexico City d. 21. november 2020 kl. 16.55.
 • Afgang d. 03. december 2020 fra Cancun kl. 19.30 - Ankomst Paris d. 04. december 2020 kl. 11.05.
 • Afgang d. 04. december 2020 fra Paris kl. 12.25 - Ankomst København d. 04. december 2020 kl. 14.20.

Flytider fra Billund d. 21/11- 04/12 med Air France:

 • Afgang d. 21. november 2020 fra Billund kl. 07.10 - Ankomst Paris d. 21. november 2020 kl. 09.10.
 • Afgang d. 21. november 2020 fra Paris kl. 11.30 - Ankomst Mexico City d. 21. november 2020 kl. 16.55.
 • Afgang d. 03. december 2020 fra Cancun kl. 19.30 - Ankomst Paris d. 04. december 2020 kl. 11.05.
 • Afgang d. 04. december 2020 fra Paris kl. 12.50 - Ankomst Billund d. 04. december 2020 kl. 14.40.

Generel flyinfo:

 • Alle tider er lokal tider, og der tages forbehold for ændringer af flytiderne og flyselskab.

Generel info:

 • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.
 • Over Alle Bjerge forbeholder sig retten til at annullere turen ved for få tilmeldte.
 • Dette køb er bindende og kan ikke annulleres, da tilbuddet er inkl. fly. 
 • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Salgsprisen er leveret af vores samarbejdspartner.
 • Teknisk arrangør er Over Alle Bjerge.
 • Når rejsen er indløst hos Over Alle Bjerge, er det Over Alle Bjerges rejsebetingelser, der er gældende.
 • Som ansvarlig rejsearrangør er Over Alle Bjerge medlem af Rejsegarantifonden med nr. 2894. 
 • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
 • Ved eventuelle spørgsmål kontakt da Sweetdeal på rejser@sweetdeal.dk

Aftalepart:
Over Alle Bjerge
Tlf. 40 93 98 36
CVR: 39275139
Deal ID: 165067

Rejser og ophold i ind og udland