Cruise

Med en af vores mange krydstogt-deals kan du rejse ud uden at sprænge budgettet. Spar op til 70% på et cruise for dig og kæresten eller hele familien hos Sweetdeal.dk.

Der var desværre ingen deals, som matcher din filtrering. Prøv at søge bredere og se vores gode tilbud.
LendMe

Cruise

Måske er du i gang med at spekulere over, hvor årets sommerferie skal gå hen. Eller måske sidder du midt i den danske kulde og drømmer dig væk til varmere himmelstrøg. Det kan være svært at finde ud af, hvor turen skal gå hen. Ungerne vil gerne en tur til Italien og spise en masse lækker pizza, manden vil gerne til Barcelona og se en god fodboldkamp, mens konen gerne vil til Sydfrankrig og nyde en god vin. Med et cruise kan hele familien få deres ønsker opfyldt. Et cruise er den perfekte mulighed for at få og opleve det bedste fra alle verdener.

Rejs til alle dine drømmedestinationer

Hos Sweetdeal kan du købe glamourøse cruise-deals, der giver dig mulighed for at opleve hele verden. Med et cruise fjerner du alle de irriterende rejsedage, som de fleste ferier indeholder, for på et cruise er rejsedagene en del af oplevelsen. Mens du sejler fra Sydfrankrig til Nordspanien, kan du slænge dig i solsengen, hoppe en tur i poolen eller spise ude på restauranter. Der findes vist ikke meget bedre transportformer end denne.

Med Sweetdeal kan du opleve og nyde krydstogtskibenes ekstravagance og lade skibet tage dig rundt til nogle af verdens mest fantastiske lokationer. Måske tænker du, at dette må koste en formue, men det gør det slet ikke. Hos Sweetdeal får du store rabatter på vores deals til krydstogter. Du kan finde krydstogt-deals, der indeholder stop på flere af de tropiske øer i Caribien, eller måske er du heldig at finde en deal, der bringer dig til alle dine drømmedestinationer ved Middelhavet. På sweetdeal.dk kan du finde alle vores nuværende tilbud. Vi opdaterer hele tiden vores sortiment med nye fantastiske deals til krydstogter. Nu har alle mulighed for at opleve det luksuriøse liv, som et krydstogtskib medbringer.

Billige krydstogter, der giver dig oplevelser for livet

Krydstogter er både for børnefamilien, det nyforelskede par på bryllupsrejse og for dig og dine bedste venner, der bare skal hygge og feste sammen hele ferien. Der findes krydstogter med forskellige formål og til forskellige præferencer. Saml en gruppe af dem, du helst vil rejse med, og tag et kig på vores deals til billige krydstogter. Krydstogtskibene fungerer som flydende luksushoteller, hvor du ovenikøbet hele tiden får udskiftet udsigten. Et tidspunkt kigger du ud over Middelhavets enorme rækkevidde, og næste morgen sejler du langs Grækenlands smukke kyster og kan kigge på de små hyggelige landsbyer.

Krydstogtskibe besidder en helt særlig atmosfære. For mange kan det føles helt surrealistisk, at man kan bruge så mange dage på et skib, men de fleste krydstogtskibe har et væld af forskellige aktiviteter, som du kan gøre brug af, mens I sejler. Mange krydstogtskibe har børneafdelinger, hvor du kan aflevere børnene til en helt dag fyldt med sjove børneaktiviteter. Imens kan du gå op og lægge dig ved poolen med en drink i hånden eller tage et spil tennis med din partner.

Krydstogtskibe serverer ren luksus, men derfor behøver det ikke at koste en formue. Sweetdeal tilbyder deals til billige krydstogter i hele verdenen. Hos os finder du et konstant vekslende udvalg af billige krydstogter, der sikrer dig og dine medrejsende en oplevelse for livet, uden at det koster det hvide ud af øjnene. Du kan tjekke vores hjemmeside for at se alle vores deals til krydstogter. Spot den perfekte deal til dig, og så er det bare med at slå til, så I kan komme afsted på jeres livs rejse.

Pakkeløsninger til krydstogter med fly

Hvis du eksempelvis gerne vil bruge sommeren på et krydstogtskib i Caribien, kræver dette, at du først får dig transporteret til Caribien. Krydstogterne vil have forskellige startdestinationer, men fælles for alle er, at du er nødt til at flyve dertil først. Med Sweetdeal kan du også få deals til krydstogter, der indeholder flybilletter. Du slipper for planlægningen og utallige timer, hvor du holder øje med flybilletter på diverse rejsehjemmesider. Hos Sweetdeal kan du få det hele i én samlet pakke.

Krydstogter med fly er den perfekte løsning til dig, der gerne vil rejse og opleve flere fantastiske steder på din ferie, men som måske helst vil være foruden bilturen derned. Mange krydstogter i Middelhavet har afgang fra lande som Spanien, Frankrig eller Italien. Du kan slippe for at bruge to dage i bil med vores deals til krydstogter med fly. Det eneste, du skal koncentrere dig om, er at nyde turen sammen med dem, du holder af.

Vores pakkeløsninger giver dig lov til at slippe ansvaret og bekymringerne. Vi tilbyder ferier med ren og skær afslapning på nogle af verdens skønneste krydstogtskibe, hvor du samtidig får oplevet forskellige steder i verden, som du måske ellers aldrig havde set. Krydstogter giver dig nemlig mulighed for at besøge de små landsbyer, der ligger isoleret fra omverdenen udadtil. Du vil se de smukkeste steder, som du ikke engang vidste eksisterede. Netop alt dette tilbyder Sweetdeal med vores deals til krydstogter med eller uden fly.

Krydstogter fra Danmark

Hvis du hellere vil undgå at skulle tage bilen til Sydfrankrig eller flyet til den anden side af Jorden, kan du også vælge krydstogter med afrejsested fra eksempelvis København eller Frederikshavn. Krydstogter med afrejse fra Danmark afholder dig ikke fra at nå langt omkring. På to uger kan du eksempelvis sagtens nå hele vejen til USA med flere fantastiske stop undervejs. Du kan også vælge et krydstogt, der tager dig og dine medrejsende med nordpå. I kan besøge de smukke norske fjelde om dagen og nyde livet på båden om aftenen og natten. Mange af de nordiske ruter vil indeholde stop ved nogle af de smukkeste norske, finske og russiske byer og naturområder som Bergen, Ålesund, Stockholm og St. Petersburg.

Hos Sweetdeal kan du finde deals til krydstogter fra mange forskellige afrejsesteder. Blandt de mest populære i Danmark er København, Frederikshavn og Aarhus Havn. Ligegyldig hvor du bor i landet, har du altså ikke mere end et par timer til nærmeste afrejsested. Med Sweetdeal får du fordelagtige rabatter, der sikrer dig og dine medrejsende en fantastisk rejse, der samtidig ikke ruinerer budgettet. Ved at holde dig opdateret på vores hjemmeside, kan du hele tiden se vores nyeste tilbud. Vi tilbyder krydstogter både til og fra Danmark, som kan tage dig hen til diverse paradisøer, hvor du bare skal ligge under palmerne med en kokosnød i hånden. Slå til med det samme. Vi garanterer, at du ikke fortryder Sweetdeals store besparelser.

Krydstogter til verdens smukkeste destinationer

Hvis I gerne vil opleve nogle af verdens mest vidunderlige steder, er et krydstogt i Caribien det perfekte valg for jer. Krydstogter til Caribien kan bl.a. indeholde stop ved charmerende Jamaica eller stop ved den populære kystby Cozumel i Mexico, hvor I får muligheden for at opleve latinkulturen. Nogle krydstogter vil også tage jer forbi fantastiske Haiti og omkring Bounty-strandene på de Amerikanske Jomfruøer. Med krydstogter til Caribien får I mulighed for at opleve mange forskellige kulturer og vidunderlige attraktioner, som I nok ikke ellers var kommet forbi. Hvis I gerne vil vide mere om de forskellige destinationer og muligheder for krydstogt i Caribien, kan I læse mere lige her.

Hos Sweetdeal tilbyder vi også krydstogter til smukke destinationer i Middelhavet. Her er populære stop bl.a. flere af de græske øer som Mykonos og Santorini. Flere krydstogter lægger også vejen forbi nogle af de smukke landsbyer langs Italiens kyster eller ferieøen Mallorca. På sweetdeal.dk kan du tjekke vores udvalg af deals til krydstogter. Under den specifikke deal vil du kunne se en oversigt over, hvor netop dette krydstogt tager dig og dine medrejsende hen. Mange krydstogter i Middelhavet tager enten ruten vest eller øst fra Italien. På turen mod vest vil du ofte støde på destinationer som Cannes, Monaco, Ibiza og Napoli. Hvorimod turen mod øst eksempelvis vil tage dig forbi Kreta, Korfu, Athen og Venedig. For at lære mere om nogle af de fantastiske stop som Mallorca og Santorini kan du læse med lige her.

Med et krydstogt er du sikret en rejse med masser af oplevelser. Der findes krydstogter i forskellige længder i alt fra fem dage til tre uger. Du og dine medrejsende gør derfor klogt i at tage et kig rundt på vores forskellige tilbud. Kig på, hvad de forskellige deals tilbyder, og vælg så lige præcis den deal, der passer perfekt til jeres ønsker og behov. Krydstogter lukker jer ind i en luksuriøs verden, og med Sweetdeal behøver dette slet ikke at koste en formue.

Gå på tilbudsjagt hos Sweetdeal

Hos Sweetdeal bestræber vi os altid på at have de bedste tilbud til vores kunder. Vi tilbyder deals, der giver dig en sjovere, nemmere og billigere hverdag. Vi giver dig muligheden for at spare penge på fantastiske oplevelser, og så er der ingen grund til ikke at komme afsted. Hos Sweetdeal får du generøse og fordelagtige rabatter på alle vores deals til krydstogter. Uanset om du vælger afrejse fra Danmark eller vores pakkeløsninger til krydstogter med fly. Vi får hele tiden nye tilbud, så du kan med fordel jævnligt holde dig opdateret på vores hjemmeside. Tjek alle vores nuværende deals – måske er din drømmerejse bare ét klik væk.