Ystad Saltsjöbad Deals
Ystad Saltsjöbad Deals

I den allersydligste del af Sverige finder du det pragtfulde Ystad Saltsjöbad. Hotellet er en af Sveriges vaskeægte klassikere og har siden 1897 været et naturligt mødested for rekreation, fornøjelse samt arbejde.

Bagenkop Kro deal
Bagenkop Kro deal

Har du planer om at tage turen til Langeland, så er Bagenkop Kro et oplagt sted til et behageligt ophold. Blot 5 minuttters gang fra Bagenkop Havn ved Østersøen finder du den hyggelige Bagenkop Kro, som har mere end 100 år bag sig.

Slukefter Kro deal
Slukefter Kro deal

Har du lyst til at opleve en sønderjysk stemning efter alle kunstens regler? Så er det bare med at sætte kurs mod Vojens, hvor du finder Slukefter Kro. Kroen i det røde murstensbyggeri har eksisteret siden 1761 og har før i tiden også huset Slukefter station, hvis rejsestald i dag udgør kroens morgenmadsrestaurant.

 Marienlyst strandhotel
Marienlyst strandhotel

Langs sandstranden lige i nærheden af det smukke Kronborg Slot finder du det populære Marienlyst Strandhotel. Siden 1861 har personalet budt alt lige fra kongelige fra hele Europa til den københavnske overklasse velkommen på de smukke værelser til et ophold ved Øresund. I dag er der plads til alle, som trænger til et afbræk fra hverdagen på det ikoniske hotel.

 Munkebjerg Hotel deals
Munkebjerg Hotel deals

"Forkælelse med format siden 1967"

Kokkeriet deals
Kokkeriet deals

Restautrant Kokkeriet er én af de flere danske restauranter, der i år har modtaget den fornemeste udmærkelse i form af en michelin-stjerne. Som partner med Sweetdeal kan du fra tid til anden finde deals til kokkeriets fremragende retter, så du har muligheden for at spare penge på michelin retter.