Ystad Saltsjöbad Deals
Ystad Saltsjöbad Deals

I den allersydligste del af Sverige finder du det pragtfulde Ystad Saltsjöbad. Hotellet er en af Sveriges vaskeægte klassikere og har siden 1897 været et naturligt mødested for rekreation, fornøjelse samt arbejde.

Bagenkop Kro deal
Bagenkop Kro deal

Har du planer om at tage turen til Langeland, så er Bagenkop Kro et oplagt sted til et behageligt ophold. Blot 5 minuttters gang fra Bagenkop Havn ved Østersøen finder du den hyggelige Bagenkop Kro, som har mere end 100 år bag sig.

Hotel des Nordens deal
Hotel des Nordens deal

Søger du luksus og velvære nær den dansk/tyske grænse, så er Hotel Des Nordens et godt bud på et sted, der kan opfylde dine behov. Med sine 127 værelser er der tale om et af Nordtysklands største hoteller, og her er altså rig mulighed for at nyde et ophold – uanset om du trænger til en kort pause fra hverdagen, ønsker at opleve byen eller vil nyde livet i wellnessområdet.

Slukefter Kro deal
Slukefter Kro deal

Har du lyst til at opleve en sønderjysk stemning efter alle kunstens regler? Så er det bare med at sætte kurs mod Vojens, hvor du finder Slukefter Kro. Kroen i det røde murstensbyggeri har eksisteret siden 1761 og har før i tiden også huset Slukefter station, hvis rejsestald i dag udgør kroens morgenmadsrestaurant.

Dyvig Badehotel deal
Dyvig Badehotel deal

I skønne omgivelser på smukke Als finder du det afslappende Dyvig Badehotel lige ud til den hyggelige lystbådhavn. Her er tale om et boutique hotel i særklasse, som toner frem i de naturfyldte omgivelser med det røde bygningsværk, som er skabt i bedste badehotelsstil.

Ribehøj deals
Ribehøj deals

I det sydlige Jylland gemmer sig en skjult perle, som helt klart er værd at udforske! Her finder du nemlig Ribehøj, som byder på ophold i smukke og autentiske værelser med rig mulighed for skønne oplevelser. Ribehøj skiller sig ud som en idyllisk lille oase, hvor du kan nyde naturen, spise god mad og komme helt ned i gear.

 Marienlyst strandhotel
Marienlyst strandhotel

Langs sandstranden lige i nærheden af det smukke Kronborg Slot finder du det populære Marienlyst Strandhotel. Siden 1861 har personalet budt alt lige fra kongelige fra hele Europa til den københavnske overklasse velkommen på de smukke værelser til et ophold ved Øresund. I dag er der plads til alle, som trænger til et afbræk fra hverdagen på det ikoniske hotel.

Kurhotel Skodsborg Deal
Kurhotel Skodsborg Deal

Lige nord for København finder du det elegante Kurhotel Skodsborg, som toner frem med sin hvide facade og romantiske detaljer. Du skal altså ikke mere end en halv time væk fra Københavns menneskefyldte og travle centrum, før du kommer til helt rolige omgivelser, luksuriøse faciliteter og velsmagende mad i Skodsborg – hvad mere kan man ønske sig?

Sdr. Kro & Hotel deals
Sdr. Kro & Hotel deals

I Sdr. Omme finder du denne skønne kro, som endda er kongelig privilegeret. Perfekte rammer til et godt ophold med god mad.

Dominos deals & tilbud
Dominos deals & tilbud

Nyd en skøn pizza på et af de mange Dominos Restauranter i Danmark.

Himmerland Golf & Spa deals
Himmerland Golf & Spa deals

Nyd et ophold med afslapning, spa & golf i yderst smukke omgivelser.

 Munkebjerg Hotel deals
Munkebjerg Hotel deals

"Forkælelse med format siden 1967"

Kokkeriet deals
Kokkeriet deals

Restautrant Kokkeriet er én af de flere danske restauranter, der i år har modtaget den fornemeste udmærkelse i form af en michelin-stjerne. Som partner med Sweetdeal kan du fra tid til anden finde deals til kokkeriets fremragende retter, så du har muligheden for at spare penge på michelin retter.