Ystad Saltsjöbad Deals

I den allersydligste del af Sverige finder du det pragtfulde Ystad Saltsjöbad. Hotellet er en af Sveriges vaskeægte klassikere og har siden 1897 været et naturligt mødested for rekreation, fornøjelse samt arbejde.

 

Luksus i Ystad

Saltsjöbadsvägen 15
271 39 Ystad
Sverige

Tlf.: + 46-411 136 30

E-mail: info@ysb.se

 

 

 

 

Med den smukke og naturskønne placering direkte ned til Østersøen får du næppe bedre omgivelser, uanset om du skal nyde et ophold med afslapning eller arbejde. På en god dag vil du endda være i stand til at spejde ud over vandet og hen til Bornholm.

Hos Sweetdeal giver vi dig muligheden for at komme til Ystad til en fordelagtig pris. Tag et kig på vores deals til Ystad Saltsjöbad, og drøm dig væk til skønne omgivelser, lækker mad og gode spafaciliteter allerede i dag.

Derfor skal du booke et spaophold i Ystad

Det er altid rart med et afbræk fra hverdagen – og her er Ystad Saltsjöbad en sikker vinder. Uanset om du skal holde en konference i forbindelse med arbejdet, eller om weekenden skal bruges på at koble fra, så er der lagt op til luftforandring og forkælelse hos Ystad Saltsjöbad.

Hos Ystad Saltsjöbad er der ikke sparet på mulighederne for forkælelse. Her er satset på den lokale charme, placeringen nær havet og fremhævelsen af de fantastiske faciliteteter. På trods af hotellets historie, som går mere end 100 år tilbage i tiden, formår Ystad Saltsjöbad at modernisere omgivelserne løbende, så de er tilpasset gæsternes behov.

Find roen i det skønne spaområde, tag en lur i den bløde seng på hotelværelset, nyd en middag med god udsigt i restauranten eller gå en tur i den friske luft langs stranden. Her er lagt an til oplevelser fulde af velvære, og du vil helt sikkert forlade stedet med fornyet energi.

Her finder du tilbud på Ystad Saltsjöbad

Et af omdrejningspunktnerne hos Ystad Saltsjöbad må unægteligt være spa- og poolområdet. Start med et koldt gys i det nærliggende hav, for derefter at nyde den opvarmede swimmingpool, jacuzzi og sauna. Her får du sanseoplevelser udover det sædvanlige med forskellige bade, beroligende musik og forfriskende dufte.

Hvad end du blot har brug for en overnatning på et rent, pænt og behageligt hotelværelse, eller om du skal opleve hele pakken med natur, god mad og lækre spaomgivelser, så er der altså lagt an til selvforkælelse og afslapning. Er et spaophold på Ystad Saltsjöbad lige, hvad du har brug for? Fra København kan du tage toget direkte til byen, og hvis du har en bil, kan du nemt suse over Øresundsbroen mod et par rolige dage med fuldt fokus på velvære.