Slukefter Kro deal

Har du lyst til at opleve en sønderjysk stemning efter alle kunstens regler? Så er det bare med at sætte kurs mod Vojens, hvor du finder Slukefter Kro. Kroen i det røde murstensbyggeri har eksisteret siden 1761 og har før i tiden også huset Slukefter station, hvis rejsestald i dag udgør kroens morgenmadsrestaurant.

 

Kroophold i Vojens

Tøndervej 16
6500 Vojens
Danmark

Tlf.: 74 54 52 30

E-mail: info@slukefter-kro.dk

 

 

 

 

Slukefter Kro er en kongelig privilegeret storkro, som udgør en del af et netværk af kroer med en fast indbyrdes afstand. På den måde var de vejfarende sikret en vis tryghed, og det understreger også kroens specielle historie.

Har du planer om et udforske Sønderjylland, eller drømmer du blot om at trække stikket og komme væk hjemmefra for en kort stund. Her på siden har vi samlet vores udvalg af deals til Slukefter Kro – måske kan du finde noget, der matcher dit behov?

Historiske rammer på Slukefter Kro

Oplev de historiske rammer med ægte krostemning på Slukefter Kro. Her er rig mulighed for gode aktiviteter, som du kan få glæde af på dit ophold.

Nyd en skøn middag i kroens restaurant, hvor der både er mulighed for at få en klassisk 3-retters menu eller vælge en gastronomi-menu med op til 8 retter. Her vil du opleve en hyggelig atmosfære, et personale med store smil og et godt håndværk.

Gå en tur i de skønne omgivelser – og glem ikke at gå forbi Vedsted Sø. Her er der også rig mulighed for at bade, hvis vejret er til det, eller du er frisk på et koldt gys.

Udnyt kroens samarbejde med en række golfklubber, og brug nogle timer på en af golfbanerne i nærheden. Hvad er bedre for en golfentusiast end en dag i selskab med golfudstyret efterfulgt af en skøn middag til aften?

Der er også rig mulighed for at nyde godt af en af Sønderjyllands mange seværdigheder. Besøg Gråsten Slot, Schackenborg Slot eller Gram Slot, som alle ligger i nærheden.

Oplev en unik ramme for dit ophold

Besøg Slukefter Kro henover sommeren, og nyd solskinsvejret ved søen, eller book dit ophold i juletiden, hvor du kan besøge julemarkedet i Flensborg, som kun ligger med 30 minutters afstand. Der er hele 52 værelser på Slukefter Kro, og du kan både opleve traditionelle kroværelser, men også nybyggede, moderne suiter med spa og egen terrasse.

Skal Slukefter Kro danne de unikke rammer for dit kommende ophold? Du kan forvente høj service og god mad i de skønneste historiske rammer.