Ribehøj deals

I det sydlige Jylland gemmer sig en skjult perle, som helt klart er værd at udforske! Her finder du nemlig Ribehøj, som byder på ophold i smukke og autentiske værelser med rig mulighed for skønne oplevelser. Ribehøj skiller sig ud som en idyllisk lille oase, hvor du kan nyde naturen, spise god mad og komme helt ned i gear.

 

Ribehøj hotel & gourmetrestaurant

Ribevej 34, Bobøl
6683 Føvling
Danmark

Tlf.: 7539 8532

E-mail: info@ribehoej.dk

 

 

 

 

Ribehøjs rødder går helt tilbage til 1931, og du kan stadig fornemme charmen og landidyllen, som var i højsædet dengang. Ribehøj startede som en traditionel gård, der løbende blev udvidet med forskellige produktioner og landbrug. I 1992 efter stort set hele Ribehøj er brændt ned, og drømmen om en hjortefarm er mislykket, dannes grundstenen for det Ribehøj, vi kender i dag.

Ribehøj Hotel – en afslappende oase

I dag består Ribehøj af en stor og moderne restaurant, en hyggelige pejsesuite og skønne værelser indrettet i den helt rette stemning. Området byder på mange spændende oplevelser, som du kan få rig glæde af på dit ophold.

Oplev gastronomien i den stemningsfulde restaurant, hvor du kan nyde smagsnuancer fra urtehaven, lokale råvarer og retter med udgangspunkt i skiftende årstider. Her får du en gennemført oplevelser, hvor der hverken er sparet på mad, betjening eller rådgivning.

Nyd dit ophold i et af de forskellige værelser. Fælles for dem alle er, at du bliver mødt af en varm og hyggelig stemning indrettet med naturlige farver og udsigt til sø, urtehave, park eller eng. Du finder blandt andet værelser med jacuzzi, terrasse, vinbar og dampbad, alt efter hvilket værelse du vælger.

Prøv en ny golfbane hver dag på dit ophold hos Ribehøj. Du finder et varieret udvalg inden for kort afstand, og hvad er bedre for en ægte golfelsker end en dag på golfbanen efterfulgt af en kulinarisk oplevelse i restauranten?

Udforsk den imponerende natur ved Nationalpark Vadehavet og bliv blæst godt igennem i den friske luft. Dernæst kan I besøge Danmarks ældste by Ribe, som ligger lige i nærheden. I området omkring Ribehøj finder du oplevelser til alle aldersgrupper, og personalet på hotellet er dygtige til at hjælpe dig på vej, hvis du har behov.

Gastronomi og ophold i autentiske omgivelser

Du behøver ikke at køre længere end til hjertet af Jylland for at få et roligt ophold langt væk fra hverdagens stress og jag. Lyder Ribehøj som noget for dig? Så tag et kig i vores udvalg af deals – måske er der en deal til Ribehøj, som passer lige til dit behov.