Munkebjerg Hotel deals

"Forkælelse med format siden 1967"

 

Hotel ved Vejle

Munkebjergvej 125
7100 Vejle
Danmark

Tlf.: 76 42 85 00

E-mail: info@munkebjerg.dk

 

 

 

Deals til Munkebjerg hotel

Der findes mange forskellige tilbud, som du kan gøre brug af hos vores partner Munkebjerg hotel. Her bydes der blandt andet på ophold, udsøgt gastronomi, konferencer, events og fest. Alt sammen noget som nemt kan faciliteres på hotellet, så du får et ganske problemfrit og fredsfyldt ophold. På Munkebjerg hotel skabes der gode rammer for både det seriøse, det festlige og det afslappende. Du kan sammen med personalet arrangerer lige den type af ophold eller arrangement, som passer til dig og dine behov.

Dealen til opholdet Munkebjerg hotel

Søger du et afslappende ophold, hvor du kan koble fuldstændig af fra hverdagens travlhed, så kan det være, at vi kan tilbyde dig en deal hos vores partner Munkebjerg hotel. Her er der flere forskellige typer af ophold, så vi er sikre på, at du kan finde noget, der falder i din smag. De mest populære typer af ophold på hotellet er golfophold, gourmetophold og weekendchancen. Hver især tilbyder opholdet dig noget unikt, som kun kan opleves på Munkebjerg hotel. Fælles for alle opholdene er dog adgangen til fit and relax, hvor du kan forkæle dig selv med træning efterfulgt af wellness i de forskellige typer af spabade.

Sweetdeal deals til Munkebjerg hotel

Der kan være stor variation i, hvad vi tilbyder i vores deals, når vi har en til Munkebjerg hotel. Det kan blandt andet være en bestemt type af ophold, hvor du har mulighed for at spare helt op til 70%. Udover deals på ophold til Munkebjerg hotel, har vi også andre partnere. Når du ikke kan finde en aktiv deal til Munkebjerg har vi sørget for, at du her på siden kan blive inspireret til andre ophold, spa ophold og weekendophold, der minder om.