Hotel des Nordens deal

Søger du luksus og velvære nær den dansk/tyske grænse, så er Hotel Des Nordens et godt bud på et sted, der kan opfylde dine behov. Med sine 127 værelser er der tale om et af Nordtysklands største hoteller, og her er altså rig mulighed for at nyde et ophold – uanset om du trænger til en kort pause fra hverdagen, ønsker at opleve byen eller vil nyde livet i wellnessområdet.

 

Hotel des Nordens

Alte Zollstrasse 44
24955 Harrislee
Tyskland

Tlf.: 49 (0) 461 70 20

E-mail: info@hotel-des-nordens.com

 

 

 

 

Hotellet har eksisteret i mere end 60 år, og i 2015 gennemgik stedet en gennemgående ombygning, som har budt på renovering af værelser og suiter samt et moderniseret wellnessområde. Rammerne byder på et væld af faciliteter – her er altså rig mulighed for at nyde tiden med gode oplevelser.

Et ophold med velvære hos Hotel Des Nordens

Der er rig mulighed for et ophold med fokus på velvære hos Hotel Des Nordens. Få afslapning for alle pengene i det ca. 700 kvm store spaområde, som byder på en bred vifte af wellnessoplevelser.

Svøm fra den indendørs opvarmede pool til den udendørs opvarmede pool. Uanset hvornår på året, du er på besøg, kan du forvente en vandtemperatur på 28 grader med behagelige massagestråler.

Slap af i de forskellige saunaer, hvor du blandt andet kan opleve den udendørs sauna med aromatiske infusioner. Du finder ydermere den finske sauna, et damprum og en infrarød kabine, som alle vil bidrage til din spaoplevelse.

Prøv en af de spændende behandlinger, som blandt andet omfatter fiskespa, massage eller skønhedsbehandlinger. En fantastisk måde at komme ned i gear og forkæle sig selv.

Hotel Des Nordens – udforsk Flensborgs smukke by

Foruden den beroligende wellnessafdeling, de skønne værelser og kulinariske opleveser i hotellets Restaurant Rôtisserie, er der også rig mulighed for at udforske det smukke Flensborg. Nyd hav- og strandområdet, som giver anledning til skønne gå- og cykelture.

15 minutter fra Hotel Des Nordens ligger Flensborgs gamle bydel, hvor der er gode shoppingmuligheder eller anledning til at sætte sig på en café i gågaden og nyde synet af de historiske bygninger.

Besøg Hotel Des Nordens

På Hotel Des Nordens er der aktiviteter for både store og små! Det er altså en oplagt destination til både ferie, weekendophold eller en enkelt overnatning på farten. Skal du på byvandring, dase i wellnessafdelingen eller opleve naturen? Hos Hotel Des Nordens får du et væld af muligheder, og du kan samtidig få din nattesøvn på et skønt hotelværelse. Tag et kig her på siden og se, om du kan finde en deal, som passer dig.