Dyvig Badehotel deal

I skønne omgivelser på smukke Als finder du det afslappende Dyvig Badehotel lige ud til den hyggelige lystbådhavn. Her er tale om et boutique hotel i særklasse, som toner frem i de naturfyldte omgivelser med det røde bygningsværk, som er skabt i bedste badehotelsstil.

 

Badehotel i Dyvig

Dyvigvej 31
6430 Nordborg
Danmark

Tlf.: 7316 4300

E-mail: dyvig@dyvigbadehotel.dk

 

 

 

 

Dyvig Badehotel har dannet rammerne for afslappende ophold i hele 10 år, og den høje popularitet er ikke til at tage fejl af. Gæster booker ophold i god tid for at få lov til at opleve de skønne omgivelser, som byder på autentiske værelser, gode smagsoplevelser og et væld af gode faciliteter.

Selvom Dyvig Badehotel kun har eksisteret siden 2010, er den antikke stil ikke til at tage fejl af. Rammerne er som taget ud af en sort/hvid-film, på trods af de moderne faciliteter, som hotellet også byder på. Bygningen er inspireret af de karakteristiske rød-hvide fiskerpakhuse på havnen i Skagen, som er tegnet af den danske arkitekt Thorvald Bindesbøll.

Nyd et ophold på Dyvig Badehotel

Det er altid rart med et ophold væk hjemmefra, og når du endelig har besluttet dig for at forkæle dig selv med den slags, så skal der naturligvis ikke spares på noget. Hos Dyvig Badehotel er der rig mulighed for at komme ned i gear, nyde dig selv, eller en du har kær, og lade op til hverdagen igen.

Start opholdet med at nyde en kop friskmalet eftermiddagskaffe og et stykke konditorkage. Hvis det er skønt vejr, kan det nydes på badehotellets terrasse med udsigt til havet og lystbådhavnen, men hvis du ikke er så heldig, kan eftermiddagskaffen også indtages i den charmerende salon.

Nyd en yderst velsmagende gourmetmiddag i Restaurant Amstrup&Vigen, hvor der er fokus på at fremhæve smagen og imødekomme alle sanser. Det gøres ved at udnytte lokale råvarer efter sæson. I kan også vælge Brasserie Skipperstuen, som byder på retter fra det danske og franske køkken.

Få en god nattesøvn i et af hotellets charmerende værelser med god udsigt til enten skov eller hav, så du er frisk og veludhvilet til en overdådig morgenmad dagen efter. Her byder køkkenet på alt, hvad hjertet begærer af friske drikkevarer, brød fra konditoriet og lækkert pålæg fra lokalområdet.

Forkæl dig selv med en omgang wellness i Dyvigs sauna og bad. Som prikken over i’et kan du få en ansigtsbehandling efter dine behov i skønhedsklinikken på hotellet.

Dyvig Badehotel – en perle blandt danske hoteller

Som gæst er det svært at føle sig andet end godt tilpas, så snart du træder ind på området for Dyvig Badehotel. Er du nysgerrig på en god deal til denne oplevelse? Tag et kig på Sweetdeals udvalg her og se, om du kan finde et godt tilbud, der matcher dine ønsker.