Bagenkop Kro deal

Har du planer om at tage turen til Langeland, så er Bagenkop Kro et oplagt sted til et behageligt ophold. Blot 5 minuttters gang fra Bagenkop Havn ved Østersøen finder du den hyggelige Bagenkop Kro, som har mere end 100 år bag sig.

 

Kroophold på Langeland

Søndergade 15
5935 Bagenkop
Danmark

Tlf.: 62 56 13 04

E-mail: mail@bagenkopkro.dk

 

 

 

 

Her er lagt an til afslapning og ro på en af Danmarks smukke ø’er, og Bagenkop Kro danner de perfekte rammer for et godt ophold. Overnat i et af de skønne værelser som enten er placeret i hovedbygningen eller et af de nærliggende annekser, og nyd placeringen tæt på havnemiljø, badestrand, seværdigheder og smuk dansk natur. Hos Sweetdeal kan du kickstarte opholdet ved at finde en fordelagtig deal til Bagenkop Kro!

Ophold på Bagenkop Kro

Tag én du holder af med på et skønt kropophold, hvor forkælelse og afslapning er i højsædet. Hos Bagenkop Kro er der nok at give sig til, uanset om I har lyst til at opholde jer i de skønne værelser, eller om I vil ud at opleve det skønne Langeland.

Nyd den populære fiskebuffet på kroen, som altid tager udgangspunkt i årstidens fangster – og hvad er mere nærliggende end at hente fisk fra Bagenkop Havn, som lægger 2 minutter væk? Det bliver ikke mere friskt og lokalt!

Kig forbi Fiskeriets Hus på Bagenkop Havn, hvor du kan føle dig som skipper for en dag i den spændende simulator samt gå på opdagelse i fiskeriets historie.

Nyd Langelands smukke natur, hvor du kan opleve de populære vildheste, unikke slotte og store herregårde. Uanset hvad er der rig mulighed for en skøn gåtur i den friske luft. I det gode sommervejr kan I også besøge Ristinge Strand, som går for at være en af Nordeuropas bedste badestrande.

Besøg den populære Langeland Golfbane, som er placeret på 10 minutters kørsel væk fra Bagenkop Kro. Her skal I nok blive udfordret, og så venter der jer en skøn middag og en dejlig nattesøvn, når I vender hjem til kroen.

Nyd Langelands skønne omgivelser på Bagenkop Kro

Siden kroens genåbning i 2007 er antallet af værelser steget en hel del, og det vidner om kroens popularitet. Bagenkop Kro formår at udnytte deres fordelagtige placering nær fiskerihavnen og samtidig levere de gode faciliteter til hotellets gæster. Ønsker du at besøge Bagenkop Kro? Så undersøg om Sweetdeal har et fordelagtigt tilbud, som kan kickstarte dit kroophold op Langeland.