Gavekort

Et gavekort til Sweetdeal giver adgang til en verden af oplevelser! Gavekortet kan bruges til alle typer Sweetdeals.
Vi har altid spændende deals på restauranter, take away, rejser, ophold, shopping m.m.

Den perfekte gave - Hver gang!

Giv et personligt gavekort

Når du giver et Sweetdeal-gavekort, kan modtageren vælge mellem vores store udvalg af rejser, produkter, oplevelser og meget andet.
Så får de lige, hvad de ønsker sig - Hver gang!

Nemme at indløse

Modtagerne kan indløse deres Sweetdeal-gaver på Sweetdeal.dk uden brug af kreditkort.
De skal blot have en Sweetdeal-konto - Så kan de straks bruge deres gavebeløb.

Vælg et beløb

Beløb
  • DKK 100,-
  • DKK 200,-
  • DKK 500,-
  • DKK 800,-
  • DKK 1000,-
Vælg det beløb du ønsker i ovenstående boks og gå herefter til betaling.
Den perfekte gave - hver gang

Gavekort

Find gavekort til mange slags oplevelser

Elsker du at gå på jagt efter gode tilbud og springe til, når du ser et? Så er du helt klart i målgruppen hos Sweetdeals. Vi arbejder stenhårdt på at udbyde en masse supergode tilbud til flere forskellige oplevelser og ting til så mange mennesker som overhovedet muligt. Vi har altid masser af gavekort med gode tilbud. Blandt andet finder du gavekort til oplevelser hos os, så du kan komme ud at opleve en masse fede ting. Er du mere til at sidde ned og hygge, har vi også tit en masse gavekort biograf og bunkevis af fx brunch gavekort. Du kan altså let gå på tilbudsjagt hos Sweetdeal - du finder helt sikkert et tilbud, der falder i din smag. Du kan enten benytte gavekortene selv eller give dem som gave til enten kæresten, en god ven, kollega, et familiemedlem - ja mulighederne er mange. En ting, der er sikkert, er, at lige meget hvem, der modtager et gavekort, vil vedkommende helt sikkert blive super glad. (LÆS MERE)

Gavekort hjælper til at få gode minder

Findes der noget bedre end af huske tilbage på en helt speciel oplevelse? Det behøver ikke være en stor ting - måske bare en tur ud at spise med en helt speciel person. Ofte er det de små ting, der betyder meget for os og derfor sætter sig fast på nethinden og dermed giver os en masse gode minder, vi aldrig nogensinde vil glemme igen. Vi kan hjælpe dig til at skabe flere minder, du vil huske for altid. Vi har altid et stort udvalg af gavekort, som du kan finde til den bedste pris på en deal. Som sagt, behøver det ikke at være store rejser - måske er det nok at finde et gavekort til en gang brunch. Inviter en god ven, kæresten eller en tredje med ud at spise - eller inviter denne person med til nogle af vores andre gode deals. Måske bliver det jeres næste minde for livet sammen. Vi gør i hvert fald vores for, at I skal få de bedste muligheder for dette.

Giv glæde med et gavekort

Hos Sweetdeal elsker vi glade kunder - glade kunder er gode kunder. Generelt elsker vi bare glade mennesker og prøver at sørge for, at alle kan blive ved med at være glade. Du kan hjælpe os med at opnå dette. Hjælp os med at sprede glæde ved at købe et af vores mange gavekort. Alle elsker at få et gavekort til en eller anden form for oplevelse eller en materiel ting, som de lige står og mangler. Du kan altså, blot ved at købe en gavekort, som du finder billigt hos os, være med til at sprede glæde. At modtage en gave bliver vi alle glade for. Så ved vi, at der er nogen, der tænker på os. Det at give en gave, som modtageren bliver glad for, er også en gave i sig selv. Du spreder altså både glæde til andre, men så sandelig også til dig selv. Benyt dig at vores gode deals, og vær med til at sprede en masse glæde. Det glæder også dig selv.