Smart og kompakt mini-overvågningskamera med indbygget kamera og bred synsvinkel

Tilbage

Smart og kompakt mini-overvågningskamera med indbygget kamera og bred synsvinkel

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Mini-overvågningskamera (IPQ-X5) inkl. vægbeslag og manual
Special Price 269,00 kr
Værdi 599,00 kr

Time left

Værdi

599,00 kr

Spar

330,00 kr

Fra

269,00 kr
Spar
55%

Skal du holde øje med nogen?

Så er dette mini-overvågningskamera lige noget for dig. Det er perfekt til at bruge i hjemmet, på kontoret eller på børnenes værelset. Kameraet er let forbundet via trådløst internet, så du kan overvåge nemt og hurtigt fra din mobiltelefon.

Det kompakte kamera er lavet i et stilrent design og med en indbygget mikrofon. Kameraet har en bred synsvinkel på op til 350 grader. Du kan nemt panorere, zoome og ændre kameraets orientering via appen på din mobiltelefon. Med Wi-Fi-kontrol kan du styre dit kamera, uanset hvor du befinder dig. Den smarte app kan endda styre flere overvågningskameraer på samme tid.

Du kan købe et micro SD-kort til opbevaring af video - det medfølger ikke i pakken. Takket være den indbyggede mikrofon kan du starte en samtale direkte gennem kameraet. Der er desuden indbygget bevægelsesføler, som registrerer og meddeler dig, når der er aktivitet. 

Du får:

Mini-overvågningskamera (IPQ-X5) inkl. vægbeslag og manual
Normalpris: 599 kr. // Sweetdealpris: 269 kr. 

Læs mere
Læs mindre

Vigtig viden:

 • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.
 • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
 • Samarbejdspartneren er MM-Trade IVS. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.
 • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. Sweetdeal anbefaler derfor, at du booker umiddelbart efter dit køb.
 • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til:

MM-Trade IVS
info@dengodedeal.dk 
CVR: 38061410 

Detaljer om levering:

 • Fragt på 29 kr. pr. kamera pålægges i betalingsmodulet.
 • Produkterne sendes senest i uge 4.
 • Er produktet ikke afhentet inden 14 dage, skal du selv betale for ekstra forsendelse.
 • Når du har gennemført købet, modtager du en kvittering på dit køb, som gælder som værdibevis. Værdibeviset indløses automatisk umiddelbart efter gennemførelsen, og produktet leveres i henhold til gældende leveringsinformationer. Du skal derfor ikke foretage dig yderligere, men blot afvente dit produkt.
 • Ved køb af denne deal accepterer du, at varen forudbetales, og ved levering betragtes dealen som indløst.
 • Hvis du har fortrudt dit køb, inden produktet er leveret, skal du blot undlade at modtage den, så vil pakken blive sendt retur til leverandøren uden ekstra omkostninger.
 • Hvis produktet skal returneres til leverandøren efter modtagelse, får du ikke tilbagebetalt dine fragtomkostninger for dit køb, og du skal selv betale for fragtomkostningerne ved returnering og ombytning.
Læs mere
Læs mindre