Oplev det autentiske Andalusien inkl. fly, 4★ hotel, vingårdsbesøg, udflugter og entréer

Tilbage

Oplev det autentiske Andalusien inkl. fly, 4★ hotel, vingårdsbesøg, udflugter og entréer

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
autentiske-andalusien-billet
 7.795,-

Udløber om

Fra

 7.795,-

Tag med på kulturel oplevelsesferie i Spaniens største og sydligste delstat, Andalusien

Bestil rejsen her på siden eller kontakt Best Travel på tlf. 7020 9899. Husk at oplyse koden "Sweetdeal" for at få dette tilbud.

Både romerne og maurerne har efter århundreders dominans efterladt spor i form af smukke og interessante bygningsværker. Alhambra, som blev bygget af maurerne for 700 år siden, er et af turens kulturelle højdepunkter. Mellem kulturoplevelserne lader vi op med ture ud i den smukke andalusiske natur. 

Vi tager på spændende udflugter til nogle af Andalusiens største seværdigheder. I Córdoba, som var de mauriske kaliffers residens, skal vi blandt andet opleve Karl V's katolske domkirke, som er bygget ind i den 1000 år gamle moske - et noget særpræget ægteskab mellem to bygninger! I Sevilla, som er delstaten Andalusiens hovedstad, skal vi se en række af byens største seværdigheder, bl.a. Guldtårnet, det jødiske kvarter Santa Cruz og domkirken, hvor Columbus ligger begravet.     

Vejret i Sydspanien i det sene efterår og tidlige forår er pragtfuldt; typisk ligger dagtemperaturen over 20 grader, himlen er blå og solen varmer dejligt. Spis frokosten på en fortorvscafé og benyt muligheden for at nyde udendørslivet. Det kan dog være en god idé at medbringe en lun trøje til om aftenen, for temperaturen daler når mørket falder på.

Inkluderet i prisen: 

 • Fly Malaga t/r inkl. bagage
 • Lufthavnstransfer t/r
 • 7 overnatninger på Hotel Antequera/Fuente las Piedras 
 • 7 x morgenmad
 • 1 x frokost inkl. vin og vand (dag 5)
 • 7 x aftensmad inkl. 1/4 fl. vin og vand
 • Vingårdsbesøg med smagsprøve
 • Udflugter og entréer ifølge program
 • Dansk rejseleder

Sweetdealpris fra: 7.795 kr. pr. person i delt dobbeltværelse Rejseplan

Dag 1 – Ankomst til Andalusien
Fly til Málaga lufthavn, hvor den danske rejseleder tager imod. Vi kører med bus til vores hotel, hvor vi bliver indkvarteret på vores værelser. Vi spiser aftensmad på hotellet. Ved sen ankomst får vi i stedet en kold anretning.

Dag 2 – Byvandring
Ved ophold på hotel i Antequera: Vi går sammen med rejselederen ind til Plaza de los Enamorados med byens mest kendte monument, tyrefægterarenaen og den gamle byport. Rundvisningen fortsætter op gennem hovedgaden til Plaza San Sebastián, en anden af byens flotte pladser. Herfra er der mulighed for på egen hånd at besøge byens kunstmuseum eller fortsætte op gennem den gamle bydel med fæstningen på toppen og en vidunderlig udsigt. Eftermiddagen er til fri disposition.

Ved ophold på hotel i Cabra: Vi går sammen med rejselederen ind til centrum af byen. Efter en kort kaffepause er der byrundtur med fokus på Cabras historiske centrum, samt på dagliglivet som det udspiller sig i en almindelig spansk by anno 2015. Cabra spillede en vigtig rolle i provinsen under både den romerske og den mauriske besættelse og i byen kan man stadig se levn fra den spændende fortid i de gamle krogede gader. Cabra har desuden flotte forretningsgader og smukke pladser med udendørs servering, hvor man kan sidde og nyde udsigten til det spanske hverdagsliv. Turister er der ikke mange af, hvilket også kan ses på priserne i butikker, barer og restauranter, som er langt lavere end i de større byer og badebyerne langs kysten. Efter byrundturen er der mulighed for at prøve de lokale tapas, lækre små snacks, som følger med når man køber et glas vin (ej inkl.). Eftermiddagen er til fri disposition til at gå på opdagelse i Cabra på egen hånd. 

Ved ophold på hotel i Torremolinos: Vi tager på byvandring i Torremolinos, der oprindeligt var et lille fiskerlandsby. Men da turismen på Costa del Sol tog fart i 1960’erne blev byen hurtigt en favorit med sin lange sandstrand langs det azurblå hav og hyggelige atmosfære. Den berømte palmeflankerede strandpromenade i Torremolinos løber langs næsten hele byen – den centrale del kaldes Paseo del Bajondillo. Vi lægger vejen forbi det gamle fiskerleje La Carihuela nær hotellet. Gennem Torremolinos historiske centrum løber den smalle gågade Calle San Miguel med masser af butikker og for enden af gaden ligger Plaza San Miguel-kirken, som er bygget i det 18. årh. i andalusisk neoklassicistisk stil. Her ligger også et af byens vigtigste vartegn, et forsvarstårn fra 1300-tallet. Tårnet hed oprindeligt Torre de los Molinos (møllernes tårn) og gav byen sit navn, men skiftede navn til Torre Pimentel til ære for en soldat, som hjalp Kong Ferdinand og Dronning Isabella med at erobre Málaga i det 15. årh.

Dag 3 – Udflugt til Córdoba
Vi kører til Córdoba, som var de mauriske kaliffers residens og engang var Europas største by. Vi skal på byrundtur til fods med lokal guide i det historiske centrum, som er utrolig velbevaret, og hvor gaderne stadig har den samme krogede form, som maurerne i sin tid designede, bl. a. med henblik på at forvirre indtrængende fjender. Den smukke "Calle de las Flores", blomstergaden, er et smukt eksempel på gammel, maurisk gadestruktur. Córdoba er desuden kendt for at have Spaniens smukkeste patioer - pittoreske hvidkalkede gårdhaver med frodigt blomsterflor.

Der er rundvisning i den 1000 år gamle moské, som er den næstestørste i verden. Karl V's katolske domkirke er bygget 500 år senere og anbragt midt i moskéen. Sammen udgør de et meget kuriøst bygningsværk, som man dårligt kan forestille sig, før man har set det. 

På vej tilbage til hotellet holder vi ind på en andalusisk vingård. Egnens lokale vin er faktisk en sherry, men provinsen Jerez har eneret på at kunne kalde deres vin for sherry. Derfor hedder den lokale vin Montilla, opkaldt efter byen som er hovedstad i vindistriktet. Vi får indblik i arbejdet med fremstilling af vinen ved en rundvisning og skal da også smage på varen.

Dag 4 – Udflugt til Granada og Alhambra
Så er tiden kommet til et af rejsens højdepunkter - en udflugt til Granada og maurerpaladset Alhambra, som er en af Spaniens vigtigste seværdigheder.

I Granada går vi en tur i centrum sammen med rejselederen, hvorefter der er tid på egen hånd. Blandt Granadas største seværdigheder er Spaniens første renæssance-domkirke og Capilla Real med de legendariske monarker Isabella og Ferdinands smukke grav, samt det gamle mauriske silkemarked, Alcaicería. 

Om eftermiddagen kører vi op til det verdensberømte palads-kompleks Alhambra, som blev bygget af maurerne for 700 år siden. Her er der rundvisning med lokal guide, som også omfatter det smukt beliggende sommerpalads, Generalife. Hen under aften går turen tilbage til hotellet.

Bemærk: Der skal fremvises pas ved indgangen til Alhambra, så husk at medbringe dit pas på dagens udflugt.

Dag 5 – Landtur med frokost hos appelsinbonden Juanito
Vi kører til den smukke naturpark El Chorro, hvor vi kan gå rundt og nyde det fantastiske landskab og få en forfriskning på en lokal bar. El Chorro er blandt andet kendt for den halsbrækkende ”El Caminito del Rey”, kongens lille sti, som blev anlagt i 1905 i forbindelse med etableringen af to af Spaniens første vandkraftværker. Stien er netop genåbnet i år efter en omfattende renovering, men da vandringen er 8 kilometer og temmelig strabadserende tager vi ikke turen, men nøjes med at høre den spændende historie. 

Herefter besøger vi appelsinbonden Juanito, som ejer en plantage med appelsiner og andre tropiske frugter, heriblandt citroner, oliven, figen, avocado, mango og bananer. Juanito viser os rundt og fortæller om frugterne, plukker fra træerne og deler smagsprøver ud. Efter rundturen byder Juanitos kone på autentisk andalusisk paella med salat og vin til.

Dag 6 – Udflugt til smukke Sevilla
Dagens udflugt går til Sevilla, hvor vi lægger ud med en panoramatur i bussen gennem Andalusiens hovedstad. Her ser vi bl.a. Guldtårnet, San Telmo Palæet, den gamle tobaksfabrik (Bizet, Carmen) og den flotte promenade langs floden, Guadalquivir. Vi holder kaffepause i María Luísa-parken med den flotte Plaza España, som var centrum i verdensudstillingen 1929. Efter en gåtur med guiden har vi ophold på egen hånd i Sevillas historiske bydel med det legendariske jødekvarter Santa Cruz med smalle stræder og charmerende små pladser med duftende appelsintræer. Sevilla har verdens største, gotiske domkirke. Columbus er begravet i kirken. Det mauriske 100 m høje kirketårn, La Giralda, Sevillas vartegn, er 800 år gammelt. Pedro den Grusommes kongeslot fra 1300-tallet, som er bygget i maurisk stil er også en af Sevillas helt store seværdigheder. Sidst på eftermiddagen kører vi tilbage til hotellet.

Dag 7 – Naturparken El Torcal
Om formiddagen er der udflugt til den smukke og særprægede naturpark El Torcal, et meget specielt område, som oprindelig lå under vand, men senere har løftet sig til et bjerg og ligger i 1.000 meters højde. Her kan man blandt andet se utrolig smukke udsigter og kuriøse stenformationer og det fremgår tydeligt, at området har ligget under vand. Dagen byder på mange smukke og interessante motiver, så glem ikke kameraet. Efter udflugten kører vi tilbage til hotellet. Eftermiddagen er til fri disposition. 

Dag 8 – Hjemrejse
Transfer til Málaga lufthavn og hjemrejse til Danmark.

 
Dagsprogrammet kan variere på de enkelte datoer- rejselederen oplyser endeligt dagsprogram ved ankomsten.

Hent printervenligt rejseprogram som PDF her


Hotel

Hotel Antequera ★★★★

Det flotte 4-stjernede Hotel Antequera ligger i udkanten af den hyggelige by Antequera, som er typisk spansk og kaldes "el corazón de Andalucía" - Andalusiens hjerte. Hotellet har gode fællesfaciliteter, en hyggelig bar, udendørs pool og en skøn terrasse. Fra hotellet er der 10-15 minutters gang til Antequera centrum.  

Faciliteter: Reception, elevator, bar/café. Mulighed for gratis trådløs internetforbindelse. Skønt poolområde med terrasse og swimmingpool. Adgang til indendørs pool €6.   

Værelser: Bad og toilet, hårtørrer, telefon, TV, minibar, værdiboks og aircondition. Der er mod tillæg mulighed for at vælge et værelse med balkon.

Måltider: Morgen- og aftenbuffet - hotellet er kendt for sit gode køkken. Til aftensmaden er vin (1/2 fl. pr. person) og vand inkluderet.

Hotel Fuente las Piedras ★★★★

Det 4-stjernede Hotel Fuente las Piedras er et hyggeligt hotel, som ligger i smukke omgivelser lidt udenfor Cabra. Hotellet, som er bygget i 2004, har 61 værelser, gode fællesfaciliteter og et stort, flot udendørs område med have, pool og terrasse. 

Fra hotellet er der 1400 meter (med fortov) til byporten og markedspladsen, hvor det ugentlige marked finder sted om mandagen. Herfra er der cirka samme afstand til byens centrum. Taxi mellem hotellet og centrum koster ca. €5. Når bussen kører tilbage til hotellet efter udflugterne vil der være mulighed for at blive sat af i byen. 

Faciliteter: Bar/café, TV-stue, dejlig velholdt have med appelsintræer, skønt poolområde med terrasse og swimmingpool. Mulighed for trådløs internetforbindelse.  

Værelser: Balkon, siddehjørne, bad/toilet, hårtørrer, telefon, TV, minibar, værdiboks og aircondition.

 

Hotel Royal Al Andalus★★★★

Hotel Royal Al-Andalus ligger 300 meter fra Torremolinos' berømte strand La Carihuela og i gåafstand fra byens centrum med shopping og oplevelser. Hotellet er indrettet med indbydende farver og komfortable møbler, der frister til en lille pause. Hotellets frodige subtropiske have er det perfekte sted at slappe af og fordøje dagens oplevelser eller bare nyde solen.

Faciliteter: Hotellet har et skønt poolområde med poolbar. Der er desuden et stort loungeområde med bar. Der er mulighed for trådløs internetforbindelse i fællesområderne mod tillæg.

Værelser: Med eget bad og toilet, hårtørrer, telefon, TV, værdiboks, minibar og aircondition. Balkon el. terrasse. 

 

Tillæg pr. person: 

 • Dobbeltværelse som enkeltværelse 1.500 kr.
 • Dobbeltværelse med balkon på Hotel Antequera 850 kr.
 • Fast plads i bussen 150-250 kr. 
 • Administrationsgebyr pr. bestilling 95 kr. 

Aftalepart: 
Best Travel 
Tlf. nr.: 70 20 98 99 
E-mail: [email protected]  
CVR: 32571522